Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Pulsar 200 NS fotoğraflar...

REKLAM ALANI
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    megelli gibi 7 8 binlira veren yollarda kalan kobaylar aranıyor.
    müraacat: kanuni satış bayileri
    dyavol-77 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PiNGuSHeuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fikrinize saygımız var ama muhtemelen bu fikrinizi dayandırdığınız elle tutulur birşeyler olmalı. bizi de aydınlatır mısınız rica etsek...

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bu motorun bir cbf kadar sorunsuz ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum. Cidden.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Ben kesinlikle bajaj pulsar ın en az tvs kalitesinde hatta daha iyi olduğunu düşünüyorum ikiside hindistanda üretiliyor rakip firma, ben pulsarı çok beğendim almayı düşünüyorum.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Insallah soylendigi gibi az yakar çok kaçar ve sorun cikarmaz. Turkiyenin bu ozellikleri tasiyan yakisikli ve teklonojik kucuk cc lere cok ihtiyaci var.. 10.000 tl nin uzeri fiyatlarla saplanan sym lere alternatif olur, 600 rr ile sadece yakıtta kapişan ninja250 lere alternatif olur,her sabah uyandigimizda "acaba bugun nekadar zam geldi?" Diye dusundugumuz cbr 250r lere alternatif olur..
    Redmoon bunu beğendi.

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    ön yargılı yaklaşımınından dolayı seni tebrik ederim,belli ki kendince çok görmüş ,çok geçirmişsin.senin gibileri gördükçe,duydukça bu motorun daha başarılı olmasını kalpten istiyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kesinlikle bajaj pulsar ın en az tvs kalitesinde hatta daha iyi olduğunu düşünüyorum ikiside hindistanda üretiliyor rakip firma, ben pulsarı çok beğendim almayı düşünüyorum.
    emin ol bajajın tvs den eksiği yok fazlası var...

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    göz atmanız faydalı olabilir, belki sorularımıza cevap alma şansı bulabilieceğimiz bir adres olabilir düşüncesi ile:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=623283224386158&set=a.5699542630523 88.1073741828.569951279719353&type=1&comment_id=19 33076&ref=notif¬if_t=comment_mention

ben sormaya başladım, lütfen destek verin ve aklımızdaki sorulara yanıtlar bulmaya çalışalım. özellikle test motoru gönderilmesi hakkında bastırmakta fayda olduğunu düşünüyorum. aksi halde bizim buradaki bayiler gibi yaparlarsa; motoru alır, faturasını kestiririz, sonra marşa basıp titriyor mu titremiyor mu bakarız. sonra da ya keyfine bakarız ya da satacağız diye uğraşırız. benim için titreşim çok önemli. keza motorun sesi de mobilet gibi çıkmıyordur inşallah. başka konular da var ama... lütfen destek bu sayfada...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=623283224386158&set=a.5699542630523 88.1073741828.569951279719353&type=1&comment_id=19 33076&ref=notif¬if_t=comment_mention

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

bu da ana sayfa:

https://www.facebook.com/pages/Pulsar-T%C3%BCrkiye/569951279719353

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    En fazla CBF fiyatından girerse şehir içi için belki diyordum ama titreşimden dolayı tuhaf çözümlere gidenleri okudukça ümidi kırılıyor insanın

dyavol-77 bunu beğendi.

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En fazla CBF fiyatından girerse şehir içi için belki diyordum ama titreşimden dolayı tuhaf çözümlere gidenleri okudukça ümidi kırılıyor insanın
    Merak etme burada Kanuni montaj edecekse, sorun kalmaz
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    http://www.fuelly.com/driver/wheeler68/pulsar-200ns

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf mi sorunsuz ve uzun ömürlü güldürme beni 20000 km de yağ yakmaya başladı hiçbir bakımını ihmal etmememize rağmen. evden işe işten eve kullanmamıza rağmen. konforluydu titreşim sıfırdı eyvallah ama deli gibi yağ yakıyordu. silindir bölümü garantiden değişti. ama ne anlamı kaldıki ben motordan soğuduktan sonra
    motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    http://www.fuelly.com/driver/wheeler68/pulsar-200ns

boxer için 80 km/lt ve discovery için 70 km/lt denilirken, daha teknolojisi yüksek olan bu motorda tüketim yüksek kaçmıyor mu...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı dolphin_star adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf mi sorunsuz ve uzun ömürlü güldürme beni 20000 km de yağ yakmaya başladı hiçbir bakımını ihmal etmememize rağmen. evden işe işten eve kullanmamıza rağmen. konforluydu titreşim sıfırdı eyvallah ama deli gibi yağ yakıyordu. silindir bölümü garantiden değişti. ama ne anlamı kaldıki ben motordan soğuduktan sonra
    "CBF kadar" dedim. CBF tamamen sorunsuzdur demedim. Yağ yaktığını biliyorum CBF'lerin, sanırım herkes biliyor. Honda teknolojisi.

