adama fotoğraf makinesini kırdırtacaksınız şimdi olmuş olmuş problem yok hevesini kırma umudunu yitirme bence motosiklet arkasında manzara fotoğrafları olabilir şehir manzarası gibi. Daha güzel eserler çıkaracağına eminim
adama fotoğraf makinesini kırdırtacaksınız şimdi olmuş olmuş problem yok hevesini kırma umudunu yitirme bence motosiklet arkasında manzara fotoğrafları olabilir şehir manzarası gibi. Daha güzel eserler çıkaracağına eminim
kadraj açınız güzel lakin lütfen photoshop ile uğraşmayın fotoğraflarla aşırı manipülasyona maruz bırakıyorsunuz buda kompozisyonu bozuyor. Tabi benim düşüncem bu. Fotoğraf çekmek ayrı bir dal dijital işlenmesi ayrı bir daldır. Ben bunun dijital kısmında çalışıyorum yıllardır ve çoğu kişi tarafından takdir görebilirsiniz ama profesyonel yönden göze batıyor yaptığınız işlemler blurlaştırma çabanız(fotoğrafta odaklama ile elde ettiğiniz değil sizinde müdahaleniz olan kısımlardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın). Umarım eleştirimi iğneleyici algılamazsınız sadece gelişim için eleştiri yapıyorum.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılarımla.
Bak şu edepsiz Martıya.
Göğüsleri bacakları açılmış kadının fotosunu çekmeniz Mevladan değil şeytandardır, gayrimeşru işlere meşru kılıflar uydurmuşsunuz, Mevlanın herşeyi yarattığını inananlar bilir, bıçakla adamda öldürürsün salatada yaparsın, kendi öz seçimlerinizi Mevladan demeniz yanlıştır.Sizle tartışayım ben seni döverim, daha uzağa işerim ben herşeyi bilirim şeklinde değil yazdıklarım ben herkesi severim sevdiğimide Allah için uyarırım şeklinde anlayın...
Aprilia RS 250 GP Nº1
meme çekimleriniz gayet başarılı diyeceğim olmayacak....
Konudaki ilk fotoğrafın yüksek çözünürlüklüsü varsa ekrana koyalım Çekimler güzel ama bazı fotolarda fazla efekt verilmesi bozmuş elinize sağlık
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
insanı yaradan Mevlam bu kızcağıda böyle güzelliklerle hiçbir insanın hayal dahi edemeyecegi bir sanat ile yaratmış...fotoğraf çekmek ile bu yazdıklarımın ne alakası var yanlış anlamışsınız.. ilginize teşekkürler.. sevgiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
konuyu göğüsler üzerinden sürdürdügünüz için goguslere odaklanan siz olabilirmisiniz ) kızmak ne haddime ama şaşkınım zira nereye geldik anlayabilmiş değilim..
Çok komiksin. ben odaklandım evet. Ya Allah aşkına çektin fotoya bakarmısın. Gözler flu göğüsler daha net. Eğer bu farı göremiyorsan diyecek lafım yok...
Ayrıca göğüs bacak ne istiyosan onu çek. ben bu tarz fotolara karşı değilim. Ama son fotoda tamamen göğüse odaklanmışın.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
selam benim bir konuma mesaj atmanız ile bu sayfaya ulaşabildim. amatör fotoğrafçılık yapıyorum, photoshop ta epey iyiyimdir. size tavsiyem photoshopta kendinizi biraz o renkli dünyaya kaptırmamanız. mesela kontrast fotolarınızda epey yüksek, o da bizleri fotodan uzaklaştırıyor gibi benim görüşüm. iyi denklanşörlemeler:D
Selamlar,
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Daha önceki yorumlarda da belirttiğim gibi fotoşop bambaşka birşey ve ben o konuda sıfırdan bir üst seviyede belki olabilirim yapmaya çalıştığım işlemlerin nedeni de şudur, işlenmemiş ham çekimleri fotoğrafla ileri seviyede ilgisi olmayan, tabiri caizse fotoğrafa resim diyen adamlara anlatamıyorsun,bunu birçok platformda yaşadım vee sonuçta eksik fotoşop bilgimle tamamen yüzüme bulaştırdım :D
bunda fotoğrafa dijital çağdan çok önce başlayan biri olmamın etkisi olabilir,benim gibiler ABS siz motosikleti seven adamlara benziyor ;)
Gördüğüm en güzel dl650 fotosu..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)