135 uag modifiye yaptım oldu gibi
Reklamlar
-
öncesi :
sonrası :
ön amasörleri kısa ile değiştirdim
sakal taktım
elcikler değişti
çamurluk değişti
zenon takıldı
performans egzoz takıldı
vidalara mavi başlık takıldı
çelik jantları telle takasa girdim sonra pas çözücüyle temizledim o jantları renkli mil alıp janta dizdirdim
ön sinyaller değişti led oldu
şimdi gelecekteki planım ise depoyu karbon folyo ile kaplayacam aynı zamanda sakal ve power çamurluk alıp onlarıda kaplayacam sizin başka önerileriniz varmı ?
Reklamlar
-
Egzozun rengi bence olmamış sen beğeniyorsan sorun yok ancak karbon daha güzel durabilir.
Bir de ayna çok işe yarıyor kullanmayı öğrenmen gerek ben de 17-18 yaş arasında aynasız kullandım şimdi ne arabada ne de motorda aynasız rahat edemiyorum.
Son olarak xenon takmışsın iyi güzel de ayarına dikkat et gece şöyle bi geç karşısından bak gözünü alıp almadığına kendini karşıdakinin yerine koy, çok rahatsız edici olabiliyor. Eğer gerekiyorsa düzelt.Söyleyeceğim bunlar gerisi sana kalmış.
Son olarak zevkli sürüşler diyelim herkese.
-
ÖZALTIN söylemiş söyliyeceğini bana öneri vermek düşer. Tek kişi biniyorsan yolcu demirini çıkart iptal ettir seleyi'de tek kişilik yaptır. daha çok dikkat çeker ve daha hoş durur farklı durur
-
önerilerin için teşekkür ederim asıl ben aynayla rahat edemiyorum sıyrılırmıyım degermi diye düşünüyorum xenon 6 lı ucuz xenonlardan oldugu için led tarzı farklı bişey yani gözü pek yormadığı için bunu tercih ettim ben egzozu motoruma yakıştırıyorum açıkcası seside çok hoş bide performans koyuyo fakat çabuk sibob keser diyenler var o yüzden sık subab ayarı yaptıracam o sorunuda o şekil aştım şimdilik bu modifiye yeter diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı
ÖZALTIN söylemiş söyliyeceğini
bana öneri vermek düşer. Tek kişi biniyorsan yolcu demirini çıkart iptal ettir seleyi'de tek kişilik yaptır. daha çok dikkat çeker ve daha hoş durur farklı durur
demiri çıkartmak yerine yukarıya dogru yükselen demiri kestirecem öyle daha iyi olur genede teşekkür ederim
-
motorun titreşimi nasıl?
-
Egzos muthis olmus kardes. Sesi nasil, arkandan yeterince kufur geliyor mu acaba.
Cok getirici bir tipi var.
Aynalar da cok yakismis.
Farlar da xenon, optimum bir secim olmus.
-
Ve yazar mısralarına şöyle devam etti :
bir apaçi ağlıyor
gözleri yaşlı
yalnız bir kovboydu
dağları aştı...
ağla kovboy ağla,
ben de ağlayayım
bu topraklardan sana
arsa bağlayayım...
-
neden siyah renk ağırlıklı motorda tüm aksesuarların rengi mavi?Bence tek açıklaması arkadaki abacı marketin tabelasıyla uyumlu olsun diye mavi yada değişik bir zevkiniz var.Kask ve koruyucu giysiler giydiğiniz sürece aynasız dolaşmadığınız sürece benim için hiç bir sıkıntı yok bu adam motorcu derim.bu tür motorlar otobanda yüzükoyun yatıp tehlike saçan kekoların motorlarına benziyor inşallah onlardan değilsinizdir.Allah kaza bela yaşatmasın.Kalın sağlıcakla..
-
Çelik jant da iyi duruyor
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Egzos muthis olmus kardes. Sesi nasil, arkandan yeterince kufur geliyor mu acaba.
Cok getirici bir tipi var.
Aynalar da cok yakismis.
