Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Discover 125ST

REKLAM ALANI
    EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    bajaj 100

şehiriçi 85 km
    sehir disi 92 km /litre

sehir disi 100 km yazan da olmus birkaç tane

resmi sitesi
    www.bajajauto.com/dis_features_technology.asp#topLook

yakit tuketim değerleri
    www.vicky.in/bike/mileage/bajaj/discover-100cc/

resmi sitesinde de 91 km /Litre yazılmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:11 ----------

[IMG]bikes.gaadicdn.com/model_images/color_images/Bajaj_Discover%20100_.jpg[/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    1 litre ile 70 km bana abartı gibi gelmişti ama demek doğruymuş. Bana göre bu bile bu motoru özellikle kurye arkadaşlar için alternatifsiz yapar. Bir tane de böyle az yakan scooter getirseler de MT-07'nin yanına ikinci motor yapsak.

100 modeli türkiye gelmiyor..
    Alıntı EKONOMİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bajaj 100

şehiriçi 85 km
    sehir disi 92 km /litre

sehir disi 100 km yazan da olmus birkaç tane

resmi sitesi
    www.bajajauto.com/dis_features_technology.asp#topLook

yakit tuketim değerleri
    www.vicky.in/bike/mileage/bajaj/discover-100cc/

resmi sitesinde de 91 km /Litre yazılmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:11 ----------

http://bikes.gaadicdn.com/model_imag...ver%20100_.jpg
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    arkadaşlar bajaj turkiye firmasina taleplerimizi iletelim
    100 olanı getirsin

vergi de yok
    alış fiyatını da uygun yaparlarsa ciddi ciddi düşünülür

rebel punto senin aran iyi bajajla soyle kırmızı olanlardan getirsin pulsar da yaptığı gibi siyahlari doldirmasin

yaz memlekette yaşıyoruz

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Başkasının z....yle gerdeğe girenler de varmış...
    valla nasıl böyle bi yorum yaparsın aklım almıyor.söyleyecek sözüm yok devam et kardeş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

bu tüketim konusunda kafamdaki soru işaretlerine yavaş yavaş cevap bulmaya başladım.motorun artık gerek forumdaki gerekse etrafımda alan bikaç kişiden duyduğum gördüğüm kadarıyla emsallerinden hatırı sayılır derecede tasarruflu olduğu aşikar.gerçekçi olmak lazım bu söylenen 70 küsür km değeri fabrikanın 40-50 km hızda ,düz yolda verdiği değerler muhakkak.doğal olarak bu değerleri tutturmak zor olacaktır hele ki istanbulda .o zaman otomobil üreticileri hepten yalancı.fabrika yakıt değerleri arasında bıraktım istanbul trafiğini dümdüz yolda tutturalamayacak tüketim değerleri veriyorlar.eğer bir sorgulama yapacaksak bajaja gelene kadar daha ne markalar var ,onlardan başlayalım işe, daha dün ülkemize gelenlerden değil.
    search16 bunu beğendi.
    Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...

Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 litre ile 70 km bana abartı gibi gelmişti ama demek doğruymuş. Bana göre bu bile bu motoru özellikle kurye arkadaşlar için alternatifsiz yapar. Bir tane de böyle az yakan scooter getirseler de MT-07'nin yanına ikinci motor yapsak.

tasarruflu ampul çıktığında da millet inanmamıştı
    100 watt yakacagina 18 watt 20 watt yakmak uydurma geldi

tasarruflu ampule gecenler yıllar boyunca ekonomi yaptılar ufak bir yatirimla hem de

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla nasıl böyle bi yorum yaparsın aklım almıyor.söyleyecek sözüm yok devam et kardeş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

bu tüketim konusunda kafamdaki soru işaretlerine yavaş yavaş cevap bulmaya başladım.motorun artık gerek forumdaki gerekse etrafımda alan bikaç kişiden duyduğum gördüğüm kadarıyla emsallerinden hatırı sayılır derecede tasarruflu olduğu aşikar.gerçekçi olmak lazım bu söylenen 70 küsür km değeri fabrikanın 40-50 km hızda ,düz yolda verdiği değerler muhakkak.doğal olarak bu değerleri tutturmak zor olacaktır hele ki istanbulda .o zaman otomobil üreticileri hepten yalancı.fabrika yakıt değerleri arasında bıraktım istanbul trafiğini dümdüz yolda tutturalamayacak tüketim değerleri veriyorlar.eğer bir sorgulama yapacaksak bajaja gelene kadar daha ne markalar var ,onlardan başlayalım işe, daha dün ülkemize gelenlerden değil.
    Gerçeklerin kanıtını anti japoncular yada marka tutkunu olanlar kabullenemiyor. Onun için başkasının Z..yle falan uğraşıyor. Testi yapan arkadaş kenzi Z..yle girmiş ve başarılıda olmuş. Tebrik etmek lazım, tamda olması gereken yöntemle hesaplamış yakıt sarfiyatını.
    kaan898 bunu beğendi.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Bugün discoveri denedim, en çok merak ettiğim konu 1.86 boyuma uygun olurmu. Maalesef dizlerim deponun aşağı doğru eğimli olan kısımlara denk geliyor. İlk defa bacaklarım keşke biraz kısa olsaydı dedim ama yinede cok beğendim 125 liğe göre kaaslı ve yüksek. Zaten yakıt değerleride doğrulanyor yavaş yavaş. Parayı halledip en kıssa zamanda alıyorum. Kolombiyada beyaz rengine rastladım bu arada. Süper yakışıyor keşke beyaz getirseydiler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

