kullanıcılardan fotoğraf ve video yokmu arkadaşlar ?
kullanıcılardan fotoğraf ve video yokmu arkadaşlar ?
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
ILK YIKAMA maşşallah
Maşallah hocam aynı renk bizim motorlar
motorum mavi ateş ederim abi ) benm motorların hepsı mavi r1 haric
Maşaallah çok güzel Allah kazasız ve belasız kullanmak nasip eylesin.Sizden günlük kullanımda yakıt değerlerini bekliyoruz.
Pompaciya diyorum ki atinca birak adam 45lik seyi 50TL ye tamamliyo ben nasil olcucem simdi 100km yapip alicaktim hem pahali benzinle ugras hemde gel bi de pompaciyla ugras !
herkeze selamlar ben bajaj discover 125 i 21.mart 2014 tarihinde aldım
motoru bursadan
izlenimlerimi sizlere aktarmak istedim ilk kullanıcılarından biriyim
ilk olarak motoru almadan önce güzel bir şekilde A-Z ye test etme imkanınız var
daha önce ybr 125 ve cbf 150 kullanmış biri olarak aralarındaki farkları sizlere anlatayım
ybr 125 ve cbf ten daha hızlı torku yüksek
titreşim olarak ybr den daha az titreşim var yani cbf den biraz fazla ikisinin arasında
mükemmel yoltutuşu var ben ybr ve cbf te böğle birşey görmedim
frenleri çok güzel durma mesafesi olarak ybr ve cbf ten daha kısa mesafede duruyor özellikle test edip kendim denedim
lastikleri yumuşak ve yol tutuşu çok güzel kesinlikle değiştirilmez
motorum şu anada 240 km de yakıt konusunda 50 tl yakıt aldım ibre daha yarım depoya gelmedi
fiyat olarak 3850tl şimdilik çok uygun ama zamanla zam gelir
cbf ve ybr alacak arkadaşlar varsa şiddetle bajaj discover ı test edin ve ondan sonra kararınızı verin derim
malzeme kalitesi olarak kendini bakınca belli ediyor japon lardan daha iyi
daha once sıfır apache rtr 150 de kullandım hız bakımından apache den bir adım önde
rodaj sürecinde olduğu halde dayanamayıp bastım 110 km hıza hemen çıktı 120 mi 130 u çok rahat görebilir ondan sonra daha fazla basmadım
ilerki zamanlarda izlenimlerimi aktarmaya devam edicem
sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
herkeze selamlar ben bajaj discover 125 i 21.mart 2014 tarihinde aldım
motoru bursadan
izlenimlerimi sizlere aktarmak istedim ilk kullanıcılarından biriyim
ilk olarak motoru almadan önce güzel bir şekilde A-Z ye test etme imkanınız var
daha önce ybr 125 ve cbf 150 kullanmış biri olarak aralarındaki farkları sizlere anlatayım
ybr 125 ve cbf ten daha hızlı torku yüksek
titreşim olarak ybr den daha az titreşim var yani cbf den biraz fazla ikisinin arasında
mükemmel yoltutuşu var ben ybr ve cbf te böğle birşey görmedim
frenleri çok güzel durma mesafesi olarak ybr ve cbf ten daha kısa mesafede duruyor özellikle test edip kendim denedim
lastikleri yumuşak ve yol tutuşu çok güzel kesinlikle değiştirilmez
motorum şu anada 240 km de yakıt konusunda 50 tl yakıt aldım ibre daha yarım depoya gelmedi
fiyat olarak 3850tl şimdilik çok uygun ama zamanla zam gelir
cbf ve ybr alacak arkadaşlar varsa şiddetle bajaj discover ı test edin ve ondan sonra kararınızı verin derim
malzeme kalitesi olarak kendini bakınca belli ediyor japon lardan daha iyi
daha once sıfır apache rtr 150 de kullandım hız bakımından apache den bir adım önde
rodaj sürecinde olduğu halde dayanamayıp bastım 110 km hıza hemen çıktı 120 mi 130 u çok rahat görebilir ondan sonra daha fazla basmadım
ilerki zamanlarda izlenimlerimi aktarmaya devam edicem
sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz
Forumda yorum yapmak için eski üye olunması mı gerekiyor.Forumu üye olmadanda takip etmiş olabilir. Eski yorumları defalarca okumuş biridir belki. Yada senden daha fazla teknik ve teorik bilgisi vardır. Seninkide direkt şahsa eleştiri olmuş. Arkadaşı tanımam ama senin yorumunda eski bir üyeye yakışmamış sanki.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Bir şeyi övüyorsunuz, bari destekli atın da insanlar inansınlar. Motorun titreşimini her kullanan biliyorken gidip de sanki en güçlü yönlerinden biriymiş gibi YBR'den daha iyi demek komik oluyor. Titreşim olayı pek rahatsız etmese de bu motorun tek zayıf yönü. O yüzden göklere çıkarmanın alemi yok.
bende merak ediyorum neden her 125 150 cc ybr ile kıyaslanır
sadece şehir içinde kıyaslamak olmaz şöyle çıkıp 5 yılda dünya turu yapsın o zaman bakalım sağlam mı tork lu mu yol tutuşu güzel mi nasıl işe git gel ee süper sağlam az yakıyor denmez
Ben bütün motorlarımı bu formu takip ederek aldım yazımdada belirtim bajaj Discovery nin ilk sahiplerinden biri olduğum için almak isteyenlere fikirimi paylaştım ve o yüzden üye oldum kimse kimseye zoraki birşey yaptıramaz bu marka yeni 1 yıl sonra yeniden konuşuruz saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Aynen kardeşim katılıyorum sana
Cbf ten inip Ybr ye binince titreşimin olup olmadığını anlarsın
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)