Tasarımlara bayıldım gerçekten mükemmel Ellerine sağlık paylaşımın için teşekkürler.
Tasarımlara bayıldım gerçekten mükemmel Ellerine sağlık paylaşımın için teşekkürler.
Kaza Anında Sizi Korur...
yaw dostum... iyi güzel tasarımlar da ben motor sürmeye başlayakı 1 yıl olacak temmuz 21. de.. fakat vitesliye geçişi önümüzdeki yıl düşünüyorum......
şimdi bu tasarımlara benzer bir motor istesem adamlardan ne yapcazz.. he söyle bakalım ben de istiyom bundan banane banane
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
eline sağlık hepsi birbirinden şık emeğe saygımız sonsuzdur tşkr...
hyosung'un tasarımcısı sen olsana.. adamlardan güzel yapmışsın motoruuu bravo eline saglıkk
zaten bu hyosung beni hasta ediyordu birde bu "tasarımlar" artık kafamdaki tek makine hyosung ellerine sağlık mükemmel olmuş yebi tasarımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
gerçekten çok zahmetli ama başarılı bir çalışma
eline sağlık
çalışmalarında başarılarının devamını görmek isterim
aklındaki güzel fikirleri aynı güzellikte görülebilir yapmışsın
tebrikler
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Arabacı aline sağlık ..güzel olmuş ...ama bide alet güzel ne yaparsan yakışıyo...yoksa bi ata sözümüz derki eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
güzel olmuş dostum bende henüz amatör bi photoshop kullanıcısıyım neyse eline sağlık daha iyilerini bekliyoruz...
kardeş bendede yeni runner var benim içinde 1 kaç örnek yapsan ne iyi olur sana dua ederim
eline sağlık hocam iyi modifiye baya uğraşmışsın parçaları bulmak için sanırım egsoz felan ustalıkla montajlamışsın...
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
gerçekten çok güzel olmuş, tebrikler.
başlığa bakıp da bazıları gibi uydurma tasarımlar olduğunu düşündüm ama utandım doğrusu
hepsi harika, ellerine sağlık
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
merhaba abi manyak olmuş ya süper yapmışsın eline saglık bende bu motordan alıcam benim o motor hakkında pek bilgim yok bana onun hakkında bilgi yazabilirmisin mesela ne kadar hız yapıyor 10 kagıtla kaç km gider yazarsan sevinirim bide motoru alıcam demişsin ve o yukarıdaki modifiyeleri yapıcam sen nerdensin bende alınca benimkinede yaparız olurmu cevabını bekliyorum teşekkürler ama warya resimleri çok beyendim yaaaa
moruk nasıl yapdın bunları yaa fotosoplamı neyle yapdın bari onu yaz bide yapalım
ellerine sağlık tam bende sticker uygulaması yaptırıcaktım yani çizimlerini hayata geçiricem kardeş.
fotoşopuna sağlık bakmaya doyamadım
2 tür insan daima açtır:1.si bilimi arayan 2.si ise PARAYI::sas::
vallahi bu isin zorlugunu biraz bilen birisi olarak cok takdir ediyorum. muthis olmuslar
bu motoru nasıl buluyorsunuz sızden yardım beklıyorum
kullanan varsa bana yardım etsın
kullanıslımı kore malı anlamam ben ıyımıdır kotumudur gorunusune bıttım ama
fıyatıda uygun geldı
sorun cıkarmazsa almayı dusunuyorum ne yakıo oda onemlı
kac bastıgı fılan lutfen yardım edın tesekkurler sımdıden
tekerınız duz bassın
Ya kardes baska makinalara yapsana modifiyeyi bu 250 ye takilmiş kalmişin değmez onunla ugraşmaya yaww
panser arka teker duz bassin ön teker hiç yere değmesin yoksa motor çok yakar ona gore
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)