saol dostum güzel resimler
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
http://www.sportbikerider.us/index.cfm.bu adres benim en popüler resim sitemdir girmenizi tavsiye ederim günlük olarak resim yüklüyorlar geçekten de kaliteli resimler!
hiç gereği yoktu zaten forumlara bakarsan hepsinin resmi var
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşlar cahilliğime verin bu arka tarafı uzatmanın olayı nedir.
Bu draglarda mı işe yarıyodu neydi ??
evet bende cok merak ediyorum ne işe yarar faydası ne? zararı ne?FutureShock adlı üyeden alıntı
Sevmek çay gibidir, sevilmek şeker, bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer..
hepsi güzel teşekkürler.
bu arkayı uzattıklarında zincir ya da kayıs özel yapılıyo sonucta. bunu ne gıbı zararları olur?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Drag motorlari ilk viteste 10 000 devir uzerine ciktiklarindan on kismin caglanmasi kacinilir degildir bu yuzden arka tekerligi uzatmak veya arkaya takilan ek metal profilli teker bari ile bu onlenir.Sehir icinde bu sadece motorcuya rahatsizlik verir cunku manevra kabiliyeti azalir.(birde onu kalkmayan racing i ben ne yapiyim)Ama fosforlu boyali alevli motor muhtesem/Paylsim icin cok saol
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
SaĞol KardeŞ Kafama Takilan Motorlarin Arka Kisimlari Neden Uzun OlmuŞ Bİlen Var Mi
masken37 zeda300 açıklamış zaten alevli olan moto güzel
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Gerçekten Süper Motorlar var, ama en çok alev triballi motora hasta oldum
abı okadar ugraşıyorlar uzatıyolar arkasını ama hıç guzel olmuyor cirkın bır goruntu bence sankı teker kopmuş arkandan surunuyor
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)