arkadaşlar merhaba..istanbul park otoparkının düzlüklerinde çekmiş olduğum tek teker fotoğrafları
her zamanki gibi fotoğrafların tamamı tarafımca çekilmiştir iyi seyirler..
arkadaşlar merhaba..istanbul park otoparkının düzlüklerinde çekmiş olduğum tek teker fotoğrafları
her zamanki gibi fotoğrafların tamamı tarafımca çekilmiştir iyi seyirler..
Hem motorcu,hem fotoğrafçı deyince akla bende geliyorum amatör olsakta güzel oluyor. insan iki hobisini bir araya getirdimi müthiş sonuçlara varabiliyor. tebrikler güzel fotoğraflar...
Çekimler güzel - hareketler şahane ancak çoğu kişide eldiven olmaması ve herkesin sıradan kot pantolon ile motora binmesi üzücü.
Bari Tech 90 kot pantolon alıp onunla binseler
teşekkürler beğenmenize sevindim...
eldiven kot konusunda haklınız..kot hadi hadi neysede (neyse bile denmez ama ) eldiven şart düşünce ilk attığımız şey elimizdir asfalta
Tulum kask var eldiven yok tek teker yapmayı bilip elini korumayı bilmeyecek insanlara yorum yapılmaz..
evet onlar o riski aldığı için bize o konu hakkında yorum yapmak düşmez..konuyu çarpıtmayalım..konunun başlığı bu adamlar neden eldiven takmamış değil çünkü ;)
Bu adamlar neden eldiven takmamış yahu.
Eldiven önemli...
Kotlar marka ise kabul edilebilir.
160 la teker de düşünce kıçının ilk saniyedemi 3. saniyedemi traşlanıcağını belirler
sonuncu fotoğrafa bayıldım elinize sağlık.
%90'ı klasik apaçi... 600'lüğü 1000'liği kapan tekerci... koruyucu ekipman desen ; Allah'a emanet.. şimdi anlıyorum ki ikinci el yüksek hacimli ss alınmaz lafını
Güzel çalışma elinize sağlık. 2. ve 3. kareler çok iyi olmuş.
Bizim fotoları da çeker misiniz??
keyifli bir gün geçirmişsiniz,arkadaşlar eldivensizleri eleştirmiş ama haklılar..
tabi senin fotolar arada kaynamış oluyor maalesef..
eğer bu tarz işlere meraklıysan ''panning'' yani takip tekniği ile fotoğraf çekmeyi öğrenmelisin..
fotoğrafçılıkta hızı anlatmanın tekniği budur ..yüksek perde ile çalışırsan obje net olur ama fonda net kalır ilgi dağılır,
yüklediğin fotolar içinde 6. sırada olan dediğim tekniğe yakın bir çalışma olmuş ama iyi takip edememişsin motor net değil..
merak edersen şu başlıktaki fotolara bir bak ;)
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/140664-fotograf-calismalarim.html
İki teker gidin adamı hasta etmeyin..
Yorumunuz için teşekkür ederim
tekniğe hakimim ama öyle bir günde pan tekniğini uygulamak inanın çok zor çok kalabalık bir ortam motorları tek yakalamak çok zor..2 arkadaş fotoğraf çekimine çıkılmış olsa eyw her fotoğraf öyle yapıla bilir ama hem yol kenarı kalabalık hemde yoldaki motosiklet sayısı çok fazla oyüzden pan olayını anca 1 2 tane yapıla biliyor..
6.fotoğrafta iyi takip edildi o konuda sıkıntı yok..konumumdan dolayı tam yan tarafdan çekilemedi için çaprazdan çektiğim için fotoğraf bu şekilde oldu...olduğu kadar yapıcak bişey yok
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)