Alıntı PiNGuSHeuS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boxer için 80 km/lt ve discovery için 70 km/lt denilirken, daha teknolojisi yüksek olan bu motorda tüketim yüksek kaçmıyor mu...
    Bahsettiğiniz motorları bilmiyorum ve bu verilere de inanmıyorum. Benim bildiğim bu Pulsarın 3lt altında yakıyor olması çok çok iyi bir değer(eğer öyleyse).

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı PiNGuSHeuS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fikrinize saygımız var ama muhtemelen bu fikrinizi dayandırdığınız elle tutulur birşeyler olmalı. bizi de aydınlatır mısınız rica etsek...
    kanuninin distrübütr oldugu hyosung un yedek parca fiyatları tedarik, servis, satış sonrası hizmetlerini söylememe gerek var mı?

cbf sorunsuz mu ? 5 binde servis tarafından rektefe edilen cbf ler mi sorunsuz?
    cbf 150 piyasaya girdiğinden beri yağ eksiltme sorunu var. kimine göre bir mühendislik hatası, kimine göre ise hondaların hepsi yağ yakıyor..

Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön yargılı yaklaşımınından dolayı seni tebrik ederim,belli ki kendince çok görmüş ,çok geçirmişsin.senin gibileri gördükçe,duydukça bu motorun daha başarılı olmasını kalpten istiyorum...
    [/B]
    kanuninin distrübütr oldugu ürünleri, getirdiği bazı iyi motosikletlerin başına gelenleri, fiyat politikasını, servis anlayışını herşeyini az cok herkes biliyor.
    7 - 8 bin tl buna nasıl güvenerek verecegim? hyosung gibi mi olacak sonu ? her yerde parca yok olsada pahalı, servis yok, olan serviste bisiklet servisi v motordan anlamaz.
    bunlar eksiklik değil mi? honda yamaha gibi büyük markala gibi servis anlayışı beklemesekte, teknoloji olarak onlara yaklaşmış bir marka olarak, kendi içinde serviscilik, yedek parca stogu gibi durumlara care getirmesi gerekiyor.
    hyosungu harcadı kanuni, sıra bajaja gelsin istemem...

Technico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150
    Alıntı Burantay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açıkcası ben pek beğenmedim 7bin-7.5 fiyat olur. bu fiyatı da bu motora ben vermem. yıl olmuş 2013 hala karbüratörlü sistemle geliyor..
    aynen dedigin gibi :D

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı Technico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen dedigin gibi :D
    https://www.facebook.com/pages/Pulsa...08195102528120

motor enjeksiyonlu karbüratörlü değil
    motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra

retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kanuninin distrübütr oldugu hyosung un yedek parca fiyatları tedarik, servis, satış sonrası hizmetlerini söylememe gerek var mı?

cbf sorunsuz mu ? 5 binde servis tarafından rektefe edilen cbf ler mi sorunsuz?
    cbf 150 piyasaya girdiğinden beri yağ eksiltme sorunu var. kimine göre bir mühendislik hatası, kimine göre ise hondaların hepsi yağ yakıyor..

kanuninin distrübütr oldugu ürünleri, getirdiği bazı iyi motosikletlerin başına gelenleri, fiyat politikasını, servis anlayışını herşeyini az cok herkes biliyor.
    7 - 8 bin tl buna nasıl güvenerek verecegim? hyosung gibi mi olacak sonu ? her yerde parca yok olsada pahalı, servis yok, olan serviste bisiklet servisi v motordan anlamaz.
    bunlar eksiklik değil mi? honda yamaha gibi büyük markala gibi servis anlayışı beklemesekte, teknoloji olarak onlara yaklaşmış bir marka olarak, kendi içinde serviscilik, yedek parca stogu gibi durumlara care getirmesi gerekiyor.
    hyosungu harcadı kanuni, sıra bajaja gelsin istemem...
    Ben şöyle söyleyeyim, hyosung kesinlikle Bajaj değil, Bajaj aynı korktuğunuz gibi kötü yönetilirse en geç 1-2 sene içinde TR de değişikliğe gider.Yani seyirci kalmaz müdahale eder.Yılda 4 milyon motor yapıp satan adam için yıllık 3-5 bin adet çok büyük rakam değil.Bajaj TR de Avrupa piyasasına ısınıyor bence, bu Hero içinde geçerli. Bu iki firma büyük rekabet içinde.Afrika, güney amerika pazarı ve sonunda Avrupadalar.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı retox70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yılda 4 milyon motor yapıp satan adam için yıllık 3-5 bin adet çok büyük rakam değil
    İşte bu yüzden Bajaj sallamayacak TR de neler olup bittiğini, ruhu bile duymaz. Kuralkan ile başbaşayız yine...

