Bu motora çirkin diyenleri anlamıyorum hatta bi kasıt arıyorum ybr cbf den 10 kat daha yakışıklı
rks de fena değil ama..işçiliği,tornacılığı gene diğer çinlilere göre iyi.Ondan kıyasladım.Birde sürdüğüm motor discover gören duyan yok ondan..ama dediğim gibi discover çok ufak geliyor bana.Forumdan çoğu kişi fuara ve bajaj standına gitti.Hiçmi bu motor üstüne binen resim çekinen yok?
Bu kadar zamanda gecti hala alan da yok ben dusunuyorum ama hero motoruda bekliyorum oda cikmadi hala ne zaman bayilerde olcak bilen duyan var mi?
discover güzel motor eğer titreşim de makul seviyede ise hiç düşünmeden al derim.fuarda da bindim öyle küçük falan da gelmedi.hem kalite hem de yakıt tasarrufu konusunda (hint forumlarında 1 lt ile 45-50 km yapanlar ayarlarım bozuldu motor çok yakıyo diyorlar!!)sorun yaşamazsın bence.
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
Selamlar ben motoru yakından inceledim, bizim burda (Kırklareli) bi bayii cuma günü getirtmiş ben de cumartesi iş çıkışı motoru epey bi inceledim şunu söyleyim motor hiç te küçük falan değil, benim boyum 1.85 üstüne oturdum ergonomik olarak gayet iyi, parça kalitesi çok üst seviyede ben bile düşünüyorum aslında almayı. bayii öve öve bitiremedi motoru yok şöyledir yok böyledir diye. ama tasarım ve kalite olarak bence ybr den de cbf den de çok daha güzel.
bu hintliler benzin işini fena kafaya takmış 125 cc çift buji :D
eger dedikleri gibi 1 litreyle 60 70 km gidiyor ise. harbiden dehşet rakam
merhaba arkadaşlar bursa bajaj yetikili bayi ve servisiyim arkadaşlar discover araçlar magzamıza geldi ayrıca test aracımızda mevcuttur . bizzat kendim test ettim motorda titreşim hiç yok eger ilgilenen arkadaşlar var ise magzamıza bekliyoruz gelip test edebilirler herhangi bir sorunuz olur ise size burdan veya yazacığım numaralardan cevap vermeye çalışırım. 05449100086 0224 2116489 cok başarıları bir araç denemenizi tavsi ederim
bu motor 125'lik 13 hp, diğer modeli 150'lik 12 hp. bu nasıl iş anlamadım gitti.
Hero mart sonu yada nisan ilk haftası 125'lik model 3795 TL 150'lilik olan 4995 TL. Ben bajaja bindim bugun üzerinde çok güzel ve rahat her an alabilirim. Bajaj 125 13 bg Hero 9.9 yada 10 bg miş. Fiyatlar aynı bi kaç ufak detay + - şeklinde mevcut. Kararsızlık olsa da Bajajı daha çok düşünüyorum şuan.
motor küçük dedim diye amma yüklendiniz bana, şaka bi yana ybr'den daha yakışıklı olduğu kesin, yakıt değerlerine de bakıcaz, kullanıcaz belki yaza düşünülür, ama param yeterse pulsar düşünüyorum öncelikle
Bursa'da bir motosiklet bayii test sürüşüne sunuyor 13 Mart Cumartesi günü. Adımı yazdırdım gidicem test etmek için. Tekrar test dönüşü yazarım buraya nasıldır nedir ne değildir diye..
Ben aldim arkadaslar yarin insallah plakamizda cikarsa teslim alicam.. Izlenimlerimi yazarim sorusu olanlarida cevaplariz ins.
Hayırlı olsun. Ben Bursa'da test sürüşü yaptım, güzel motor.
Mutlaka bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Hayrlisi olsun...iyignlrde kullnin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Serkan bey cumrtesi tekrar bekleriz duyyrlrda konu actim zatn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)