ya bu photoshop konusunda bana yardımcı olabilecek var mı? bende motoruma bir şeyler yapmak istiyorum ama karar veremiyorum.
ya bu photoshop konusunda bana yardımcı olabilecek var mı? bende motoruma bir şeyler yapmak istiyorum ama karar veremiyorum.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
bende photoshop'u tek başıma sitelerden fln öğrenmeye çalışdım olmadı 6 ay grafikerlik kursuna gittim serfitica fln aldm 91 doğumluyum eğer isterseniz kurs fln varsa öğrenin benim arkadaşlarımda çok heves etti öğrenmeyi ama kurs olmadan olmuyo walla olur ama olmasına ya saçma şeyler yada ufac tefek bişyler yapılır. inşallahöğrenirsiniz
bide bu resmin orjinalini bulsam tam komedi
istersen yinede site lere formlara bi bak öğrene bilirsin belki kapasite meselesi ben öğrenemedim hehehee
10/40 castrol magnetec den şaşmam motorun resmen sesi çekişi değişiyo ben bikeresinde 80 yaptım walla kesici fln var ama
pardon yanlış oldu 10/40 castrol magnetec den şaşmam motorun resmen sesi çekişi değişiyo ben bikeresinde 80 yaptım walla kesici fln var ama
doktor bune ya
racer 200 olmuş :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
kopyala yapıştır yerine.. üzerine kendiniz birşeyler çizmeyi deneyin bence..
Alakası yok.
Ben iyi denecek derecede photoshop kullanırım. Yani iki efekt uygula kopyala yapıştır photopu değil.. Fotoğrafçılıkta hemen hemen yapılabilecek her şey ve Grafik tasarım işleri.. Ama hiç kursa gitmedim.
Sen her gördüğün tasarımı nasıl çizerim diye düşünmeden, her gördüğün photoshopçıyı rehin almadan. bununla ilgili işlere girip çıkmadan kurs kesinlikle bir işe yaramaz..
konuyla akası yoktu ama kardeşimiz madem ilgili, fikirlerimi belirtmek istedim...
değişik enteresan bişe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)