kuck motorlarmis ^^
imzam yok parmak bassam olurmu
Ya yeter artık bıkmadınız mı ohalamaktan......Ne meraklı milletmişiz ha.....
Oha layınca stresmi atıyoruz ne......al ozaman ooohaaaa.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bence buna kısaca oha yetmez buna duble bir ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
demiştim amma bi daha deyiim... OHaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
valla benimde canım çekti ohaaaaaaaaa bi terbiyesizlik yapıp çüüşşşş de eklesem acaba
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Bunla düz pistte falan gidersin heralde virajı alamaz sanırım.Bide teker patlarsa 2.85 ucarsın
Ya yeter... motorlar hurdaya çıktı hala ohalıyosunuz..Nazar değdirdiniz....Hem o resimdeki kızın artık torunları var lütfen saygı.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
o hatun o motoru kullansın ben ona direk pilot derim her yerde her türlü aleti kullanabilir
zaten daha önce gönderildi bu fotoğraflar!.yinede sağol!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Konu dışını hor görenlerin bu "OHAAA" hakkındaki görüşleri neler acaba?Ki Ohhaaa gibi kaba bir tabiri ana sayfaya layık görüyorlar. Çok mu faydalı bir konu ki iki güne bir açtığımda bu sapırsaçma konuyu görüyorum.???????
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
haftanın ohannesburgerleri
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
tam 14 sayfa ve sadece ohalarla dolu......
yazık yazık!
çok yaratıcı motorlar helal olsun
[B]dirty bike[/B]
ohaaa diyorum o teker ne öle...?
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Konu hortlamış ama John Deere'ın motosiklet ürettiğini öğrenmiş oldum. (aynı zamanda traktör üreticisi bir firmadır John Deere)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Lastik değişimde elden çıkarmak gerek.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
2 resimdeki motor nasıl virajda yatar ki? Nasıl viraj alabilir varmı bilgi dağarcığı geniş olan
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)