Custom Choppercılar İçeri
Reklamlar
-
14 Temmuz 2016, 13:11
Beyler, gidon üstü olduğu gibi krom yaptım, şimdi kablolar çok gözüme batıyor. Çelik kablo takım fiyatı 350 dolar, bu parayı hiç veresim yok. 40 dolara örgü şeklinde krom görünümlü kablo çorabı aldım ama çok dandik göründü gözüme hiç takmadım... Bu kabloları kromlu neyin içine alıcaz? Duş hortumuna mı? Nasıl bir şey yaparız var mı fikri olan?
Reklamlar
-
14 Temmuz 2016, 13:20
Sam@ adlı üyeden alıntı
Aşık oldum
Çok güzeller hepsi ayrı ayrı. Çok gıpta ediyorum. Ciddi ciddi de ekonomik durumda olsa bende yapsam nasıl olur umarım böyle makineye binmek.
Kazasız belasız herkese
-
14 Temmuz 2016, 13:32
Ben daha yeni c800 ümü topladım, ön arka çamurluk, sinyaller, stoplar, aynalar, sele, kromaj vs. Hyper aldım 2. El onu monte edicem bi de forward controlleri yapıyorum şu an onları da taktım mı bebim olayım biter
-
14 Temmuz 2016, 13:35
Konu takip, benim de merakım var.
"People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both." Benjamin Franklin
-
14 Temmuz 2016, 13:54
oluroyle adlı üyeden alıntı
Aşık oldum
Çok güzeller hepsi ayrı ayrı. Çok gıpta ediyorum. Ciddi ciddi de ekonomik durumda olsa bende yapsam nasıl olur umarım böyle makineye binmek.
Kazasız belasız herkese
Teşekkürler.
Büyük bütçelere gerek yok, 250cc Virago, fiyatları belli sitede. Temizini bulmak mesele.
Artçı olarak nişanlım olmasa arka sisybar ve seleyi iptal edeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Çok iyi, far grenajına hastayım bu modelde.
-
14 Temmuz 2016, 13:56
Sam@ adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.
Büyük bütçelere gerek yok, 250cc Virago, fiyatları belli sitede. Temizini bulmak mesele.
Artçı olarak nişanlım olmasa arka sisybar ve seleyi iptal edeceğim.
Arka sissy bar ve sele iptal olunca müthiş gorunumlu oluyor bence de. Ilerde inşallah yaparimm
Kazasız belasız
-
14 Temmuz 2016, 14:05
capozzz adlı üyeden alıntı
http://s27.postimg.org/esxa445lv/20150821_150208.jpg
Beyler, gidon üstü olduğu gibi krom yaptım, şimdi kablolar çok gözüme batıyor. Çelik kablo takım fiyatı 350 dolar, bu parayı hiç veresim yok. 40 dolara örgü şeklinde krom görünümlü kablo çorabı aldım ama çok dandik göründü gözüme hiç takmadım... Bu kabloları kromlu neyin içine alıcaz? Duş hortumuna mı? Nasıl bir şey yaparız var mı fikri olan?
Moruk İzmirdeki paslanmazcılara gidip 304 kalite kablo sargısı isteyebilirsin ince sacdan. Ya da doğramacıda magnezyum alaşımlı parlak alüminyumu sarmal kestirip dış kaplamayı bakırlı su + kromaj yaptırabilirsin (Highway Hawk'ın kaktırma numarası ). 5 kablo için 350 $ çok fena cidden. Belki bu şekilde daha ucuz yollu alternatifler bulabilirsin.
Bu arada aynalar çok klas. Görüşü nasıl ? Ben de aynalarda değişiklik yapmayı düşünüyorum da.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
14 Temmuz 2016, 14:09
oluroyle adlı üyeden alıntı
Arka sissy bar ve sele iptal olunca müthiş gorunumlu oluyor bence de. Ilerde inşallah yaparimm
Kazasız belasız
Aklıma soktun ya, fırça yemeyi göze alacağım.
Söküp birkaç hafta takılayım öyle.
-
14 Temmuz 2016, 15:16
http://s27.postimg.org/esxa445lv/20150821_150208.jpg
Şöyle birşey olabilir.Gerçi bunun da görünüş olarak duş hortumunda farkı yok.
http://www.feyizoglu.com/Highway-Haw...-_46749.html#0
http://www.motosiklet.com/IlanDetay/...jli-ince-10094
-
14 Temmuz 2016, 15:22
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Moruk İzmirdeki paslanmazcılara gidip 304 kalite kablo sargısı isteyebilirsin ince sacdan. Ya da doğramacıda magnezyum alaşımlı parlak alüminyumu sarmal kestirip dış kaplamayı bakırlı su + kromaj yaptırabilirsin (Highway Hawk'ın kaktırma numarası
). 5 kablo için 350 $ çok fena cidden. Belki bu şekilde daha ucuz yollu alternatifler bulabilirsin.
