tövbe tövbeeeee...
Fotoğraflar muhteşem!
Diğer modelli çalışmaları da görmek harika olurdu.
Fotoğraflar öyle güzel ki, takvim olur!
Özeti: Sen yükle, aga; biz bakarız . Beğendiklerimizi arka plan olarak kaydederiz. Çözünürlüğü iyiyse, renkli çıktı bile alır duvarımıza asarız (Ticari maksatlarda telif ücreti ayrı konu elbette).
Forum yönetimi sponsor olsa da (Nikkfurie'nin telif ücreti, baskı ve dağıtımın organizasyonu vs. açısından) şöyle 12 yapraklı üstten telli, duvar tip, olmadı en azından masa tip 2015 takvimimiz olsa ...
Motorla gezmeyi, dere tepe kazasız belasız yolculuk yapmak olarak anlayan bizler için, geziye çıkma konusunda da ayrıca bir çığır açtığını belirtmek isterim. .
Tebrikler; hem fotoğrafların hem seyahatlerin için ;)
hersene 10-15 defa geçiyorum ama feribottan iner inmez yola vurduğumuzdan Yalova da durmak nasip olmadı hiç..
İzmit yuvacığı da çok severim sık sık giderim,sezon açılınca ordan Yalova ya da geçeriz inşllh tanışma imkanımız olur veya toplantı gibi birşeyler olursa katılırız dostum..
Güzel fotoğraf.
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
olmuş eline sağlık, yanlız ilk resimde motorun üstündeki bayanın sol kolu dirsek kısmı sanki deri sarkmış gibi duruyor feya fotoşop?
Can mı canan mı nesiyse bu abla daha iyimser go live tenk yu
Herhangi bir web siteniz varmı acaba sorabilirmiyim
Uzun zaman oldu fotoğraf çekmeyeli...Daha önce çektiklerimden bir kaç tane de ben göstereyim.Sizinkiler ile pek alakası yok ama,, amatörce..Konunuza limon sıkmamışımdır inşallah
Fotoğrafla acemi olarak ilgileniyorum Hatta instagram nickim photorider77, ismi üstünde genelde motorlayken falan günü birlik geziler yapıp çeşitli fotolar çekiyorum. Çok teknik bir eleştiri yapamıyacağım, altın oran vs gibi ancak elenize emeğinize sağlık, tüm çalışmalarınız çok başarılı. Çok beğendim.
Özgür
Abalarım abalarım sizin için çabalarım...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)