Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Discover 125ST

REKLAM ALANI

Motosikleti
    PEUGEOT 105 , VOSKHOD , WİNDY125, BAJAJ BOXER
    Sanirim milletin hevesi geçti hiç yorum yazan yok..
    twona bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    ben bajajın yerinde olsam discover a boxer da kullandığı motoru koyardım, tabi 5 vites olarak. ben ilk sayfalrda yazmıştım bajaj bu benzin olayını fazla abarttı diye ama gereksiz bir tepki almıştım. millette baktıki discover la söylenen km ler yapılamıyor doğal olarak motora olan ilgi alaka azaldı. çünkü beklenti çoktu çok şişirldi yok 1lt ile 70-80 km yapıyor dendi fakat bekleneni veremedi ne yazıkki.

ben boxer aldım ve ne istediğimi bilerek aldım. mesela bakın boxer topiği daha hareketli. neden? çünkü beklentileri karşıladı, isteneni verdi boxer. pulsarda bekleneni karşılayacak diye düşünüyorum, fiyat performans olarak çok güzel bir motor ve alternatifi yok pulsarın. discover bana arada kalmış bir model gibi geliyor nedense. ben discover da kullandım ama boxer da aldığım tadı alamadım ne yazıkki...

okan218 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok
    Boxer'ı vites sistemi yüzünden eledim. Uçak motoruda olsa traş

Motosikleti
    Şu an yok.
    Alıntı okan218 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alışıyorsunuz bir süre sonra. Eski Honda CGL de aynı sistem idi. zaten pek vites de değiştirilmiyor topu topu 4 vites olduğundan, genelde şehir içi hep 3 kullanıyorum.

Alıntı Garip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba

nasıl ölçüyorsun bu kadar net değeri ? depoyu fulleyerek mi ?
    Evet depoyu fulleyerek.Bu ölçümleri ben normal kullanımda elde ediyorum.Kısa sürelide olsa tapa gaz da buna dahil.

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı doblocu38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet depoyu fulleyerek.Bu ölçümleri ben normal kullanımda elde ediyorum.Kısa sürelide olsa tapa gaz da buna dahil.
    ama depo tam nerde fulleniyor tam anlamayadım. bakıyorsun fullendi diyorsun, sonra aldıkça lıyor daha tam kestiremedim depo olayını ben..

bu arada 1000 km yi geçti benim motor

Motosikleti
    PEUGEOT 105 , VOSKHOD , WİNDY125, BAJAJ BOXER
    ŞU MOTORUMU BİR SATA BİLSEM HEMEN ALACAĞIM BİR BOXER VURACAM KIRBAÇI VURACAM KIRBAÇI.. AMA DEDİĞİM GİBİ BU MOTARDAN COK GÜZEL BİR KROS OLUR..
    http://www.bajaj.com.pe/motocicletas/boxer-150/fotos HASTASIYIM BU MOTORUN ..
    jackonbir ve twona bunu beğendiler.

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    Alıntı okan218 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamen yanlışsın git dene ondan sonra gel...
    Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamen yanlışsın git dene ondan sonra gel...
    Müdür sen Bajaj avukatımısın???...Herhangi bir olumsuz yorumda Fanatik bir tepki veriyosunda...Kanuni sana yazman için ücret mi ödüyor???
    The Power of The Dreams.

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müdür sen Bajaj avukatımısın???...Herhangi bir olumsuz yorumda Fanatik bir tepki veriyosunda...Kanuni sana yazman için ücret mi ödüyor???
    seni gördük ,öğrendik sana cevap vermeye gerek yok

kubi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor büyük görünsün diye üzerine 150 boyunda adam oturtmuşlar öyleki kaldırıma yanaşmış motoru dik tutabilmek için .
    Motora bakılırsa balansör yok gibi buda muhtemel bir titreşime işarettir.
    Kullanıcı yorumlarını bekleyip fiyatını da görmek lazım .
    Yalnız 125 cc için güzel detaylar var .
    reklam ve montajdan anlamadigin belli. arkada kosan adamin boyuna dikkat et. o kadar ayarsiz mi olur. motorun fotosunu baska bi fotoya montajlamislar. ayrica 125 makina zaten titreyecektir. sonuc olarak tek silindir. ayrica adam motoru rahatlatmak icin 4 valf ve iki buji koymus. tipki 2005 ten sonra f650 gs ye bi buji daha ekledikleri gibi. saygilar.
    gknstyle bunu beğendi.

