Satılalı 8 yıl oldu, bir kaç tane var ilanlarda zaman zaman giriyor.Keşke düzgün güzel bir makine olsa da alsak
Satılalı 8 yıl oldu, bir kaç tane var ilanlarda zaman zaman giriyor.Keşke düzgün güzel bir makine olsa da alsak
Şöyle kocaman bir garajım ve de çok param olsa alıp, restore edip seyretmek istediğim motorlardan biri. Ne şanslıymışsınız ki zamanında almış, kullanmışsınız.
Zzr ler srad lar r1 ler zamanın 90 ların en güzeli motorlarıydı .. 90 lar ss ciler için en güzel yıllardı bence .. şimdi o tat tuz yok kalmadı ..
Otoban deyince aklıma gelen tek motosiklet: Goldwing
Eziyet valla, 220 top speed ile izmir istanbul yapsan canin sıkılır biraz daha hiz lazim, ben o sinifta fjr 1300'ü tek gecerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
Gene viraj yapariz ya, ama duzde de gitsin az biraz
Eskiden üretilen motosikletlerin tasarımları hem çok özgünmüş hem de çok güzelmiş.
220 neyinize yetmiyor yahu...
Burada trafikte ceza yemeden en fazla hiz 140 falan... Turkiyede nedir?
Burada 200'le yakalansaniz tutuklayip araci cekerler.
Goldwing super rahat bir motosiklet. Atletik bir sey istesem Superduke GT tercih ederdim muhtemelen.
Goldwing scooter irisi gibi bir şey. Bunu iyi anlamda söyledim, scooter severim. Çok çok zengin olup garajım olsa scooter yanına otobana çıkıp uzun yol yapmalık bir goldwing isterdim. Rüzgar almıyor, artçı da rahat, kliması bile varmış.
Her nekadar geri vitesi olsada bir otomobilin bile U dönüşü yapabileceği genişlikten Goldwing i çevirmek eziyet hocam , o motoru alıp kendini otoyola atacaksın vee dümdüz gideceksin gerisi ciddi eziyet...bu arada motorda klima falan yok , elcik ve koltuk ısıtma var birde radyatörün sıcaklığını bacaklara doğru çeviren bir kapak var ki bu saydıklarım birçok motorda hatta ufak sukuturlarda da var..
Otobanda hız limiti var ama ceza yazılmıyor öyle mi?
Tam Türk işi... Önce kural koy, sonra denetleme... Uyan enayi olsun. Acı sonuçlarını herkes çeksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)