Bu arada aynalar çok klas. Görüşü nasıl ? Ben de aynalarda değişiklik yapmayı düşünüyorum da.
Eyvallah ya kablo sargısı aklıma yattı bak. Aynaları hakkaten çok severek aldım. Kuryakyn Scythe modeli. Görüş olarak orjinallerden biraz ince ama dışa doğru uzantısı iyi, kısa zamanda alışıyorsun. Boyutuna göre kör nokta yapmıyor yani. Yalnız Kuryakyn'in allah belasını versin. Her şeyin en gözüme hoş gelen şeysini onlar yapıyor, ama krom kalitesi iyi değil. Çok iyi bakmak lazım, yoksa hemen fıtıfıtılanıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
Thracian adlı üyeden alıntı
Hah bunlar da fena değil. Ama duş hortumu acaba daha mı sağlam olacak diye düşünmüyo değilim )
-
14 Temmuz 2016, 15:36
highway hawk kaplamalar çok sağlam,ben bir kısmını keseyim monte edeyim dedim yan keski ile bile kesilmiyor demir testeresi lazım,o derece sağlam ürünler.
1 adeti 1 metre bu arada.
Avantajı kalitesi ve sağlamlığı ,dezavantajı ise 5 adet takacaksanız 50 tl den ciddi para ve gidona ekstra ağırlık vereceğinide unutmayın
Alternatiflere bakmak lazım zira bende çelik fren hortumu taktırıp bu kablo kısımını güzelleştirmek istiyorum.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
14 Temmuz 2016, 15:42
BlackGhost adlı üyeden alıntı
highway hawk kaplamalar çok sağlam,ben bir kısmını keseyim monte edeyim dedim yan keski ile bile kesilmiyor
demir testeresi lazım,o derece sağlam ürünler.
Avantajı kalitesi ve sağlamlığı ,dezavantajı ise 5 adet takacaksanız 50 tl den ciddi para ve gidona ekstra ağırlık vereceğinide unutmayın
Alternatiflere bakmak lazım zira bende çelik fren hortumu taktırıp bu kablo kısımını güzelleştirmek istiyorum.
Sağlamlıktan kastım o değil ama ya. Kuryakyn'den çok ağzım yandı, krom kalitesi için diyorum. Ayrıca evet hepsini kaplayayım deyince iyi tutar geliyor gene Duş hortumundan başlıcam denemelere
-
14 Temmuz 2016, 16:02
duş hortumu düşünülebilir ama ben çelik fren hortumunu gerek görünüm gerekse güvenlik anlamında taktırmak istiyorum.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
14 Temmuz 2016, 16:50
BlackGhost adlı üyeden alıntı
highway hawk kaplamalar çok sağlam,ben bir kısmını keseyim monte edeyim dedim yan keski ile bile kesilmiyor
demir testeresi lazım,o derece sağlam ürünler.
highway hawk'ın kablo sargısı hakkında bilgim yok, ancak pegleri, elcikleri ve sissy bar demirleri inanılmaz dandik ürünler.
Elciklerin üzerindeki plastik kaplamalar yırtıldı, peglerin uç kısımlarının kaplamaları söküldü.
Ve en önemlisi sissy bar demirleri. bagaj demirinin üzerine çanta çadır sandalye vs. yükledim yola çıktım. 100 metre gitmeden demirler yamuldu ve bagaj demiri çamurluğun üstüne oturdu. 1 haftalık kamp planımın ağzına da sıçılmış oldu tabi.
Ayrıca aynaların arkası oksitlendi, far kaşının alt tarafı pas içinde kaldı.
Motoru hiç bir zaman yağmur altında veya nemli ortamlarda bırakmıyorum. Sürekli temizliyorum her yerini. Ancak buna rağmen highway hawk bana bu sorunları yaşattı.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
14 Temmuz 2016, 17:52
MotorKafa adlı üyeden alıntı
highway hawk'ın kablo sargısı hakkında bilgim yok, ancak pegleri, elcikleri ve sissy bar demirleri inanılmaz dandik ürünler.
Elciklerin üzerindeki plastik kaplamalar yırtıldı, peglerin uç kısımlarının kaplamaları söküldü.
Ve en önemlisi sissy bar demirleri. bagaj demirinin üzerine çanta çadır sandalye vs. yükledim yola çıktım. 100 metre gitmeden demirler yamuldu ve bagaj demiri çamurluğun üstüne oturdu. 1 haftalık kamp planımın ağzına da sıçılmış oldu tabi.
Ayrıca aynaların arkası oksitlendi, far kaşının alt tarafı pas içinde kaldı.
Motoru hiç bir zaman yağmur altında veya nemli ortamlarda bırakmıyorum. Sürekli temizliyorum her yerini. Ancak buna rağmen highway hawk bana bu sorunları yaşattı.
Valla kötü olmuş. Yalnız Highway Hawk portbagajının üstünde bir etiket olur 5 kg'dan fazla yük koymayınız diye. Periyodik olarak WD-40 ile temizleyin diye de bakım tavsiyesi ürün pakedinden çıkıyor. Koruma demirlerinin dayanıklılığı konusunda tartışırım ama dediğin gibi diğer ürünleri oksitlenmeye meğilli. Benim de sissy barın sırt kısmında ufak tefek paslar mevcut. En kısa zamanda bir detay temizlik yapacağım. Ama şimdi iş gereği 2 ay yokum, iyice paslansın dönüşte bir ayar çekerim diyorum.
İşte bu mevzuların olmaması için kullanılan metalin saf krom olması lazım. O da özel imalat olur ancak. Ya da en temizi paslanmaz çelik ama o da kroma göre daha mat durur.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
20 Temmuz 2016, 13:17
Selamlar dostum, kabloları neyin içinden geçirdin ya?
Sinsice bir plan yaptım ve kabloları gidonun içinden çektim, gidondan da 2 tane duş hortumlarının dışına takılan nikelajlı hortum kılıfı aldım onların içine attım ve dışarıdan bakınca gayette nazik duruyor ve tepkiler mükemmel gayet zekice tarzında ama buna benzer farklı şeylerde yapılabilir tabi.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
Sam@ adlı üyeden alıntı
Daha önce bisan lifan roadstar250 almışlığım var ve kasalar aynı harika custom etmiştim resimler mevcut müsait bir zamanda seni o resimlere bu konuda etiketleyeyim belki ilerisi için sana bir fikir ve soru işaretlerine cevap olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Hoş geldin hocam.
Kahverengi sele bu aralar fena şekilde dürtüyor beni. Motosay'da daha önce sele kaplattım ama önereceğin yer varsa gidip görmek isterim yada web sitesi, sosyal medya sayfası vs.
Farlar çok yakışmış bu arada
Hoşbulduk, teşekkür ederim rengi ve kaplamayı bir tanıdığımda yaptırdım. Şirketleri var ve sadece vip araç içi dizayn yapıyorlar. Ama aynı deriyi bostancı sanayide satıyorlarmış diye duymuştum. Yoksa bu kaplama işini yapan bir dükkan vs bilmiyorum. Tamamen tanıdığımın bir kıyağı diyebilirim. Farlar içinde ayrıca teşekkür ederim oda çok komik bir durumdur minibüslerde kullanılıyor sanırım kimsenin aklına gelmezdi sanayiden aldım ve taktım gayette hoş oldu :D
-
20 Temmuz 2016, 14:07
[B adlı üyeden alıntı
Daha önce bisan lifan roadstar250 almışlığım var ve kasalar aynı harika custom etmiştim resimler mevcut müsait bir zamanda seni o resimlere bu konuda etiketleyeyim belki ilerisi için sana bir fikir ve soru işaretlerine cevap olur
[/B][COLOR="Silver"]
[
ok. Beklemedeyim
-
21 Temmuz 2016, 22:46
-
21 Temmuz 2016, 23:12
Ey maşallah ne güzel rks koruma demiri de ilginç. Özel yapım herhalde? bende taktıracağım. Egzozu parlatmanın yolu varmı
-
21 Temmuz 2016, 23:26
canerz35 adlı üyeden alıntı
Ey maşallah ne güzel rks koruma demiri de ilginç. Özel yapım herhalde? bende taktıracağım. Egzozu parlatmanın yolu varmı
Sissy bar ve koruma demiri özel, İzmir'de yapılmış, yerini bilmiyorum.
Ben kromu temizlemek için çeltik tozu kullanıyorum. Parlatmak için macun kıvamında birçok ürün var ama henüz ihtiyaç duymadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)