harbi oha felan oldum yani bu ne yaa
ooohhh(saçmalık)aaaaa
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu makinaları virajlarda görmek isteriz
ohaaa,çüşşşş,boğğğğ,pohhhhh,wışşşşşş
mukemmel bi yol tutuşu vardır heraldeee
çüşş vışş fışş
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
oha
abi ne buy lastikler dönmez bu motor öyle görünüm sadece üstünde resim cekinmek için sanırım ...
vala nıye yalan söylıgım ılk görudugumde dırek ohaaa dedım
ooooooooooooohhhhhhhhhh beeeee
pardon yaniii şeeeeyyyy ohaaaaaaaaaa
oldu sanırım
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
ohaaaaaaaa
[COLOR="Blue"][B][B][B][COLOR="DarkOrchid"]Eli cebinde serseri bir kurşun gibidir. dağlarda uluyan boran sesleri FARSAK"ın kulağında ninni dilinde türküdür "sak dur " diyen NİNHURSAK"ın nefesi!..[/COLOR][/B][/B][/B][/COLOR]
bendende ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
ohakine ne oha heralde adam yalnışlıkla kamyon lastigi takmış :cyclopsan :silent: :cherry:
arkadaslar bu motorların markası boss hoss amerikan bi firma istek uzerine yapıyor turkiyede buna benzer ama biraz daa kucuk 2 tane var yaklasık 8000 cc ikiside tur. dekiler ve 500 hp civarı ama resimdekiler kadarını gormedim daa once OHA harbiden ve mailyetleri 75000 $ dan baslıyor!!
çüşşşşşşşşşşşşşşşş
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ya bir tane biz yapalım bariiiiiiii............................:queen:
manyak bunlar yaaa.. ama sürmek isredim ......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)