Motosikleti
    /Honda CBF 150/Bajaj Discover 125ST
    tüm bajaj kullananları davet ediyorum https://www.facebook.com/groups/323674874446193/
    Yola Her Çıktığımda azrail'le Selamlaşmak Zorundamıyım

okan218 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok
    Kaan88898 denedimde geldim zaten yoksa yanlış yeremi geldim nereye geleyim soyle oraya geleyim

Motosikleti
    bajaj dıscover125st 2014

bajaj dıcaver 125st

benzin gostergesıyle ilgi bilgisi olan palsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

selam resmini ve fiyatını yazarsanız sevırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------

selam arkadaşlar ben bajaj discaver kullanıcısıyım yakıtolarak bılgı paylaşmak istıyorum ilk depo 290km 2,depo 370 km 3,depo 355km 4,depo 405km ve 1420km de yanı gıttıkçe yakıt duşüyor 90/100 hz arası degerler bence ekrem bey turkıye için iyi buluş yapmış uvakta olsa bir sıkıntımız var onuda en kısa zaman çozerler inşalah

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------

benzin göstergesı 315 km den sonra devreye gırıyor ve 90km yolyaptıktan sonra tamamen bıtıyor sızce normalmı yukarda degerlerın 12lt benzıne goredır

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    [QUOTE=twona;3353688]ben bajajın yerinde olsam discover a boxer da kullandığı motoru koyardım, tabi 5 vites olarak. ben ilk sayfalrda yazmıştım bajaj bu benzin olayını fazla abarttı diye ama gereksiz bir tepki almıştım. millette baktıki discover la söylenen km ler yapılamıyor doğal olarak motora olan ilgi alaka azaldı. çünkü beklenti çoktu çok şişirldi yok 1lt ile 70-80 km yapıyor dendi fakat bekleneni veremedi ne yazıkki.

evet bu benzin olayını bende söylemiştim biraz akıl mantık var fizik kuralları var bajaj diyoki SAMANLA BESLİCEĞİN EŞEİ HİPODROMDA ARAP ATLARINA KAFA TUTACAK yok öyle bi dünya.
    diskovariyi 100 le kulan 33km.gidiyomuş 1 litreyele benim duke 200 de 100 ile kulandımmı yol bilgisayarına bakınca 2.6 yani 36km. 1 litreyle geçtiniz diyo demekki duke daha az yakıyo..
    twona bunu beğendi.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    /Honda CBF 150/Bajaj Discover 125ST
    [QUOTE=ucanteneke5;3354530]
    Alıntı twona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bajajın yerinde olsam discover a boxer da kullandığı motoru koyardım, tabi 5 vites olarak. ben ilk sayfalrda yazmıştım bajaj bu benzin olayını fazla abarttı diye ama gereksiz bir tepki almıştım. millette baktıki discover la söylenen km ler yapılamıyor doğal olarak motora olan ilgi alaka azaldı. çünkü beklenti çoktu çok şişirldi yok 1lt ile 70-80 km yapıyor dendi fakat bekleneni veremedi ne yazıkki.

