Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
direksiyon çok aşağıda gibi...tipik bir commuter değil...detaylar güzel...
çok hoş ve çekici..
3 bujili ateşlemenin olması aklımda soru işaretleri bırakıyo acaba ateşlemeden kaynaklı sorun yaşanırmı ?
Resimlerde 2 tane buji görebilidim 3 nerde acaba
Kalite kokuyor resmen Çok beğendim...
açıkcası ben pek beğenmedim 7bin-7.5 fiyat olur. bu fiyatı da bu motora ben vermem. yıl olmuş 2013 hala karbüratörlü sistemle geliyor..
Neden 3 buji lazım olsun ki? Hiç bir mantıklı açıklaması yok.
Dikkatimi ilk frenler çekti.Planlı yapılmış öne takılan çift kaliper freni direk arkayada uykulamamışlar.Tek kaliper takmışlar buda frenler hisli yani kitlenmeden güzel bir frenleme yapılabileceği belirtisi veriyor.
Arka Stop zaten mükemmel görünüyor.Depo görünüşüde çok güzel.
Genel olarak güzel ama enjeksiyonda koysalar çok iyi olurmuş.
Ve fiyatı 5.500 üstü falan olmazsa tutulur
Fiyatı ucuz olursa alınabilir gidip de 6 7 bin liraya bende almam .Şuna alt sakal iyi olmazmıymış acaba
3 bujiyi garipsemeyin. honda jazz bile 4 silindir olmasına rağmen 8 bujiyle geliyor.(silindir başına 2 buji)
bir bildikleri var elbet..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Güzel makinaymış, İnazuma gibi
fiyat önemli aga, yok öle resimlerle aldanmak, ucuzza düşünülülür...
Ben çok beğendim,bence iş yapar,yeter ki megelli gibi bir suru kronik arizasi olmasin,hyosung gibi parcasi pahali olmasin.. bu 2 sorun olmaz ise patladi gitti benden soylemesi )
7-8 liradan aşşağı olmaz bu motor bizde.Hele ki su soğutmalı aman aman...
Hindistan'daki satış fiyatı 3 bin TL, burada olsa olsa 6 bin falan olur. Bir arkadaş enjeksiyonlu modelin geleceğini yazmıştı.
fiyat o kadar olmaz .gelecek olan pulsarlar da enjeksiyonlu merak etmeyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
burada hocam 3.de...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
o arkadaş benim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)