Valla süper olmuş motor...
Valla süper olmuş motor...
baba helall olsun gercekten emegin bu yani cok guzel ya eline saglik gercekten
ön çamurluktaki resim çok iyi bende kask yaptırmak istiyorum bu tükkan nerde acaba teşekkürler
bende cok begendım
Yeni yine yeniden
harika.. emeğe deymiş bence.
CBR 600F Honda,
benım motorada yapın kerım senınkındede yapalım
Yeni yine yeniden
abi haklısın walla.. manyaq olur ya..
CBR 600F Honda,
vallah bendede husser var ama böyle değilki acaba yanlarına gitsem kaça yaparlar banada bitane
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık..
herkez fiyat sormuş bilgi verirsen sevniirim tabi sonuçta seri üretim yapmıyorsun sanat yapıyorsun ama en azından bir fikir verebilirsen sevinirim..
valla ben bu topiği save ettim şu alıcağım motorun kararını veriyim yaptırtıcam
yeni aldığımız siyah CBF ve GT 250 COMET e sezon sonu dalacaz ..onlarıda burda görmeniz mümkün olacak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ellerinize sağlık.Hepsi birbirinden güzel olmuş.
Artık bizim de marmarise yolumuzu düşürmemiz lazım.
sevgili BBRR ben buraya cevap yazmıştım peki sen hangisisin uzun saç ve bıyıklı mı?
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
İşte bir kaç alternatif...
Barış abi netten araştırdım en üstteki resim uygulatmayı istedik arkadaşımın motosikletine ama boyut çok büyük depoya zor olur dediler Alsancaktaki dövme işi ile uğraşan arkadaşlar bunu uygulayabilir sanıyorum ama korkuyorumda açıkçası çünkü herkezin ne kadar yetenekli olabileceğini bilemiyoruz boya kalitesi çok önemli diye düşünüyorum tavsiyeni bekliyoruz...
Abi Ellerine sağlık... Ama neden fiyat konusunda açıklama yapmıyorsun ??
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
çok merak ettiniz bir çinli fiyatına bu iş biter yanlışmıyım barış kardeş
marmarise gideceksin otelde kalacaksın bir akşam balık yiyeceksin sahilde gezeceksin en az 3 günde işlem sürer gidiş geliş yakıtla az bile üstelik barış kardeşimin mübarek ellerinden iş çıkacak bu sezonda BEDAVA BE herkez yaptırsın kışın işimiz bu olsun sıra numarası ver millete barış kardeş
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)