Görüşelim bir ara o halde , birkaç tavsiye almam gerekebilir senden
Görüşelim bir ara o halde , birkaç tavsiye almam gerekebilir senden
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
siz de demek benim gibi tüm bakımları kendiniz yapıyorsunuz. Uzun zamandır keyifle restorasyon okumamıştım, yazınız için teşekkürler. Buna benzer bir projeyi arkadaşımın 98 cbr 600 f3 üne yaptık. Çok keyifli oluyor, her adımda daha iyiye gittiğini görmek insana haz veriyor. Evlat gibi... Değişik bir his.
bakımları kendi başıma yapmıyorum ama ustalarımın hepsi arkadaşım, abimiyi,yapılırken başında duruyorum,bende elimi kirletiyorum hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
haftasonu 450km lik kısa bir tur yaptık
150km'lik kısım 180-200km/h hızla gittim,hatta hiç kırmızı ışık,veya başka bir sebepten durmadan soluksuz bir şekilde.50km kadar yolu 230-260 arası.kalan yolun tamamını 150 civarı sabit gittim ortalama 9lt yaktı.
ah r25 i satıp alasım geldi ne güzel makina
Yazınızı Sıkılmadan zevkle okudum. Çok Güzel makina kazasız belasız binin
Yer imlerine ekledim canım sıkıldıkça bakıyorum, çocukluk dönemi kahramanı gibi bir şey oldu
Çok güzel motor Allah kaza bela vermesin.
Helal olsun size ne diyim son zamanlarda okuduğum en zevkli konuydu. Nazar değmesin motorunuza.
Siyah beyaz olunca çok duygulandım. Sağdaki spacyler ve arkadaki araçlar olmasa " bak yiğenim 20 sene önce biz bu makinelere biniyorduk hey gidi günler hey" diye triplere girilebilir
Son Altın Elbiseli Adam yayınında 30 senelik motosiklet ustası da söyledi zzr1100 çok sağlam ve iyi giden bir motosiklet diye.
Ben zx7 sini anlatır diye seyretmiştim,zzr si de varmış haklı ama millet saçma sapan endurolarla yol yapıyor,mis gibi fjr 1300 varken,gtr 1400 varken gidipte 1200 tenere kullanmak, bmw m5 varken x5 e binmek gibi geliyor. O yüzden eskiye bakınca 1100 ayarında motorda yok çok acayip işçiliği ve çok kaliteli parçaları var.
koltuğu kaldırınca motorun deposunu falan söktüğünde vidaları koyacağın farklı büyüklükte delikleri olan metal plakayı gördü usta, ulan bunu bile düşünmüşler dedi
Hayirli olsun. Piril piril
10 numara makina bilinçli kullanıcı :D
Konuyu yeni gordum 2 side hayirli olsun
zzr baska guzel ama.
Allah Kazasiz belasiz binmek nasip etsin .
Maşallah allah kaza bela vermesin hayırlı olsun sonuna kadar dayandım gerçekten efsane bir alet. Telefon için wallpaper beklerim abi direk karşıdan çekim ✌️
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)