evet bu benzin olayını bende söylemiştim biraz akıl mantık var fizik kuralları var bajaj diyoki SAMANLA BESLİCEĞİN EŞEİ HİPODROMDA ARAP ATLARINA KAFA TUTACAK yok öyle bi dünya.
    diskovariyi 100 le kulan 33km.gidiyomuş 1 litreyele benim duke 200 de 100 ile kulandımmı yol bilgisayarına bakınca 2.6 yani 36km. 1 litreyle geçtiniz diyo demekki duke daha az yakıyo..
    Merhaba ..
    Evet fizik kurallarina aykiri demissin ya senin duke de fizik kanunlarina aykiri arkadasim nasil o makine o degerleri yakar ya salliyosun yada dalga geciyorsun ben gercek kullaniciyim ist da kurye yapiyorum cbf ten kalma aliskanligimda var ara gaz vermek dahil 12 kurus yakiyorum hiz 100 den assagi dusmuyor dur kalk ve ivelenmenin dibine kadar alinca vites degistiriyorum sen pulsarla karsilastir duke yi cunki senin segmentin discover degil ! Km 12000

Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı gknstyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Merhaba ..
    Evet fizik kurallarina aykiri demissin ya senin duke de fizik kanunlarina aykiri arkadasim nasil o makine o degerleri yakar ya salliyosun yada dalga geciyorsun ben gercek kullaniciyim ist da kurye yapiyorum cbf ten kalma aliskanligimda var ara gaz vermek dahil 12 kurus yakiyorum hiz 100 den assagi dusmuyor dur kalk ve ivelenmenin dibine kadar alinca vites degistiriyorum sen pulsarla karsilastir duke yi cunki senin segmentin discover degil ! Km 12000
    12.000 km deki motorun detaylı resimlerini ekler misin ? merak ettim ne durumda
    birGarip..

Motosikleti
    [QUOTE=gknstyle;3354540]
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Merhaba ..
    motor kaç km sürat yapıyorda 100 den aşşağıya düşmüyosun arkadaş. 125 cc motorun canını çıkarsan yapacağı son hız zaten 100 km. sanki hep 140-160 km hız la gidiyor ara arada 100 km ye düşüyor gibi yazmışsın. bari 80 den aşşağıya düşmedim de inanalım...

22 senedir motor kullanıyorum bu forumdaki kullanıcılar kadar abartan, boş keseden sallayan arkadaşları inanın daha görmedim yeminle
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı twona adlı üyeden alıntı Mesajı göster

motor kaç km sürat yapıyorda 100 den aşşağıya düşmüyosun arkadaş. 125 cc motorun canını çıkarsan yapacağı son hız zaten 100 km. sanki hep 140-160 km hız la gidiyor ara arada 100 km ye düşüyor gibi yazmışsın. bari 80 den aşşağıya düşmedim de inanalım...

22 senedir motor kullanıyorum bu forumdaki kullanıcılar kadar abartan, boş keseden sallayan arkadaşları inanın daha görmedim yeminle
    ben inanırım abicim yapıyor gerçekten. 4 de 80-85 hatta hafif bayır aşağı 90 yapıyor. 5 e bi atıyorsun uzuyor gidiyor motor. ben bu kiloyla (110 ) yapıyorsam, 12.000 e gelmiş motor yapıyordur. inanırım. honda cb de 95 e zar zor gelirken bu motorla 100-105 arası gidebiliyorum .
    birGarip..

Motosikleti
    Alıntı Garip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben inanırım abicim yapıyor gerçekten. 4 de 80-85 hatta hafif bayır aşağı 90 yapıyor. 5 e bi atıyorsun uzuyor gidiyor motor. ben bu kiloyla (110 ) yapıyorsam, 12.000 e gelmiş motor yapıyordur. inanırım. honda cb de 95 e zar zor gelirken bu motorla 100-105 arası gidebiliyorum .
    son sürat 100-110 yapıyor demek ayrı şey, 100 den aşşağıya düşmüyorumm demek ayrı şey. lafı istediğimiz gibi anlamayalım, doğru okuyup, analiz edip doğru yorumlayalım yazılanları
    dyavol-77 bunu beğendi.

19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler