Taksitli 4.000 'i geçiyor. + plaka, ruhsat vb. işlemler 4.500 'e geliyor. koruyucu ekipman vs. vs. temiz 5.000
Taksitli 4.000 'i geçiyor. + plaka, ruhsat vb. işlemler 4.500 'e geliyor. koruyucu ekipman vs. vs. temiz 5.000
Bajaj şimdiden piyasayı karıştırdı, millet çin malı fiyatına kaliteli motora kavuştu tabi bu durum hem çin malı motorların hemde yamaha honda gibi motorların dengesini bozacak, şu an düşünsenize titreşim makinası dandik cb125ten daha ucuza çok daha kaliteli diskover satılıyor millet daha olayın şokunu atlatamadı yada olayı daha tam idrak edemedi
teşekkürler
merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu siteye yazmayalı, arada forumları okuyorum ama mesaj yazmamıştım, uzun zamandır, kısmetse bugün k k ile 6 ay vadeli aldım motoru,4.100 tl ye artı 600 tl de ruhsat v.s işlemleri için verdim, evraklar hallolunca 2.3 gün sonra alıcam motoru, bir süre sonra da izlenimlerimi yazarım, geçen kış benim ybr mi şirkete gönderdim, geride gelmedi, sıkıntılı bazı olaylar oldu ,neyse benim ybr 2005 model di, 110 bin km de gönderdim ve daha motoru açılmamıştı, ybr baya sağlamdır, birçok 125.150 cc lik motor yanına yaklaşamaz, tabi ilk seri ybr için yazdım bendeki ilk seriydi, bu motoru yakıt ekonomisi anlamında aldım, tvs ile bajaj arasında kaldım, kısmet buymuş ,ilk izlenimlerim plastik aksam olarak tvs daha iyi gibiydi, tabi kullanım yönüne bakıcaz artık, zamanla gene yazarım, insanlara yardımcı olmak lazım, piyasada çok kötü ürünler var, halk olarak yardımlaşmamız lazım dürüstçe siyasi konulara girmek istemiyorumda hak etmeyen yada olmayan özellikleri var gibi gösterilen bu firmalara devlet niçin uygundur belgesi verir hayret birşeydir ,genel anlamda belirtmek istedim, birgün sakal düzeltme makinası aldım ,üzerinde 3 wolt şarjlı yazıyor, 1 sene sonra bozuldu, garanti v.s derken, en son ben açtım içini 1 wolt yazıyordu, gelde kızma böyle işmi olur, neyse uzamasın, kazasız belasız arkadaşlar
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
sizce discover ın en güzel rengi hangisi? ben en çok maviyi beğendim. birde discover için tur camı yapılırmı acaba ybr ve cbf teki gibi?
mrb ümit. müzik ve müzik organizasyon işleri tam gaz devam etmekte. motosiklette benim için bir tutku onsuzda olmuyor. daha yeni yamaha crypton alşdım ama aklım bajajda. çok merak ediyorum bu motorları yakında satın alabilirim. bu arada or700 ü satalı çok oldu, a2000 kullanıyorum artık...
Farkındaysan parça üretimi değil montajdan bahsettim dediğin honda tüm parçaları japonyada üretir 0-250 cc arası olan motoların MONTAJI çin yapılır ve bu yüzden pcx'in vs.. üzerinde made in china yazar...
Pcx 125 ve 150 ÇİN'de değil-Tailand' ta üretilir(parça üretim ve montaj dahil))....Biraz araştır kardeşim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
Honda TR'ye ÇİN'den gelen modeller:cb125 ace,cb125e,cbf 150,spacy 110,fizy 125,wingo 100...bunlar ÇİN(parça üretim+montaj)...diğerleri Tailand,İtalya,Japonya,ABD....İsresen hepsini tek-tek üretim yerini yazarım sana(araştırmak)...
The Power of The Dreams.
Test motoru ile yaptığım şehir içi ve İzmir çevre yolu üzerinde yaptığım sürüş beni çok memnun etti. test sürüşünden sonra hemen mavi renk discover için anlaştık. gelelim izlenimlerime;
-Motosiklet güzel görünüyor.(yakışıklı)
-Süspansiyonlar iyi, ön süspansiyon sanki yumuşak gibi ama ne kadar sert ön fren yapsamda sonunu göremedim. Slalom denemelerimde lastiklerde, -süspansiyonda görevini yerine getirdi.
-183 cm boyum var, depo kavislerine bacaklarım girmedi, ama sürüş sırasında rahatsızlık vermedi.
-Daha önce 7 yıl ybr kullanmış biri olarak beni tireşim rahatsız etmedi, devir yükseldikçe yükselen bir titreşim var ama ayak ve elleri uyuşturacak kadar değil.
-Hızlanma ybr den iyi ama sanki 100 km hız sonrası kesici var gibi, şöyleki 100km hız ile çıktığım rampayı, 110 km hız ile indim. Aynı iniş rampasında ybr ile 120km hıza her seferinde ulaşıyordum. Ama 100km hıza çok kısa sürüde ulaşıyor.
-Devir göstergesi yok
Ayrıca İzmir de yaşayıp motoru test etmek isteyenler için Karşıyaka Motoshop da test motoru var. Hem test sırasında, hem satın alma sürecinde çok yardımcı oldular. Sıcak çay ve sohbet için bie gidilebilir.
Motosklet elime geçtikten sonra daha detaylı bir inceleme olacak(eksileri ile). Yazımı okuduğumda sanki reklam yapıyormuşum hissine kapıldım ama motor gerçekten güzel arkadaşlar. Mantık evliliği..
Arkadaşlar merhaba. Değerli yorumlarınıza bakarak bende almaya karar verdim. Daha yakından görmedim..Yarın gidip bakıyorum motora 100 km evime bayi. Mavi renk düşünüyorum. Izlenimlerimi paylaşacağım detaylıca
yedeğe düşürerek yakıt ölçümü yaptınızmı arkadaşlar ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Arkadaslar elimizde tükenmişti arka çanta demiri fakat bir parti daha ürettik, şu anda elimizde mevcut, fiyatı da 60tl. Bilginiz olsun.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)