Merhabalar, hayırlı ramazanlar. Forumda acaba chopper süren, custom yapabilen, merakı olan, kaç kişi var ? Tanışmak isterim herkesle. Belki de bilgi alışverişi bile yapabiliriz.
Merhabalar, hayırlı ramazanlar. Forumda acaba chopper süren, custom yapabilen, merakı olan, kaç kişi var ? Tanışmak isterim herkesle. Belki de bilgi alışverişi bile yapabiliriz.
Bizim konuya da bekleriz rks cruiser 250... Güzel motorlarımız var
Selamlar dostum, kabloları neyin içinden geçirdin ya?
chopper sürmüyorum. Custom da yapamıyorum.
O cesaret yok ben de. Motosikleti kesip biçecek. En azından bu değerde ki motosikleti. Az daha yaşım geçsin sonra yapacağım şeylerden bazıları.
Geçen bi tane jawa 350 almaktan döndüm. Tamam tam custom chopper değil ama, olsun yine de emek olacaktı. Yemedi
Severim custom ları, chopperları. Sadece eğik egzostu olmayan ve şu tip farları olmayanları.
İnsanlar bunu niye kullanır hala anlamış değilim. Eski tip retro, vintage falan desen değil. Yeni teknoloji desen değil. Bişeye benzemeyen far bence.
Tek benzediği şey terliksi hayvan
Ama bir gün paraya kıyıp o minigun egzostlardan çakacağım motora.
Şu hayatta belimi bir doğrultayım da, ona da sıra gelecek aklımda..
Hoş geldin hocam.
Kahverengi sele bu aralar fena şekilde dürtüyor beni. Motosay'da daha önce sele kaplattım ama önereceğin yer varsa gidip görmek isterim yada web sitesi, sosyal medya sayfası vs.
Farlar çok yakışmış bu arada
Bizimde başlığa bir katkımız olsun
Motorda custom elcik ve manet takımı ile birlikde,özel yapım radyatör mazgalı,havan mermisi görünümündeki mavi led ışık (gece trafikde görünür olmak için) ,bomba şekildeki ara kapak,highway hawk sisi bar takımı,ayna takımı,ön teker mahmuz takımı vs gibi değişiklikler var.
Yılbaşı gibi bende ayak peglerini highway hawk marka ile değişeceğim motora özel çıkan modelle.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Yeri gelmisken sorayim beyler ya.
Su cree u5 led aldim.
Gorunurluk adina, daha cok kaza atlattigim oldu gunduz vakti. Adam koy motoru sandigindan hatali sollama yapti.
O yuzden sis arayisina girdim bunlari aldim. Geldi yarin monte edecegim.
Motora uyar mi, uyar heralde ya. Sonucta gorunur olmak adina, kozmetikten biraz odun verecegim.
Nereye takayim beyler bunu.
Motosiklet agirlikli siyah oldugu icin uyar diye dusunuyorum ama.
Fikirleriniz onemli.
Tesekkurler.
Buyuk foto icin k.bakmayin kucultemedim telefonda.
hiç arkaya 330 lastik takan yok mu ? dragstar 650 düşüncesi içindeyim. arka maşa, jant vs. ne kadara çıkılır bu işten
İbo uyar ama işinin ehli bir elektrikçi yapsın o işi. Koruma demirinin iç kısmına bağlarsan daha iyi olur. Ben de aynı şekilde sis farı olayına gireceğim.
Çok tuzlu. Çok çok tuzlu o işler. 240 taban desen anlarım 330 nedir yahu. Motorun şasi geometrisini değiştirmek %99.9 sağlıksız bir tercih olur. O şekilde sürülebilmesi için tasarlanmıyor çünkü. Rüzgar direnci, rake ve trail açıları, son sürat, viraj, çekiş gücü gibi herşeyi etkiler. O kadar abartmanın anlamı yok. Zaten Dragstar'a değmez. 1 litre üstü cruiser'lar için daha ideal.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Konuyu açan arkadaşa katkım olsun biraz. Geçen sene 2014 model GV250 motosikletimi tamamen keyfi olarak bagger'a çevirip sattım. Bunlar da bilgiler:
Aksesuarlar:
1. El yapımı fiber kafa karenajı, kısa camlı, füme cam filmli, önünde Airbrush Hyosung Logolu
2. Karenaj Boya işçiliği
3. Ön çamurluk tampon demiri
4. Arka çamurluk tampon demiri (Fotolarda yok)
5. Önde çiftli led sis farları, karenajın içinde açma kapama switch'li
6. Depodaki çıkartma olan marka model yazıları sökülüp airbrush ile Aquila yazımı
7. Orta Sehpa
8. Highway Hawk Sürücü ve Artçı Floorboard'ları
9. MSA yapımı paslanmaz çelikten ön koruma demiri
10. MSA yapımı paslanmaz çelikten sırt minderli sissy bar
11. MSA yapımı paslanmaz çelikten sissy bara monteli port bagaj (yüklük)
12. Nikelajlı artçı ve çanta koruma demirleri
13. Armode AR 750 Kilitli deri çantalar
14. App plaka
15. 2. bir stop lambası, ledli, çakarlı, portbagaja ve frenlere bağlı
16. Çanta demirlerinin arkasında yüksek araçların görebilmesi için açılı duran led sinyaller
17. Portbagajın üstünde kenarlara doğru açılabilen nikelajlı, ayarlı geniş yük taşımaya elverişli taşıyıcılar
18. Michelin City Grip takım lastikler
Kısaca 6000 TL civarında aksesuarı mevcut.
Fotoğraflar(*)
(*)Telefon ile çekildiğinden kaliteleri iyi değil
teknik açıdan öyle ama böyle bi makina yapıp binmeden ölmeyeceğim.
belki çözümü vardır diye kafama takılmıştı ama hazzılharın dediği gibi tuz gölünde boğulur insan. biraz daha bekleyip tam kapsamlı bir araştırmaya gireyim. sizleri çok yoracağım
En azından kesip biçmeye değer 1 litre üstü kayış aktarmalı eski bir Harley ile denemen daha doğru olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
Bu da şu an kullandığım Suzuki VZ800 Intruder M800'ün son hali. Pek öyle custom denecek bir özellik yok üstünde, çünkü genel görüntüyü bu kez çok bozmak istemedim.
Egzostun Görüntüsü
Fren Pedalı Kaplaması
Heybe Demiri
Genel Görünüş - Sağ
Genel Görünüş - Arka
Genel Görünüş - Sol
Genel Görünüş - Ön
mt-01 alıp bunu yapan bir abimize denk gelince konuşmuştum (fotoğraflarıda vardı bulabilirsem atayım) iki jantı alıp ortadan kestik biçtik kaynakladık maşayıda özel yaptı ustam demişti. anlatımına göre 4-5 liraya çıktığını düşünmüştüm. harley daha mantıklı tabi, kesip biçtiktikten sonra değerinin aynı kalacağına değer kazanması güzel olur gözlemlediğim kadarıyla çok da güzel makinalar düşüyo aynı gün satılan. herşey kafamda netleşsin, planımı yapayım pusuya yatıp bekleyeceğim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)