Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

CBR 125 bisiklet olmaktan kurtuldu!!!

REKLAM ALANI
    ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    ya bu photoshop konusunda bana yardımcı olabilecek var mı? bende motoruma bir şeyler yapmak istiyorum ama karar veremiyorum.
    motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha bws100,hyosung gf125,skyteam200cc
    bende photoshop'u tek başıma sitelerden fln öğrenmeye çalışdım olmadı 6 ay grafikerlik kursuna gittim serfitica fln aldm 91 doğumluyum eğer isterseniz kurs fln varsa öğrenin benim arkadaşlarımda çok heves etti öğrenmeyi ama kurs olmadan olmuyo walla olur ama olmasına ya saçma şeyler yada ufac tefek bişyler yapılır. inşallahöğrenirsiniz

bide bu resmin orjinalini bulsam tam komedi

istersen yinede site lere formlara bi bak öğrene bilirsin belki kapasite meselesi ben öğrenemedim hehehee

10/40 castrol magnetec den şaşmam motorun resmen sesi çekişi değişiyo ben bikeresinde 80 yaptım walla kesici fln var ama

pardon yanlış oldu 10/40 castrol magnetec den şaşmam motorun resmen sesi çekişi değişiyo ben bikeresinde 80 yaptım walla kesici fln var ama

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    doktor bune ya
    racer 200 olmuş :D
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    kopyala yapıştır yerine.. üzerine kendiniz birşeyler çizmeyi deneyin bence..

Motosikleti
    bunu demek istediniz sanırım >>>

4. sayfadaki

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı ekuru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende photoshop'u tek başıma sitelerden fln öğrenmeye çalışdım olmadı 6 ay grafikerlik kursuna gittim serfitica fln aldm 91 doğumluyum eğer isterseniz kurs fln varsa öğrenin benim arkadaşlarımda çok heves etti öğrenmeyi ama kurs olmadan olmuyo walla olur ama olmasına ya saçma şeyler yada ufac tefek bişyler yapılır. inşallahöğrenirsiniz
    Alakası yok.
    Ben iyi denecek derecede photoshop kullanırım. Yani iki efekt uygula kopyala yapıştır photopu değil.. Fotoğrafçılıkta hemen hemen yapılabilecek her şey ve Grafik tasarım işleri.. Ama hiç kursa gitmedim.
    Sen her gördüğün tasarımı nasıl çizerim diye düşünmeden, her gördüğün photoshopçıyı rehin almadan. bununla ilgili işlere girip çıkmadan kurs kesinlikle bir işe yaramaz..
    konuyla akası yoktu ama kardeşimiz madem ilgili, fikirlerimi belirtmek istedim...

Motosikleti
    Alıntı alkadras adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alakası yok.
    Ben iyi denecek derecede photoshop kullanırım. Yani iki efekt uygula kopyala yapıştır photopu değil.. Fotoğrafçılıkta hemen hemen yapılabilecek her şey ve Grafik tasarım işleri.. Ama hiç kursa gitmedim.
    Sen her gördüğün tasarımı nasıl çizerim diye düşünmeden, her gördüğün photoshopçıyı rehin almadan. bununla ilgili işlere girip çıkmadan kurs kesinlikle bir işe yaramaz..
    konuyla akası yoktu ama kardeşimiz madem ilgili, fikirlerimi belirtmek istedim...
    haklısın ama işi bilmeden nasıl alıcaklar ki işe adamı mesela ben şimdi desen işinde çalışıyorum kursa gitmeseydim öğrenemezdim en azından benim için öğle ama bu photoshop la ilgili iş bulsalar bile bilmeden ne yapa bilirki neyse bunu yeni yaptım
    normalade motorun markası suzuki gsx 600f

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial 150 zc
    değişik enteresan bişe

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    En iyi fotoşap PSP X2 dir nokta.

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler