bu motorun çirkin ön farı değişmedikten sonra bişeye yaramaz boyama işi
bu motorun çirkin ön farı değişmedikten sonra bişeye yaramaz boyama işi
hazır elin değmişken şu açıkta kalan ve benim sevmediğim görüntü olan motor kısmınıda kapatıver grenajla sanki malzeme bitmişte yarım kalmış gibi bu motorda sevmediğim tek yan bu.... yan grenaj tam kapalı olsa daha güzel olacak
abi eline emegine saglık....
diycek bişi yok tek kelime mükemmel
emeğine sağlık yapması baya zorlamıştır ama değmiş gerçekten
Güzel arada michelin lastikli jantlarda kırmızı bantları olan kafa grenajı koyu gri oturma yerleri de koyu gri motor grenajı kırmızı olan çalışma gerçekten mükemmel olmuş...Ellerine sağlık daha yenilerinide görmek isteriz ama benim bi önerim var hepsini aynı anda koyma buraya arada kaynamasın hepsi birden böle çabuk çabuk bakıp geçiyoruz...Az olduğu zaman daha zevk verir...
AKIN FİDAN
eline emegine saglık cok güzel olmus cizimler
Mükemmel görünüyor...
Saygılarımla...
oldukça güzel olmuş eline sağlık
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
pastanın üzerindeki küçük süsler gibi... güzel görünür ama tatsızdır... pardon...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tebrik etmek sart cok basarili olmus tum calismalarin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Arkadas Bi Hyosung Gt 250 R Kullanicisi Olarak Sana Nekadar Tesekkür Etsem Azdir Eline Koluna Saglik Cok Iyi Bi çalişma Yapmiisin ...güzelde Olmus Ama Bunlari Bneim Motora Nasil Kim Uygular Bunuda Bulmak Lasim Bu Renkleri Kim Uygular Sence
--------------çok cici olmuşlar doğrusu-----------
ellerine sağlık güseL oLmuş
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
bravo dostum gerçektende ii çalışmalar :D:D
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
eline emğine sağlık en yakın zamanda dilediğin motora kavuşman dileklerimle
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
walla süper ya eline sağlık
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
paylaşımın için saol bence yakışmış
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)