bunlar da olmamış
Olmamış. on karakter
500px.com/importantphotogalleryblogspot
Motosiklet ve manzara görmek istiyoruz. Fotoğraflarınızda hatun kişi daha çok ön plana çıkmış. Kız görmek istesek başka bir sürü site var.
Şunun gibi mesela.
Dikkatli bakıyor musunuz?
Fotoğraflarıa dikkat ediyoruz tabi ki. Yan ayakların photoshoplandığı belli olmuş misal tebrikler bu arada. Biraz da bulut vs. detay olsaymış havada fotoğraf daha etkili olurmuş.
Dostum bir fotoğrafçı olarak tebrik ediyorum kadrajlar çok iyi.
ilginize teşekkürler arkadaşlar,güzel hatun görmekten rahatsız olanlar varmış burada :D
o halde model arkadaşlarla yaptığım çekimleri yayınlamayacağım,buyrun bunlarda caddelerde çektiğim panning çalışmalarım,beğeninize..
bu fotoğrafı sekiz yıl önce çektim benim eski makinanın aynısı ben değilim yani bu kasksız sürücü
motosiklette en beğendiğim sahne budur ;)
birkaç tanede farklı araçlarla panning denemesi
burada araç yerine amcaya netledim zira yaşına göre harika bir şov çıkarıyordu
İlkleri olmamıştı ikinci paylaşım olur gibi olmuş :p
Ben hepsini begendım eline saglık. Her insanın zevkleri ve renkleri farklıdır her yorumu kafana takma mutlu oldugun işi yapmaya devam et çünkü gerçekten iyisin
Olmamış diyenler olmuşunu yapıp yayınlasınlar bizde daha nasıl oluyormuş görelim.
Güzel fotoğraflar, Yalova'ya yolun düşerse ders almak isterim
sondan ikinci güzel bir fotoğraf son fotoda güzel, devamını dilerim.
çalışmalar gayet de güzel diyemicem çok güzel çünkü fazla güzel ellerine sağlık
Çalışmalar güzel de kızlar çirkin O amca boğaz turuna çıkan yatları takip eden amca mı?
Surekli motor yerine baska hobilerle de ilgilenmek iyidir.
Fotograf makinesi ve lens olarak ne kullaniyorsunuz?
Bence her türlü çok başarılı,
Siyaset yapma niyetinde değilim; ancak burada arkadaşımız sanatını konuşturmak istemiş. tutup da işin içinde karşı cins foto ları var diye eleştirmek bence çok da yerinde olmamış.
Makina ve lens bilgileri rica edebilir miyiz acaba?
Photoshoptan oldum olasi nefret etmisimdir. HDR teknigini cok severim ama asiri oynayinca fotograf olmaktancikar onu da sevmem.
Kisacasi ilk motor fotolarindaki oynamalar cok oldugu icin ben begenmedim. Kadraj guzel ama asiri oynama var.
İnsan fotolarini da ilgimi cekmiyor o yuzden o konuda yorumum yok.
Son paylastigin pan teknigin gercekten guzel. Onlar cok guzel olmus.
ND Lens kullandin mi? Kullandiysan kac numaralardi?
herkes exif istemiş :d bu kadar fotoğrafçı var mı aramızda ya :D maşallah
olmamış diyenler espri mahiyetinde demişler arkadaşlar. zaten nikkfurie arkadaşımızın ilk mesajına bakarsanız o da mizahi bir dille başlamış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)