Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Hayabusa ve benim çocuklarım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Eşimin 9 Mayıs'ta İzmir'de Amatör Telsizcilik sınavı vardı. Sınavdan sonra önce hastanede uzun zamandır tedavi gören bir arkadaşımıza uğradıktan sonra arabalı vapurla Balçova'dan Karşıyaka'ya geçtik. Vapura bizimle birlikte 2 tane hayabusa motor bindi. sahibinden izin alarak birkaç kare fotoğraf çektim. Kendim çekinmeyi unutmuşum tabi. Ankara'dan gelen bu kişilere de buradan selam yolluyorum.

Ali1903, Sokollu ve ilkadam bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    polise sikayet edelim beyaza bakın katil bildiğiniz abilerim sinekleri hep öldürmüş :'(
    zihnigonen bunu beğendi.

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Allah kazasız belasız sürdürsün. Cok baba makinalar

beyaz çok fena görünüyo :D

Plakaya gerek yok zaten

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    ben süremem o makineyi ya

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uzay gemileri dünyaya inmiş

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Hayabusanın tipi iğrenç geliyor bana.

YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    kim ne derse desin hayabusa bir efsanedir ve öyle de kalacak

Ben kawa cı olmama rağmen hayabusa yı es geçemem,çocukken bilgisayarımıza duvar kağıdı yaptığımız motordur O,

Ama gene de yeşil bi zx-14

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayabusanın tipi iğrenç geliyor bana.
    Allah aşkına şaka yaptığını söyle Şu makinanın tipini iğrenç bulduğuna inanmak istemiyorum Lütfen lütfen lütfen..

TOTEMONS ve YouSuffer bunu beğendiler.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Ön tarafı hariç bende hiç sevmiyorum tipini, çok tombul çok kamyon gibi böyle şişik bir tipi benim gibi keskin hat sevenlerin hoşuna gitmez
    agrasiwe bunu beğendi.

TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Alıntı leopessia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah aşkına şaka yaptığını söyle Şu makinanın tipini iğrenç bulduğuna inanmak istemiyorum Lütfen lütfen lütfen..

http://www.latestautoupdate.com/wp-c...-one-wheel.jpg
    Haklısın.Bilakis dizaynı,duruşu,gidişi ve görüntüsü her zaman diğer motorlardan farklı bir yerdedir ve hep öyle kalacaktır.
    Ama bana sahip olurmusun diye sorsalar 1000 lik K7 ye değişmem
    YouSuffer bunu beğendi.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön tarafı hariç bende hiç sevmiyorum tipini, çok tombul çok kamyon gibi böyle şişik bir tipi benim gibi keskin hat sevenlerin hoşuna gitmez
    Leopessia işte görüşüm bu keskin modern hatlar

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı TOTEMONS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın.Bilakis dizaynı,duruşu,gidişi ve görüntüsü her zaman diğer motorlardan farklı bir yerdedir ve hep öyle kalacaktır.
    Ama bana sahip olurmusun diye sorsalar 1000 lik K7 ye değişmem
    Öncelikle selam
    Hayabusanın fiyatları öyle inanılması güç rakamlar değil aslına baktığınızda.. R1 65.000 TL iken hayabusayı 50.000 TL 'ye alabiliyorsunuz.. R6 almak istediğinizde ise rakam 40.000 TL. Bir ağabeyimin busasını 1-2 gün kullanmışlığım var, öncelikle özenti sonrasında tercih edilebilir mi acaba diye.. Hep söylüyoruz ya SuperSport pist makinasıdır caddeye sokağa gelmez diye, hayabusa ise daha da sokağa caddeye istanbula uygun olmayan bir makina kanımca.. Birincisi kalkarken gaz bile vermiyorsunuz çünkü rolanti devrinde motoru salarsanız 30-40 km'ye cıkabilecek bir devirde calisiyor alet.. Cok ciddi bir tecrübem yok ama kullandığım aletteki hissiyatım böyle idi. Güç konusunda bizim 600 'lük makineler ile kıyaslayacak olursak aralarında ciddi ağırlık, tork ve beygir farkı mevcut. Uzun ve düz yolda bu çok büyük avantaj iken virajlarda aynı şeyi söylemek pek mümkün değil, cünkü alet bildiğin yatmıyor, virajları bizim zıpır 600 'ler gibi asla değil , ve hiç bir zaman bizim gördüğümüz hali ile bir viraj makinası değil. Hayabusayı kullanan adamın 100 - 120 kilo olması bence motosikleti kontrol etmek için önemli rol oynayabilir. Düzlükte affetmez ama virajda 600'lük makina ile iyi pilotların geçebileceği kanısındayım. Sert bir motosiklet, günün şartlarında benim tercihim olabilmesi her açıdan imkansız bir makina, ama ona olan saygımız sonsuz diyebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Leopessia işte görüşüm bu keskin modern hatlar
    Bu kadar süratli bir makinenin havalanmaması için aerodinamik yapısı çok önemli diye düşünüyorum,bu motosikleti çok iyi tanımıyorum ama tombul olmasının sebebi hız ve aerodinamik olduğu kanısındayım, ayrıca cok da kötü durmuyo, sadece gözümüz böyle bir makineye cok alışık değil
    zihnigonen bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)