Işıklı ortamda parlak görünüyor. Videoda izlemiştm çok daha hoş duruyordu. Bayii arkadaşlara duyurulur beyaz istiyoruz

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    Yedek parça sikintisi olur muki birde fiyatları Bellini yedek parca fiyatlarinin

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    Alıntı ozkan1001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün discoveri denedim, en çok merak ettiğim konu 1.86 boyuma uygun olurmu. Maalesef dizlerim deponun aşağı doğru eğimli olan kısımlara denk geliyor. İlk defa bacaklarım keşke biraz kısa olsaydı dedim ama yinede cok beğendim 125 liğe göre kaaslı ve yüksek. Zaten yakıt değerleride doğrulanyor yavaş yavaş. Parayı halledip en kıssa zamanda alıyorum. Kolombiyada beyaz rengine rastladım bu arada. Süper yakışıyor keşke beyaz getirseydiler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

http://images.jagran.com/bajaj_discover.jpg
    Işıklı ortamda parlak görünüyor. Videoda izlemiştm çok daha hoş duruyordu. Bayii arkadaşlara duyurulur beyaz istiyoruz
    yalnız bu resimdeki discover 125 st değil muhtemelen 100 t modeli.
    Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...

Değerli arkadaşlarım;

Mustafa KÜÇÜK Bey'in yapmış olduğu test sonucu çok etkileyici. Benzer sonuçlar bizlerde de var. Ancak bunları yazmaktan ziyade sizlerden yorumlar gelsin istiyoruz. Şunu söyleyebilirim ki bir kullanıcı çok agresif olmayan bir kullanım yapmadığı müddetçe 100 km de 2 lt nin üzerine çıkamayacak inşallah.

Diğer önemli konu. Bu modelin 100 cc versiyonu da projelerimizin arasında. Olabileceğini değerlendiriyoruz.
    Yedek parça fiyatlarında ve bulunabilirliğinde da inşallah sizlere sorun yaşatmayacağız.

Saygılarımla...

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Alıntı EKONOMİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bajaj turkiye firmasina taleplerimizi iletelim
    100 olanı getirsin

vergi de yok
    alış fiyatını da uygun yaparlarsa ciddi ciddi düşünülür

rebel punto senin aran iyi bajajla soyle kırmızı olanlardan getirsin pulsar da yaptığı gibi siyahlari doldirmasin

yaz memlekette yaşıyoruz
    Ooo benim aram iyi ama turkish39 daha iyi
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

Ümit IŞIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ekrem Bey; ben Balıkesir Edremitte yim ve bayide test motoru yok (motor da yok zaten), Balıkesir merkezi aradım orada da test yok. Anlaşılan o ki satın aldıktan sonra test etme şansına nail olacağız motoru.
    Efeler Diyarı EDREMİT

Değerli ARFF10;

Henüz Edremit'e bayilik vermedik. Eğer Kanuni bayimize uğramış iseniz bu bayimiz şu an itibari ile BAJAJ bayisi değil. Yazışmaları takip edebildi iseniz Bajaj bayilik prosedürünü tamamen farklı uyguluyoruz.

Balıkesir bölgesinde MERKEZ-GÖNEN-SUSURLUK olmak üzere 3 bayiliğimiz var.

Balıkesir merkez bayimizi de test motosikleti için arıyoruz.

Saygılarımla...

Ümit IŞIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler Ekrem Bey, test motoru Balıkesir merkeze gelirse gider denerim. Eğer titreşim konusunda tatmin olursam Mustafa KÜÇÜK Bey'in yakıt değerine güvenerek alırım motoru.

Başarılar...

Motosikleti
    konyada satan yok motoru görmek isteriz pulsarın fıyatını pahalı buldugum için listeden çıkardım. discover e de yakıt vede yedek parça sıkıntı çekmeyecegimiz konusunda garanti alablirsem kısa zamanda düşünüyorum

Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız bu resimdeki discover 125 st değil muhtemelen 100 t modeli.
    Evet haklısın bajajın resmi sitesindeki renk seçeneklerinde de beyaz yok. Artık kendim boyarım beyaza bende beyaz takıntısı var. Çünkü beyaz Honda cb 125 e alacaktım yerine discoveri seçtim. Motosiklete beyaz iyi gidiyor.

twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    arkadaşlar, motorda titreşim ne durumda ayak padlerinde titrşim çokmu veya hangi devirlerde titreşim var yani bir tvs apache ile kıyaslama yapabilecek varmı? aynı zamnda 125 cc için 13 bg çok iyi fakat çekiş olarak cbf 150 yada apache yada ybr ye göre çakiş nasıl tatmin edicimi?

meugur74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    strike 150
    Bu motor 1lt. Benzin ile 68km gidiyorsa 1 depoyla;68×13.5= 918km. Gider demek yani bir ömür boyu adeta

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

Bu arada hintli kardeşlerimizi tebrik etmek lazım, biz ordan burdan motor ithal ederken, adamlar çalışıyor harıl harıl motosiklet üretiyor ihraç ediyorlar, üretimde lider konumdalar.haklarını teslim etmek Lazım.

Motosikleti
    0.75 krs tüketim krs hesabi o zaman ben ikinci motor olarak cup dusunuyodum bu boyle az yakarsa mcx si satip bundan alaçam ama bir litre ile 68 km gittiğine inanamadim gitti. 50 km yeterli aslinda

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler