Bu yeni nesil motorlar alışılmışın dışında hayallerin de üzerinde...
Bu yeni nesil motorlar alışılmışın dışında hayallerin de üzerinde...
Kaskım Takılı, Farım Açık
abi bunlar bayağı bir yeni nesil olmalı..
CBR 600F Honda,
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
DangerO resimler bölümünü bulamamıştım ii olmuş taşıman teşekkürler
Kaskım Takılı, Farım Açık
dangerO değil danger0divingcenter adlı üyeden alıntı
sıfır yani. ayrıca benim nickimin de sonunda 3 tane z var. herkes 2 tane yazıyor
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bunlar uzay da da gider be ab,i
o motorlarla nasıl yatıp viraj alcaklar acaba herhalde süsü için yapmışlar onları...
benim pejo u da yere sıfır yaptm ama böyle orjinal olmadı tabi.sonra eski halıne getırdım.elıne sahlık cok güzel olmus.
Daha çok maket gibi duruyolar
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
yol ben almıyım böğle motor
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
paylaşımın için saol arka lastikler çok güzel
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ben ilk motordaki jantlara bittim valla
Hiç birini de sevmedim. Acayip bir şey olmuş. Ancak acayiplikleri ve illa da farklı olmayı sevenler belki alır kullanır.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
bunlar makete cok benzıyor maket olmasın
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
eski motorlar tercihimdir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)