helal olsun güzel çalışma.düşüncelerimizi okumuşşun resmen.bravo
helal olsun güzel çalışma.düşüncelerimizi okumuşşun resmen.bravo
arkadaşım ben anlamadım kopyala yapıştırla egzoz yapıp isim fln eklemek nasıl bu kadar taktir topluyo anlamadım valla ,eğer tipini fln değiştirdim diyosan aynısını nette de gördüm (bilmeden boş boş msg atanlarla muhattap olmama hakkımı saklı tutarım)
xxxxx inde dedii gibi BAZI tasarımların grçktn gsll mil emege saygı
emeğine sağlık toprağım,çok fazla görünüyolar..
egzozu kuyruğun altına versen daha da fazla olurdu bence..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
Zealsun ZS250GS almayı düşünüyordum
karar verdim derken bütün fikrim alt üst oldu....
Şimdi rüyalarıma girecek benim Bu Hyosung lar....
Ne ettin dostum mix oldu beynim :(
Ahhh AH
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
iide motora arabaci biraz garip olmuyomu motorcu yapıştır be baba
Esinlenmiş esinlenmiş
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
cok guzel ya cok hos resımler sımdı bunları gorunce benımde motorun uzerınde oynama yapmak geldı
eline saglık hocam gayet guzel özellikle siyahlar harika görünüyo
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Mesajının üzerinden çok zaman geçtiği halde ancak kontrol edebildiğim için bi msj yazayım dedim. Aslında söylediklerinde haklısın bu sadece renkler ve egzost gibi basit modifiyeler fakat. fakat . fakat . Bir noktaya açıklık getirelim . Benim resimleri eklediğim tarihe dikkatini çekmek istiyorum. O tarihte çift renk bi hyo görmek neredeyse imkansızdı sadece bi repsol resmi vardı dolaşan piyasada.
Sadece tarihe dikkat. üstelik ben esinlenmediğimi asla söylemedim gsx-r dan esinlendiğim gibi egzostunuda kopyaladım...
İyi günler Osman kökarslan...
G@Zİ net balıkesir
Gerçekten çok hoş olmuş.Zevkle baktım.Eline sağlık.(Kimisi arkadaşımız gibi iş yapar kimisi de anca çene yapar)
bu koca motor 250likmi? valla helal... gösterişi yeter be.
güzel olmuş eline sağlık.en iyisi sen bu çalışmaları fabrikaya gönderde 2008 hyosungları bu şekil yapsınlar
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
gerçekten çok hos olmus bana bu tür bi programın ismini özel msjla atrsnz swnrm
bazıları pek hos olmasada cogunlugu guzel tebrık ederım....:reender:
dostum topik hortlamış iyide olmuş , tebrik ederim,
May The Force Be With You
çok uğraşmışsın tebrik etmek lazm fakat hiç yakışmamış bitek selesi koyu sarı olanı beğendim
Valla Tek Kelime Harika Olmuş Ellerine Sağlik
[COLOR="Red"][I][B][U]BÜTÜN AŞKLAR SAHTE KİMSEYE GÜVENMİYORUM ARTIK[/U][/B][/I][/COLOR]
bende sanal modıfıye yapmak ıstıormda hangı programa ıhtıyacım var acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)