Red style hatıralar canlansin
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cub almamış oşsa idim, bunun için size yalvarabilirdim(ciddiyim) maşaallah tertemiz görünüyor ahirini evvelini bilemem.
-
-
Süper Moderatör
Lastikleri mutlaka değiştirin, güzel görünüyor
-
vaay güzel makina, kazasız belasız bin inşallah, az beyaz gömlek eskitmedik bunla.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
vaay güzel makina, kazasız belasız bin inşallah, az beyaz gömlek eskitmedik bunla.
Şu kapaklardan taksam mi diye düşünmüyor değilim ama böyle daha şık ya
-
Maşallah diyelim tertemiz motorunuz. Böylesini arasanız bulamazsınız kıymetini bilin.
Lastikleri değiştirin sertleşmiştir, özellikle ıslakta çok çabuk kayar.
-
Resmen benle yaşıt... güzel görünüyor..
-
sfraltin adlı üyeden alıntı
Şu kapaklardan taksam mi diye düşünmüyor değilim ama böyle daha şık ya
O kapakların da çok şık duranları var, ama asıl yağ atma sebebi petrollerde bunlara gereğinden fazla yağ konulması, marka 1/40 oranında koyun derken bizimkiler neredeyse 1/25 falan koyuyor.
-
-
fatih_ogar adlı üyeden alıntı
Satmayı düşünür müsünüz?
F650gs
F650 cs bulsam temiz bunu satabilirim
-
bunların twin sport 350 cc modelını kullandım.o zamana göre güzel makinalardı.
80 km hızdan sonra iyi vibrasyon yapardı ve benzini çok yakardı.
saglam makina kıymetini bilin.hayırlı olsun
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
O kapakların da çok şık duranları var, ama asıl yağ atma sebebi petrollerde bunlara gereğinden fazla yağ konulması, marka 1/40 oranında koyun derken bizimkiler neredeyse 1/25 falan koyuyor.
Çok haklısınız yağ oranıni özellikle söylemek gerekiyor
Ben sele altına yağ aldım 250 ml 3 tane pompa ya gelince yağı koyup üzerine benzin aliyorum
-
karaca3 adlı üyeden alıntı
2 zamanlı motorlarda 1 lıtreye 40 gr 2T motor yagı konur fazla koyarsanız hem çekişi düser hemde bujıleri yaglarsınız.
-
2 zamanlı motorlarda 1 lıtreye 40 gr 2T motor yagı konur fazla koyarsanız hem çekişi düser hemde bujıleri yaglarsınız.
Haklısınız milpet marka bir yag aldım onu sürekli az az yanımda tasiyorum (sele altında )
Bazı istasyonlar da ne olduğunu bilmediğimiz belkide normal motor yağı koyuyorlar diye guvenemiyorum.
Eskiden de 40ml koyardim ama 2 ayda bir 50ml koyup söyle ciğerlerini temizlerdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Bunlar twinlere göre biraz daha az titreşimli şimdi denemedim lastiklerin 24 yıllık olunca ( diş leri güzel hatta sıfır gibi ama sertlesmis)
Önceden 120 130 lara kadar Vibrasyon yapmazdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)