Acaba Türkiye'ye gelir mi?Ne zaman gelir?Türkiye'de 250 cc pazarı,benzin ve vergi fiyatları yüzünden giderek büyüyor.Umarım Kawasaki Türkiye bu konuya dikkat ve bu motoru uygun bir fiyat ile Türkiye'ye getirir.
eğer bu motoru Türkiye'te getirmezlerse büyük aptallık ederler. Honda ve Yamaha'dan da ben sürekli aynı atağı bekliyorum. ama gelmiyor. Malesef racing tarzında veya Enduro da sürekli iddaa ediyorlar. Çok yanlış bir politika. insanlar artık racing tarzda takılıp kalmak istemiyor, yada istanbuldaki bir motor kullanıcısı her hafta dağa taşa çıkmıyor ki enduro alsın. Artık şehir motorları ve uzun yolda yormayacak motorlar daha önem kazanıyor buna çoğu firma seyirci kalmakta ısrar ediyor. Erişilebilir 250 cc motorlara ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. tıpkı 1,5 cc altı arabalar gibi oldu piyasa.
Bu modeli incelediğimde bazı ülkelerde satışının başladıgını tespit ettim. Ha bize ne zaman gelir orası muamma. Suzuki İnuzuma nın 12.000.000 tl ye satıldıgını varsayarsak bununda piyasaya gelirse kaç paradan gireceği az çok belli gibi birşey.
Artık aklıma kawasaki diyince bajaj ve ucuz geliyor.
Makinenin resimlerine baktıktan sonra acaba pulsar200ns ile ne kadar farklıdır diye içimden geçirdim.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Avrupada satışa çıkacağı kesinleşti.Dolayısıyla bize de gelcek.
Hem Z300 hem de z250sl gelecek.
Keşke z250 kendisi gelseydi, yani çift silindirli olan ama tek silindir de alternatif olması bakımından güzel olacak.
http://www.kawasaki.eu/en/products/sports/2015/z250sl/overview?Uid=0886UAlaXwxdCllRXV0LXF4KXQoJX1tcWwsKC loJWVpeW18
Pulsar ve Inazuma karışımı birşey olmuş.
Beğenmedim.
Normal Z250 gelse ozaman güzel olur.
Türkiye'ye geldi de fiyat yazmıyor sitede.
Kawasaki Z250SL
Çift silindir 250cc genelde çok yakar. Tek silindirin torku fazla olur. 600cc ve uzeri motorlara gosterilen ozen bunlara gosterilmediğinden, daha basit yapıda olan tek silindir daha iyidir. Fiyatı daha ucuz olur. Tek kotu yanı titreşimli olur. Kawasakinin sitesine yerleşmiş. Kesin gelir. Benim listemde sym wolf'u geçip tepeye oturdu şu an.
Subat mart gibi gelecegini söyledi bayi.ama ben bekleyemedim ozama kadar.fiyat araligi ise 10000-13000 arasi olabilirmis.
Normal z250 değil z300 geliyor. Kesinleşti. Sitede var.
Ninja300 5.860 €
Ninja300 ABS 6.425 €
Ninja 30. YIL 6.100 €
Ninja 30. YIL ABS 6.700 €
Z300 5.750 €
Z300 ABS 6.220 €
Ninja 250SL 4.400 €
Ninja 250SL ABS 4.820 €
Z250SL 4.200 €
Z250SL ABS 4.620 €
4.200 € 11.600 küsür tl üstüne eklenen kar vırt zırt derken en az 13-14 bin olur gibi.
bu fiyatlar türkiye satış fiyatlarıdır. kawasaki ilan etmiş. bunlar üzerinden 150-200 tl pazarlık edilebilir yerine göre.
Bence makul.
http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
11600tl+400tl plaka vs desek+orta yollu bi kask 500tl
12500tl 28hp, ucuz sayılmaz ancak gideri var, iyi fiyat koymuşlar, pahalı ama diğer alternatifleri öldürüyo
ben anca bajaj alabilecem galiba
şaka maka deli makine ama, çizgileri göze güzel geliyo.
bajajı üretenler kawasakiyide üretiyor tek fark parça kalitesi. Sonuçta hindistan üretim maliyeti en ucuz 2. ülke
z250 sl yi birde inceleyen birine rastlasak da az bilgi sahibi olsak. bu hafta sonu bir gezinicem bakalım eline gelen varsa bir motoru incelerim nası bişi tatlımı dil mi bide özelliklerinden anlayan birisi inceleyip bahsetse bize on numara olacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)