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı retox70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şöyle söyleyeyim, hyosung kesinlikle Bajaj değil, Bajaj aynı korktuğunuz gibi kötü yönetilirse en geç 1-2 sene içinde TR de değişikliğe gider.Yani seyirci kalmaz müdahale eder.Yılda 4 milyon motor yapıp satan adam için yıllık 3-5 bin adet çok büyük rakam değil.Bajaj TR de Avrupa piyasasına ısınıyor bence, bu Hero içinde geçerli. Bu iki firma büyük rekabet içinde.Afrika, güney amerika pazarı ve sonunda Avrupadalar.

İşte bu yüzden Bajaj sallamayacak TR de neler olup bittiğini, ruhu bile duymaz. Kuralkan ile başbaşayız yine...

bakın bajaja laf söylemiyorum. hint malları japonlar kadar iyiler. kawasakiye motor yapan bi firma bu..
    teknolojilerine lafım yok. kendim hint malı kullanıyorum.
    fakat 7 bin lira gibi bir satış fiyatı ile pazara gireceksiniz. + kuralkan ile muhattap olacaksınız. + hyosung geçmişi belli.
    ben kobay olmayalımdan kastım budur.
    motor blogu farklı sistem su sogutmalı 3 bujili. kanuni servisleri hyonun v motorundan anlamıyorlar. enjeksiyonlu oldugundan haberleri bile yok. karbüratörlü sanıyorlar.
    yarın motora bişi oldugu zaman arkasında duracak firma lazım.
    retox70 bunu beğendi.

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    değerli arkadaşım, adamların hedefi 3-5 bin değil.. açıkça ifade ediyorlar; önümmüzdeki 4 sene içinde TRdeki motosiklet pazarının %25 ini ve 6 sene içinde de hakimiyetini elde etmek için geldiklerini söylüyorlar. yani bahsettiğimiz rakamlar 3-5 bin değil 30 bin ile şu an için 50 bin arasında değişiyor. unutmamak lazım ki, burada ürettikleri motorları avrupaya ihraç edecekler ve bu durum da bahsedilen sayının çok artması anlamına geliyor. ayrıca bu adamlar avrupa piyasası gibi kalitenin yüksek, koşulların zor olduğu bir piyasayı hedeflemeye başladılarsa ve ciddi de para yatırıyorlarsa bence inanmamızı gerektiren şeyler vardır. ben belki en fazla 7 bin kaybederim - ki ben o motoru 3 bine satıyorum dersem kapıda kuyruk olur- fakat bu adamlar milyon dolarlardan bahsediyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

motor blogu farklı sistem su sogutmalı 3 bujili. kanuni servisleri hyonun v motorundan anlamıyorlar. enjeksiyonlu oldugundan haberleri bile yok. karbüratörlü sanıyorlar.
    yarın motora bişi oldugu zaman arkasında duracak firma lazım.

bunu genelleyerek size müjde verebilecek bir durumum yok ama burada yani manisada yamaha + kanuni + bisan bayiliklerini elinde bulunduran şirket bayiliği aldı. bu üçünün servisi ve ustaları aynı; 4. olarak gelecek olan bajaja da aynı ustaların aynı fiziki mekan içinde bakacağı söylendi. darlık oluşabilir, yoğunluk oluşabilir fakat tecrübesiz, birşeyden anlamayan ustalar, motorun yapısından anlamayacaklar diye birşey yok bence. şu ana kadar yamahayı gerçekten iyi idare ediyorlardı ki ben bajajın çok da komplike bir motor yapısı olduğunu düşünmüyorum. işin içine kuralkan girdiğinde biraz huzursuz olduğunuzu ve endişeye kapıldığınızı anlıyorum ama hintliler de akılsız tayfa değiller, bunu mutlaka bir şekilde sağlam kazığa bağlamışlardır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

motor blogu farklı sistem su sogutmalı 3 bujili.

3 bin tl lik bir motordan bahsediyoruz, ne kadar teknolojisi olabilir ki... 3 buji için basit bir ateşleme ünitesi yeterli... ssanki katalitlik konvertör içinde yakıt atığı kontrol ünitesi felan mı var :D onun dışında motorda çok ahım şahım bir özellik yok bence... suda çalışıyormuş, egzosu alttaymış, nitorx varmış vs vs.. bunlar çok yeni icat edilmiş şeyler değil ki... gözümüzde büyütmeyelim, sonuçta bunun gerçek fiyatı 3 bin tl karşılığı hint parası.. o da vergi, kazanç vs dahil... benim işime geliyor, o nedenle almayı düşünüyorum o ayrı bir konu ama onu alma sebebim teknolojisi değil. inanıyorum ki teknoloji olarak şu an kullandığım scooterın yanına yaklaşamaz.

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler