birincisi; "cup" değil "cub" açılımı city urban bike. şehir içi kullanımı için yapılmış bu ördeğe benzeyen motorlar dünyanın en dayanıklı, en az yakıt tüketen motorlarındandır.
ikincisi; okuduğunu anlamak kapasite meslesidir, bu yüzden senle polemiğe girmeye niyetim yok çünkü senin okuduğundan çıkarımın bu olmuş demekki. burda benim babam seninkini döver muhabbeti yapmıyorum. ben özerk olarak fikrimi söyledim. ayrıca bajajı da kötülemedim yakıt oranının düşük olduğunun farkındayım ama amerikayı tekrar keşfede gerek yok bir çok motosiklet bu değerleri zaten yakalayabilir yani bu sadece bajaja özgü abartılacak bir durum değil. bunun dışında bajajı ister alırım, ister almam ben tüketiciyim. senin gibi fikri sabit, fanatik biriylede bunu tartışmam açıklama yapma gereğide duymam yani seni muhattap almam kendime.
sonuç: bajaj güzel bir tüketim değeri yakalamış ama bu kadar şaşkın tavır sergilemek bana garip geliyor. dediğim gibi bu değerleri bir çok motosiklet yakalayabilir. son olarak bajaj fiyatının hakkını veren gayet mantıklı ve güzel bir motor bunuda eklemek isterim, dediğim gibi bende boxer yada discover almayı düşünüyorum(her ne kadar nedimkurt istemesede umarım kızmaz)
Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
bu yüzden cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol...