Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Bajaj Pulsar 200 NS fotoğraflar...

REKLAM ALANI
    PiNGuSHeuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

var ben 3 gün fuardaydım vip bilet vardı.hergün modifiyesiz pulsarlarla hintli grubun yaptığı şovları yakından izledim,görünen o ki performans olarak da pulsar utandırmayacak bir makine ,standda da inceledim uzun uzun ama gel gelelim zam olayı çok fena kafamı bozdu maalesef...
    daha tek bir makine bile satmadan bu zam için sanırım hiç kimse iyi düşünmüyor. özellikle de PULSAR modelinin normal satış değerinden 4000 tl fazlasına satışa sunulacağı ve bunun etik olmadığı tartışılırken dolar, euro, hint parası, çek levası veya her ne nane artmış olursa olsun bu zarar sineye çekilmeli, zaten fahiş olan 4000 in içinden kardan zarar düşüncesi ile karşılanmalıydı diye düşünüyorum. ben de en az sizin kadar bozuldum ve belki de sizden daha fazla bozuldum ve şu anki en büyük rakiplerden birisine kaymayı tercih ettim. bir fuar kampanyası yakalayıp vade farksız taksitle başka bir markanın güzel bir modelini satın aldım, nasipse bu cumartesi teslim edecekler. Bajaj kötü demiyorum. benim yapım bu diyorum. beni enayi yerine bu kadar açıkça koyan adamla iş yapmam ben diyorum. yahu bari sadece fuar süresince bu fiyat, fuardan sonra fiyat değişikliği olacak filan gibi bir açıklama yapsaydınız, fuarda satacağınız belki 10 belki 50 makineyi söz verdiğiniz rakamdan satıp sonra zam yapsaydınız yine sesim çıkmazdı ama size o zammı vermeyeceğim, gidip on bin tl ye aldığım başka markaya size vereceğimin kat kat fazlasını vereceğim. varsın o da kazıklıyor olsun, en azından bir fuar indirimi planlayıp azıcık bile olsa bir jest yapmışlar, müşteri kitlesinin gönlüne hitap etmişler.. zaten 7500 tl verecek olsam bajaja, vade farkı vs diyeceklerdi, o motor bana 8500 den aşağıya gelmeyecekti... çok bir fark sayılmaz, ben almayacağım bajaj... demek değildir ki bajaj kötü makine demek değildir ki onu da izlemeyeceğim, onunla ilgili yorumları okumayacağım.. ama demektir ki kendimi size enayi yerine koydurmayacağım.. ayıp yaa...
    tozluklu, turkish39 ve EKONOMİ bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 150
    Bugun kuralkanda denedim. Ktm duke u aratmayacak bir motor. Zaten motor blogu duke le birebir ayni, sadece motor kapagi 3 buji olmasindan dolayi farkli. Kardesimde duke 200 var o yuzden onuda biliyorum. Duke e 15000 vermektense bu motor bu fiyata tercih edilir. Kullanım olarakda cok iyi titresim hic yok hizlanma ivmelenme falan cok iyi. Bence tek eksigi vites gostergesi yok, gerçi kullanim aliskanligina bagli bişey onunda olmasi şart degil.
    Adem Balkan bunu beğendi.

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    Alıntı hakanmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun kuralkanda denedim. Ktm duke u aratmayacak bir motor. Zaten motor blogu duke le birebir ayni, sadece motor kapagi 3 buji olmasindan dolayi farkli. Kardesimde duke 200 var o yuzden onuda biliyorum. Duke e 15000 vermektense bu motor bu fiyata tercih edilir. Kullanım olarakda cok iyi titresim hic yok hizlanma ivmelenme falan cok iyi. Bence tek eksigi vites gostergesi yok, gerçi kullanim aliskanligina bagli bişey onunda olmasi şart degil.
    sana yüzde yüz katılıyorum ama bu ülkede hala cbf gibi demode bi alete gözü kapalı 5300 verenler olduğu sürece pulsar gibi motorlara da 7300 fiyat çekerler.ha eder mi yine söylüyorum eder...
    Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...

bms23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Abisinin var ?
    dünyanın en iyi satış rakanları adamlarda :D 6 milyon motosiklet yılda :D hint yapımı motor biraz inceleme fırsatı bulmuş olan herkesle konuştum motor hakkında :D hepsinin ortak kanısı honda yamaha halt etmiş bu motor piyasaları sallayacak ktm kawa ya parça sağlayan bajaj firmasının ürünü hatta 2 3 yerde duke üretimi yaprıkları söyleniyor. Ne yazıkki firmanın diğer motorları bu kadar iddalı değil. karakteri oturmamış hiçbirinin sanki. Ama bu motor hem kalıplı hemde bu kalıbının içinde bi kedicik beslemiyor Yüksek beygiri sayesinde gayet güçlü bir makine Daha bunu görüpte beğenmeyene rastlamadım. Tanıtım amaçlı cazip bir fiyatla da girdi ki ülkeye, o tadından yenmiyor zaten

MERAK EDENLER İNCELESİN: www.bajaj.com.tr

Silindir Hacmi 199.5cc
    Motor Enjeksiyonlu Tek Silindir - 4 Valf - 3 Buji
    Maksimum Net Güç 23,52 ps 9500 dev/dk
    Maksimum Net Tork 18,3 Nm 8000 dev/dk
    Soğutma Sistemi Su Soğutmalı
    Aktarma Zincir
    Şanzıman 6 Vites
    Ateşleme 3 buji ile Digital CDI
    Çalıştırma Elektrik
    Aks Arası 1363 mm
    Yüksüz Ağırlık 145 kg
    Yakıt Tankı 14,3 litre
    Ön Süspansiyon Sürtünmeyi önleyici burç ilaveli teleskopik amortisörler
    Arka Süspansiyon Nitrox gazlı tekli amortisör
    Ön Fren tip/boyut Disk / 280 mm
    Arka Fren tip/boyut Disk / 230 mm
    Ön Lastik 100/80 - 17 52P Tubeless
    Arka Lastik 130/70 - 17 61P Tubeless

Kimileri cbf e laf atmış ama honda kullanıcısı olarak söyleyim, sonuçta japon pantentli ve benzini koklayıp bırakan bi motordan bahsediyoruz. Rakipsiz sayılırdı bu yollarda, şimdi belki bu motorun piyasaları altüst etmesini temmenni edip onların da düştüğünü görürüz. Fakat motor fiyatları için üreticiye değil doları 2.2 yapana kızın lütfen
    MAKSAT YOLU HİSSETMEK

HELLAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM BEYAZ
    Pulsar pulsar giderken solda gelirken sagda
    Allahim sana geliyoruz

Mobilete 103 binerim gine buna binmem

azizsele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Hudson Deri Bajaj'ın bayiliğini/servisini aldı... Şirinevler mağazasının hemen yanındaki dükkanı kiralayıp hazırlıklara başladılar 1-2 hafta içinse Showroom açılacak... kuralkan sanırım kanuni servislerini birebir kullanmayacak... mesela Pendik kuralkan bayisi değil de TVS bayisi İHYA motor Bajaj Bayii oluyor..

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı HELLAS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar pulsar giderken solda gelirken sagda
    Allahim sana geliyoruz

Mobilete 103 binerim gine buna binmem
    Hacım sen binme zaten .
    bms23 ve kaan898 bunu beğendiler.

HELLAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM BEYAZ
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacım sen binme zaten .
    Hatunlari da hindistan dan getirin
    TRANSALP.GR.COM

bms23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Abisinin var ?
    Alıntı HELLAS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatunlari da hindistan dan getirin
    abi sen hindulara kalacak adam mısın ya :/ çok istersen oraya bizim gitmemiz daha zor gibi sen artçı almadığın sürece (o zaman eşitlenir varma şartlarımız )
    MAKSAT YOLU HİSSETMEK

Motosikleti
    pulsara bu tarz bi reklam çekmek lazım

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Gelmedimi hala. Gelsede alsak...

Motosikleti
    noldu beyler motor henüz gelmemiş olabilir ama yok bu konuyu şenlendirecek arkadaş...

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noldu beyler motor henüz gelmemiş olabilir ama yok bu konuyu şenlendirecek arkadaş...
    Turkish gelir şimdi-yok fiyatı şöyle-yok böyle der...
    The Power of The Dreams.

ertoros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX150L
    Saffet'in Garajı Hindistan'a gittiğinde; 'saatte sekizyüz (800) motosiklet üretiyorlar' diye hava atıyordu.N'oldu Bajaj bir saatini bize ayıramadımı? turkish39
    doğum yeri kainattır memleketi ise dünya

pulsar geldimi haberi olan varmı..

Motosikleti
    Alıntı yasin822 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pulsar geldimi haberi olan varmı..
    yok kardeş ben aradım sordum mayıs başı dediler...
    yasin822 bunu beğendi.

kuralsızlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rtr 150 apache
    Selamlar motor limana gelmiş bir haftaya bayilerde olur diye düşünüyorum.ins titresim yoktur ins rahattirda direk alırım.
    yasin822 bunu beğendi.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turkish gelir şimdi-yok fiyatı şöyle-yok böyle der...
    Yok kendimi yırtmıyorum artık,fiyatı size makul geliyosa ben ne desem boş.Alışmışık dayatmalara,Allah versin 10 bin olsun.Bize müstahak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Alıntı ertoros adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saffet'in Garajı Hindistan'a gittiğinde; 'saatte sekizyüz (800) motosiklet üretiyorlar' diye hava atıyordu.N'oldu Bajaj bir saatini bize ayıramadımı? turkish39
    son iki dakikasını ayırmışlardı
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Mayis ortasi diyorlar sdide

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Pulsar7500tl
    SYM Wolf 11000
    İnazuma 12500
    HYO 13000
    cbr250 12500 vs. ve ikinci elleri 9000-10000-11000 falan file, bu durumda gelde pulsar alma, varmı bir çare gösteren gidip dediğini alsak.Hurdalardan bahsetmeyin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

Alıntı gokhan0679 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mayis ortasi diyorlar sdide
    O dedikleri ikinci gelecek parti motorlar, ilk gelecek olanlar geldi bile 2 mayısta satışta.

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler