bak water geyik yapmış olmayayım ama bu topic haberler bölümünün tuning bölümün öööööle duruyodu . ben mesaj yazdım da herkes ondan sonra coştu. ben yazmasaydım 10 yıl geçerdi yine kimsenin haberi olmazdı bu topicten
bak water geyik yapmış olmayayım ama bu topic haberler bölümünün tuning bölümün öööööle duruyodu . ben mesaj yazdım da herkes ondan sonra coştu. ben yazmasaydım 10 yıl geçerdi yine kimsenin haberi olmazdı bu topicten
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Vallaha çok güzel olmuş abi yapanında,akıl edeninde,malzemeleri alanında ellerine kollarına sağlık...
Süper olmuş ya..Bence en yakın zamanda bir fiyat listesi çıkarabilirsin..Bu arada motora boya yapıldıktan sonra yıkama yaptığımızda bu boya etkisini kaybediyor mu en çok merak ettiim konu bu air-brush ta..
Something in the Way..!
Çok güzel olmuş hussar bambaşka olmuş.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
Barış süper olmuş hocam.. Hakan'da el attı mı bu işlere.. Yazın MArmaris'e gelebilirsem birşeyler isterim sizlerden artık
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Barış abi elinize sağlık,çok güzel olmuş. giger de ayrıca hoşuma gitti
bende neden yapmıyolar kii diyodum,ii ki yapmışsınız böyle buişi.
bu arada fiyatta bence de çok abartmamak lazım ama 500 ii bence,yeni bir motorun 10 milyardan fazla oldunu düşünürsek az bile. ama 2-3 milyara alınan motora kimse 1 milyar boya attırmaz...
kawasaki yi sabırsızlıkla bekliyoruz. daha çok foto ile hemde
Yaptırmayı düşünecek arkadaşlar için bence bulunmaz fırsat...BBRR abim bu işi ilerleteceğinize inanıyorum.Daha pahalı,adam akıllı bi motosikletim olsa kesinlikle yaptırırdım ama bunu zaten bi kaç ay sonra satıcam sonra adam akıllı bişey alıcam inşallah o zaman bende düşünürüm böyle bişey...Yaptırmak isteyen arkadaşlar bence kesinlikle başka yer aramamalılar.Fiyat ve yapılan işin kalitesi belli
eline saglık barış abi cidden mükemmel ötesi olmuş aman aydın görnmesin bunu zaten hussar gittine cok uzuldu ;) gerci bu hussarı gorse eminim askerden gelince tekrar alır ;)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
Ellerinize sağlık,çok güzel çalışma,tabiiki tamamıyla yetenek işi.Tebrikler
gaza gelme;kaza gelmesin
tebrikler.benim viragoyu satmazsam yaparız bir dövme değilmi barış....
Harikasın, Ben yaptıgım zaman neden böyle şeyler bana göstermedin....
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
Benim birşey yazmama gerek yok di mi Barış abi?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ya ben kaskımı boyatsam kaça patlar? hadi en kötü ihtimalle her yeri desenle boyanacak diyelim. bir de deseni kağıda mı çizip göndermek lazım?
May the Force be with McLaren Mercedes
söylenicek herşey söylenmiş tebrikler barış abi.. süper..
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Tebrikler ellerinize sağlık. güzel olmuş. Fakat bir eksik var. Hussarın gün ışığında montajdan sonraki çil çil hali. Bundan mahrum etmeyin bizi..
Kolay gelsin.
Öğrenecek Çok Şey Var..!
Baba sen süpersin yaa......
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)