Farlar da xenon, optimum bir secim olmus.
bu egzoz devir 4 bini geçmedigi sürece orjinal egzozla aynı sesi çıkarıyor yani anlayacagın sadece ana caddede ses yapıyor ve gerçekten fark edilme konusunda birebir farlarda mercekli tipten o yüzden pek sıkıntı olmuyoor ve ayna mevzusuna gelecek olursak her insan kendi bacagından asılır bro buda benim seçimim...
dadas607 adlı üyeden alıntı
bir apaçi ağlıyor
gözleri yaşlı
yalnız bir kovboydu
dağları aştı...
ağla kovboy ağla,
ben de ağlayayım
bu topraklardan sana
arsa bağlayayım...
emeğime saygı gösterdiğin için teşekkür ederim sana ve koca egona
emrb adlı üyeden alıntı
neden siyah renk ağırlıklı motorda tüm aksesuarların rengi mavi?Bence tek açıklaması arkadaki abacı marketin tabelasıyla uyumlu olsun diye mavi yada değişik bir zevkiniz var.Kask ve koruyucu giysiler giydiğiniz sürece aynasız dolaşmadığınız sürece benim için hiç bir sıkıntı yok bu adam motorcu derim.bu tür motorlar otobanda yüzükoyun yatıp tehlike saçan kekoların motorlarına benziyor inşallah onlardan değilsinizdir.Allah kaza bela yaşatmasın.Kalın sağlıcakla..
siyahın üstüne mavi bence uyumlu standartların dışına çıkmak lazım bazen farklılık kavramını oluşturmak istediğim için mavi aksesuarlar var üzerinde ve otobanda üstüne yatmak gibi bir amacım yok rahat olabilirsiniz...
GYNK14 adlı üyeden alıntı
Çelik jant da iyi duruyor
Çelik jant motoru çok kasıyo motorun gücü belli çekişi belli bu birinci avantajı ama asıl çıkarma amacım görüntüydü...
-
dadas607 adlı üyeden alıntı
bir apaçi ağlıyor
gözleri yaşlı
yalnız bir kovboydu
dağları aştı...
ağla kovboy ağla,
ben de ağlayayım
bu topraklardan sana
arsa bağlayayım...
Gece gece baya bi güldüm :D :D
-
Celik jant motoru kasiyor derken ?
-
Bu kadar gereksiz şey yerine bi çift güzel lastik alsaydınız daha çok memnun kalırdınız eminim.
-
Takma milleti boşver. Eline sağlık kendi çapında birşeyler yapmışsın ayna konusuna diyecek bir şeyim yok takarsan yararına.
Bir kaç tavsiyem var;
1. Egzozu 125 Eski UAG ile değiştir çok tatlı bir ses alırsın UAG nin keyfini o zaman çıkartırsın.
2. Çita çamurluğu güzel ama siyah ybr yada performans çamurluk daha iyi durur.
3. Durumun var ise eğer ZİPP Siyah jant al. Ön 17 & Arka 19 İnce al. Güzel bir çiftte lastik uygun olarak jant a . Tellerini beyaz yada sarı gibi burgulu olarak dizdir.
4. Arka sinyallerini değiştir. Ön gibi üçgen bir şey al.
O zaman gerçekten ben burdayım dersin. CG de yapılabilcek zaten motorun dışına çok bir modifiye yok.
Edit : Bu arada o egzozun performans a filan hiç bir etkisi yok. +5 hp 70 80 liralık bir egzozla gelseydi millet full boğazdan tüpüne kadar akrep e yashi ye 3-5 milyar vermezdi O palavra yani performans a + olarak hiç bir şeyi yok o egzozun . Eski 125 UAG egzozu yada OHH performans egzozları var onları kullan.
-
Ben beğendim valla hoş olmuş far yuvarlak olsa nasıl olur? birde kardes bu motor blogunu boyattın mı orjinal mi
-
orjinalde şaşmamak lazım bence...allah kaza bela vermesin...
-
Bunlara para harcayacağıma motora disk fren taktırırdım hiç değilse dururdu motor. Ön amortisörleri yenilemişken disk fren için olanından alaydın bari.
-
BUDA BENİM Bİ ARKADAŞIMIN MOTORUN GÜZEL OLMUŞ AMA O KADARDA İYİ DEĞİL BİZDE CGCİYİZ BUDA BENİMKİSİ
ALLAH KAZASIZ BELASIZ SÜRMEK NASİP ETSİN
İYİ FORUMLAR
-
eski hali daha güzel gibi geliyor bana
-
Hayvanın gözünde neden siyah şerit var... ne yaptınız Taz'a
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)