2 Silahşör Honda CBR 1000RR Fotoğraf Çekimi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Çekimler harika , bizde isteriz
-
Çekimler çok güzel, ancak yanyana manzaraya karşı durduğunuz fotoda Gay'ler gibi çıkmışsınız aman dikkat.
-
Yaptiginiz cekimlerin hepsi honda... biraz diger markalarada imkan verin cok guzel kareler, bravo
-
Gerçekten güzel çekimler , ama hepsi honda , suzuki isteriz
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Çekimler harika , bizde isteriz
elbette hocam zevk duyarım denk gelirsek neden olmasın
Shamy adlı üyeden alıntı
Çekimler çok güzel, ancak yanyana manzaraya karşı durduğunuz fotoda Gay'ler gibi çıkmışsınız
aman dikkat.
teşekkürler hocam..
sıkıntı yok hocam arkadaşlarımı bilen biliyor
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Yaptiginiz cekimlerin hepsi honda... biraz diger markalarada imkan verin
cok guzel kareler, bravo
çevremdeki arkadaşlarımın çoğu hondacı olduğu için oyüzden hondadan yürüyoruz hocam..öncedende dediğim gibi mt09 projem var aklımda bula bilirsem eğer mt serisi yapacağım birde
caneroz adlı üyeden alıntı
Gerçekten güzel çekimler , ama hepsi honda , suzuki isteriz
varda bizmi çekmedik hocam ducati felan fark etmez hiç
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
-
Bu çekimler de hiç bir hayvana zarar verilmedi dimi
-
Ama böylede yapılmaz'ki
-
Çok güzel olmuş hocam emeğe saygı devamını bekleriz renk katıyor bole fotoğraflar ...
-
Hocam tebrik ederim çok güzel çekimler gerçekleştirmişsin.
Hangi makinayla bu fotoğraflar çekildi?
-
SULH adlı üyeden alıntı
Şahsen sormaya çekiniyorum, neticeden Canon EOS 6D,Nikon D600, Sony SLT-A99, Canon EOS 5D III, Nikon D800/e veyahut türevleri çıkacak diye^^
-
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize çok sevindim elden geldiğince güzel birşeyler yapmaya çalışıyorum her fırsatta...
devamları gelicek elbette
SULH adlı üyeden alıntı
hocam merhabalar ben çekimlerimde fix olarak Canon 5DmarkII gövde 85mm 1.8,24-105 F4L lenslerini ve iki adet TTL YN568EXII flaş kullanıyorum 2+1de tetikleyici..
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Şahsen sormaya çekiniyorum, neticeden Canon EOS 6D,Nikon D600, Sony SLT-A99, Canon EOS 5D III, Nikon D800/e veyahut türevleri çıkacak diye^^
" 5DmarkII " hocam çekinmenize hiç gerek yok gerekirse burda ben saatlerce çekimlerimi nasıl gerçekleştirdiğimi bile anlata bilirim çok hoşuma gider anlatmak yardımcı ola bilmek..saygılar
-
EmirhanCoskun adlı üyeden alıntı
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize çok sevindim elden geldiğince güzel birşeyler yapmaya çalışıyorum her fırsatta...
devamları gelicek elbette
hocam merhabalar ben çekimlerimde fix olarak Canon 5DmarkII gövde 85mm 1.8,24-105 F4L lenslerini ve iki adet TTL YN568EXII flaş kullanıyorum 2+1de tetikleyici..
" 5DmarkII " hocam çekinmenize hiç gerek yok gerekirse burda ben saatlerce çekimlerimi nasıl gerçekleştirdiğimi bile anlata bilirim çok hoşuma gider anlatmak yardımcı ola bilmek..saygılar
hocam body çok iyi lensi pek bilemedim ama çıkardığı işler gayet başarılı. emek vererek çekmişsin zaten belli benimde arkadaşımda d5200 vardı standart 18 55 lens ile bi kaç gezimde kullandım. daha önce amatör makina veya cep telefonundan çektiğim için çok iyi geldi ama senin çektiklerinin yanına bile yaklaşamaz
bu arada kamera arkasını çok beğendim.
sanıyorum eleyerek ekledin buraya ama emin ol senin elediklerin bile güzeldir. onlarıda en azından konu açarak değil bu konunun devamına ekleyebilir bizim de gözümüzü şenlendirebilirsin
-
Kardeşim öncelikle emeğine sağlık.
Çekimlerin güzel olmuş.
Lakin bir kaç konuda sıradan bir motosiklet kullanıcısı olarak görüşlerimi belirtmek isterim.
Motosikletlerin sabit durduğu resimler gerçekten çok güzel, ışık, konu, kompozisyon... beğendim bunları.
Hareket içeren resimlere gelince motosikletler donmuş kalmış.
O anki motorun hareket canlılığınını vermemiş.
Adam tekere kalkmış ama sanki heykele binmiş, hareket eden bir araca değil.
Gölgelere bakıyorum yol çizgilerine bakıyorum bir türlü içime sinmiyor.
Ne kadar emek verdiğinizin farkındayım, ama bunu söylemek istedim.
Motosiklet kullanmayan normal bir vatandaş olsam hiç farketmeyebilirim bile bu ayrıntıyı.
Ancak motosiklet kullanan çoğu insanın farkedeceği gibi o anın canlılığını heyecanını fotoğrafta da görmek isteriz.
Umarım yanlış anlamazsın eleştirimi.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
zizulander adlı üyeden alıntı
Çekimlerin güzel olmuş.
Lakin bir kaç konuda sıradan bir motosiklet kullanıcısı olarak görüşlerimi belirtmek isterim.
Motosikletlerin sabit durduğu resimler gerçekten çok güzel, ışık, konu, kompozisyon... beğendim bunları.
Motosiklet kullanmayan normal bir vatandaş olsam hiç farketmeyebilirim bile bu ayrıntıyı.
Ancak motosiklet kullanan çoğu insanın farkedeceği gibi o anın canlılığını heyecanını fotoğrafta da görmek isteriz.
hocam googleda pan fotoğraf diye arattığında bahsettiğin şeyi görüceksin.
bunun 2 çeşidi oluyo.
birincisi hareket halinde ki obje sabit, sabit olan arka plan pan ile hareketlendiriliyo
diğeride hareket halinde ki obje pan ile rüzgar efekti gibi efekt veriliyo(tam bilmiyorum dilimin döndüğünce anlatıyorum) arka plan sabit oluyo.
çoğu motosiklet firması ürünlerini piyasaya sunarken yol fotoğraflarını bu şekilde hazırlıyo
-
zizulander adlı üyeden alıntı
Çekimlerin güzel olmuş.
yorumunuz için çok teşekkür ederim sanırım demek istediğiniz alttaki fotoğraf giib pan fotoğraflarını ben pek sevmediğim için üstüne düşmüyordum birde pan yaparken anı yakalama şansınız zor birazcık çünkü çekip baktığınız zaman bazen hiç işe yaramaz heryer pan olmuş bir fotoğrafla karşılaşa biliyorsunuz ama bundan sonra her seriye 1 tane ekliyeceğim sizin için
SULH adlı üyeden alıntı
hocam googleda pan fotoğraf diye arattığında bahsettiğin şeyi görüceksin.
bunun 2 çeşidi oluyo.
birincisi hareket halinde ki obje sabit, sabit olan arka plan pan ile hareketlendiriliyo
diğeride hareket halinde ki obje pan ile rüzgar efekti gibi efekt veriliyo(tam bilmiyorum dilimin döndüğünce anlatıyorum
) arka plan sabit oluyo.
çoğu motosiklet firması ürünlerini piyasaya sunarken yol fotoğraflarını bu şekilde hazırlıyo
-
Çok başarılı... Bakıs acıları harika. Bayıldım... Devamı gelir umarım.
-
EmirhanCoskun adlı üyeden alıntı
yorumunuz için çok teşekkür ederim sanırım demek istediğiniz alttaki fotoğraf giib
pan fotoğraflarını ben pek sevmediğim için üstüne düşmüyordum birde pan yaparken anı yakalama şansınız zor birazcık çünkü çekip baktığınız zaman bazen hiç işe yaramaz heryer pan olmuş bir fotoğrafla karşılaşa biliyorsunuz ama bundan sonra her seriye 1 tane ekliyeceğim sizin için
https://farm4.staticflickr.com/3861/...abe05c9e_c.jpg
Teşekkürler.
Demek istediğim de buydu zaten.
Motosiklette o anın heyecanını harektliymiş imajı verince çok daha güzel oluyor.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
Fotoğrafların kalitesi gerçekten çok güzel. merak ettiğim 2 konu var.
İlk olarak kullandığınız lensleri ve makineyi yazar mısınız.
İkincisi ise iki motosiklet arasındaki ışık süzmesi photoshop mu yoksa uzun pozlama sonucu mu elde ettiniz.
İyi günler dilerim.
-
Aykut009 adlı üyeden alıntı
Fotoğrafların kalitesi gerçekten çok güzel. merak ettiğim 2 konu var.
İlk olarak kullandığınız lensleri ve makineyi yazar mısınız.
İkincisi ise iki motosiklet arasındaki ışık süzmesi photoshop mu yoksa uzun pozlama sonucu mu elde ettiniz.
İyi günler dilerim.
Merhabalar hocam
5dmarkII
85mm f 1.8
24-105 F4 L
Arasindako isik suzmesi ise hocam uzun pozlama ve el feneri yardimiyla photoshop ile sadece renk duzunlemeleri yapilmistir.. Her hangibi bir manipule soz konusu yoktur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)