Sanirim milletin hevesi geçti hiç yorum yazan yok..
Sanirim milletin hevesi geçti hiç yorum yazan yok..
ben bajajın yerinde olsam discover a boxer da kullandığı motoru koyardım, tabi 5 vites olarak. ben ilk sayfalrda yazmıştım bajaj bu benzin olayını fazla abarttı diye ama gereksiz bir tepki almıştım. millette baktıki discover la söylenen km ler yapılamıyor doğal olarak motora olan ilgi alaka azaldı. çünkü beklenti çoktu çok şişirldi yok 1lt ile 70-80 km yapıyor dendi fakat bekleneni veremedi ne yazıkki.
ben boxer aldım ve ne istediğimi bilerek aldım. mesela bakın boxer topiği daha hareketli. neden? çünkü beklentileri karşıladı, isteneni verdi boxer. pulsarda bekleneni karşılayacak diye düşünüyorum, fiyat performans olarak çok güzel bir motor ve alternatifi yok pulsarın. discover bana arada kalmış bir model gibi geliyor nedense. ben discover da kullandım ama boxer da aldığım tadı alamadım ne yazıkki...
Boxer'ı vites sistemi yüzünden eledim. Uçak motoruda olsa traş
ŞU MOTORUMU BİR SATA BİLSEM HEMEN ALACAĞIM BİR BOXER VURACAM KIRBAÇI VURACAM KIRBAÇI.. AMA DEDİĞİM GİBİ BU MOTARDAN COK GÜZEL BİR KROS OLUR..
http://www.bajaj.com.pe/motocicletas/boxer-150/fotos HASTASIYIM BU MOTORUN ..
reklam ve montajdan anlamadigin belli. arkada kosan adamin boyuna dikkat et. o kadar ayarsiz mi olur. motorun fotosunu baska bi fotoya montajlamislar. ayrica 125 makina zaten titreyecektir. sonuc olarak tek silindir. ayrica adam motoru rahatlatmak icin 4 valf ve iki buji koymus. tipki 2005 ten sonra f650 gs ye bi buji daha ekledikleri gibi. saygilar.
tüm bajaj kullananları davet ediyorum https://www.facebook.com/groups/323674874446193/
Yola Her Çıktığımda azrail'le Selamlaşmak Zorundamıyım
Kaan88898 denedimde geldim zaten yoksa yanlış yeremi geldim nereye geleyim soyle oraya geleyim
benzin gostergesıyle ilgi bilgisi olan palsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
selam resmini ve fiyatını yazarsanız sevırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
selam arkadaşlar ben bajaj discaver kullanıcısıyım yakıtolarak bılgı paylaşmak istıyorum ilk depo 290km 2,depo 370 km 3,depo 355km 4,depo 405km ve 1420km de yanı gıttıkçe yakıt duşüyor 90/100 hz arası degerler bence ekrem bey turkıye için iyi buluş yapmış uvakta olsa bir sıkıntımız var onuda en kısa zaman çozerler inşalah
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
benzin göstergesı 315 km den sonra devreye gırıyor ve 90km yolyaptıktan sonra tamamen bıtıyor sızce normalmı yukarda degerlerın 12lt benzıne goredır
[QUOTE=twona;3353688]ben bajajın yerinde olsam discover a boxer da kullandığı motoru koyardım, tabi 5 vites olarak. ben ilk sayfalrda yazmıştım bajaj bu benzin olayını fazla abarttı diye ama gereksiz bir tepki almıştım. millette baktıki discover la söylenen km ler yapılamıyor doğal olarak motora olan ilgi alaka azaldı. çünkü beklenti çoktu çok şişirldi yok 1lt ile 70-80 km yapıyor dendi fakat bekleneni veremedi ne yazıkki.
evet bu benzin olayını bende söylemiştim biraz akıl mantık var fizik kuralları var bajaj diyoki SAMANLA BESLİCEĞİN EŞEİ HİPODROMDA ARAP ATLARINA KAFA TUTACAK yok öyle bi dünya.
diskovariyi 100 le kulan 33km.gidiyomuş 1 litreyele benim duke 200 de 100 ile kulandımmı yol bilgisayarına bakınca 2.6 yani 36km. 1 litreyle geçtiniz diyo demekki duke daha az yakıyo..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
[QUOTE=ucanteneke5;3354530]Merhaba ..
Evet fizik kurallarina aykiri demissin ya senin duke de fizik kanunlarina aykiri arkadasim nasil o makine o degerleri yakar ya salliyosun yada dalga geciyorsun ben gercek kullaniciyim ist da kurye yapiyorum cbf ten kalma aliskanligimda var ara gaz vermek dahil 12 kurus yakiyorum hiz 100 den assagi dusmuyor dur kalk ve ivelenmenin dibine kadar alinca vites degistiriyorum sen pulsarla karsilastir duke yi cunki senin segmentin discover degil ! Km 12000
[QUOTE=gknstyle;3354540]motor kaç km sürat yapıyorda 100 den aşşağıya düşmüyosun arkadaş. 125 cc motorun canını çıkarsan yapacağı son hız zaten 100 km. sanki hep 140-160 km hız la gidiyor ara arada 100 km ye düşüyor gibi yazmışsın. bari 80 den aşşağıya düşmedim de inanalım...
22 senedir motor kullanıyorum bu forumdaki kullanıcılar kadar abartan, boş keseden sallayan arkadaşları inanın daha görmedim yeminle
ben inanırım abicim yapıyor gerçekten. 4 de 80-85 hatta hafif bayır aşağı 90 yapıyor. 5 e bi atıyorsun uzuyor gidiyor motor. ben bu kiloyla (110 ) yapıyorsam, 12.000 e gelmiş motor yapıyordur. inanırım. honda cb de 95 e zar zor gelirken bu motorla 100-105 arası gidebiliyorum .
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)