.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
wolf^^
Merhaba arkadaşlar 10000(onbin) km bakiminida 2 gün önce yaptirdim 1 litre yağ olduğu gibi duruyordu nice onbinlere
Ybr'nin tahtını sallar mı acaba bu motor? Ybrden guclu oldugu kesin ama tipi mahalle muhtari gibi bide enjeksiyonlu degil galiba bu motorlar nasil vu kadar az yakiyor palavra mi sıkıyolar?
Sinifinfa en iyi ve kaliteli bir motor BN her zaman kullanan biri olarak beğenerek kullaniyorum dun bağdat Caddesinde bir YBR yanasti yanima YBR esd idi en son shell isiklara kadar dip gaz kapistik acik ara ben aldim 2 mizde ayni kilolarda çantalar boştu ayni şekilde o cbf de ki abim baka baka bi hal oldu sonra gözlerden kayboldu benim mavicik discoverim
yakit olayi denendi palavra değil. Agresif kullansan bile 11 kuruş ;)
S.a arkadaşlar pulsar geldi discover in papucu dama atildi bune yaw
Discover im 12 bine ulasmis durumda gayet iyi 120 km hizla gidersen yakit 12 krs -13 krs yakiyor artik dahada yakit bende değişmez km hergun yükseliyor
Bu arada discover kullanan arkadaşlar birgün bulusalim kymco cular buluşuyor kislaniyorum vallahi saglicakla kalin
slm ben kulanıcıyım 12 lt benzınle 405 km yol yapıyor 90 100km hzla yanlız bır sıkıntı var 315km sonra benzın gostergesı devreye gırıyor bu buyuk sıkıntı bence 42 gundur bu sorun çözulmedı
100km de 3 litre yakmasi imkandiz çünkü BN kurye yapiyprum günde 300 km yol yapiyorum aldigim yakit 30 lirayi geçmiyor hrrgun full depo ile cikiyorum km saatini sifirliyorum aksam evime geldiğimde depoyu fulliyorum..
Agresif kullandigim halde 100 km 2 litre yakiyo ;)
Bir airiza olmali yada benzin aldiginiz yere dikkat edin
merhabalar En yüksek km . kimde acaba ?
bir cumartesi kadıköy yakasında bajaj buluşması olursa bende katılırım. Fikir alışverişinde bulunuruz.
güzel bakan , güzel görür.
Merhaba Discover bendedde var şu an 1250 km de.Bir litre ile 62,5 bazende 63 km yapıyor.
ACABA DENİZLİ BAYİSİNDE MODELLERİNİZİ TEST ETME İMKANIMIZ VARMI..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)