Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Pulsar 200 NS fotoğraflar...

REKLAM ALANI
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda CB 125 Ace 550 dolar afrika fiyatı 3100 lira TR fiyatı,

Ama CBR 250 ye verilen para normal Bajaj mı normal değil ? Neden para konusu japon motorlarda konusulmuyorda çinli hintlide konusuluyor. Pahalıysa japonlarda pahalı
    Anlatamadım galiba.Ben küçük CC motosikletlere istenilen para çok diyorum.Japonmuş İtalyanmış Hintliymiş umrumda değil.Verilen bu para normal değil diyorum.Vergisi kılı tüyü haricinde yapılan fazla kârlar çok uçuk diyorum.Ama kimse anlamıyoru,anlamak istemiyoru,işlerine gelmiyoru...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PiNGuSHeuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    Alıntı [COLOR="Silver" adlı üyeden alıntı

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

[/COLOR]http://www.youtube.com/watch?v=FRG04...eature=related

süper yaa, ne yaratıcı zeka var bu adamlarda :D karnım ağrıyacak gülmekten.. hadi inişini anladık, bi de kalkışa da geçirmediler mi, orada koptum artık :D:D:D:D:D

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlatamadım galiba.Ben küçük CC motosikletlere istenilen para çok diyorum.Japonmuş İtalyanmış Hintliymiş umrumda değil.Verilen bu para normal değil diyorum.Vergisi kılı tüyü haricinde yapılan fazla kârlar çok uçuk diyorum.Ama kimse anlamıyoru,anlamak istemiyoru,işlerine gelmiyoru...
    Bende diyorumki neden küçük cc li motorların pahalılığı japon malı motorların forumlarında tartışılmıyorda çinli koreli hintli motorlarda ortaya çıkıyor ?

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı PiNGuSHeuS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper yaa, ne yaratıcı zeka var bu adamlarda :D karnım ağrıyacak gülmekten.. hadi inişini anladık, bi de kalkışa da geçirmediler mi, orada koptum artık :D:D:D:D:D
    Ha yani paraşüt olmasa duramayacak öyle mi?

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ha yani paraşüt olmasa duramayacak öyle mi?

frenler biraz zayıf galiba :D

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    durun gülmeyin bizimkilerden ne orjinal reklamlar gelecek bakalım...

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    bence bizimkiler pek tantana yapmayacaklar... öncelikle pazara sürüp bayilerin satış gücü ile işi götürmeyi deneyecekler. belki birer de test motoru koyarlar ki satışlar hızlansın....

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bencede bizde reklam olmasın.Bi de reklam masrafları eklenmesin motora.Zaten fiyat arttırmak için bahane çok bugünlerde.10 bine çakmaları an meselesi olur.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Onu bunu bilmemde, bajaj naked ile birde 250 cc ss sunsaydı türkiyeye.Şu yukiden ,kadırgadan,megelliden çok fazla satış grafiğine ulaşırdı.

hsnkzyrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125E
    tvs apache aynı ülkenin yani hint malı ve 5bin küsür lira 150 cc motor ve siz 200 cc motorun 5-6 bin liraya gelmesini mi istiyosun hayal kırıklığı olabilir Türkiye'de işler böyle yürümüyo 8-9 binden aşağı olcağını düşünmüyorum hayırlısı..

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    Alıntı hsnkzyrt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs apache aynı ülkenin yani hint malı ve 5bin küsür lira 150 cc motor ve siz 200 cc motorun 5-6 bin liraya gelmesini mi istiyosun hayal kırıklığı olabilir Türkiye'de işler böyle yürümüyo 8-9 binden aşağı olcağını düşünmüyorum hayırlısı..
    iyi işte, apache 150 cc, pulsar 200 cc... 50 cc için de 2 bin tl fiyat farkı var; az mı hocam...

Alıntı PiNGuSHeuS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi işte, apache 150 cc, pulsar 200 cc... 50 cc için de 2 bin tl fiyat farkı var; az mı hocam...
    İlkokul matematik işlemi yapar gibi motor hacimleri toplayarak bir yere varılmaz. 150 cc apache nerde, 200 cc bajaj nerde. O 200 cc 23,5 beygir. 250 cc 17 beygire satılan bir dünya motor var piyasada. Ayrıca CBR 250 de 250 cc 26 beygir. 250 lik olarak satılan CBR, SYM'nin başbelası olacak bir motor. Toplama bir motor değil, tek bir fabrikadan çıkıyor.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Hele bi forumdan birkac kisi alsin,tecrube etsin.. bakalim megelli gibi hepsi birden yolda mi kalacak, çaki çukiler gibi egzozu mu duşecek, bilmemne gibi titreşimden bobrek tasi olanlara şifa mi olacak? Yoksa bazilarimizi utandiracak mi?

Denemeden bilemeyiz,bence dogmamis cocuga don biçmeyin ve koru korune "berbat" yada "mükemmel" demeyin.. bekleyelim gorelim.

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hele bi forumdan birkac kisi alsin,tecrube etsin.. bakalim megelli gibi hepsi birden yolda mi kalacak, çaki çukiler gibi egzozu mu duşecek, bilmemne gibi titreşimden bobrek tasi olanlara şifa mi olacak? Yoksa bazilarimizi utandiracak mi?

Denemeden bilemeyiz,bence dogmamis cocuga don biçmeyin ve koru korune "berbat" yada "mükemmel" demeyin.. bekleyelim gorelim.
    bence de haklısın.ama şu doların yükselişi hiç hayra alamet değil...
    Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence de haklısın.ama şu doların yükselişi hiç hayra alamet değil...
    Doların düşük olduğu zamanları da biliyok.Ama illa bişey buluyorlar .
    -Demirin kilosu artmış.
    -Tamam hemen zam yapalım motorlara.
    -Ama efendim inşaat demirinden bahsediyordum.
    -Yaptık bikere tükürdüğümü yalayamam

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlkokul matematik işlemi yapar gibi motor hacimleri toplayarak bir yere varılmaz. 150 cc apache nerde, 200 cc bajaj nerde. O 200 cc 23,5 beygir. 250 cc 17 beygire satılan bir dünya motor var piyasada. Ayrıca CBR 250 de 250 cc 26 beygir. 250 lik olarak satılan CBR, SYM'nin başbelası olacak bir motor. Toplama bir motor değil, tek bir fabrikadan çıkıyor.
    espiri yaptık sayın hocam, ikisinin aynı motor olmadığını, teknolojilerinin, güçlerinin farklı olduğunu biliyoruz... zaten bir fiyat poltikası belirlediler ve baktığımızda 200 cc den alınan iyi bir güç var. apache ye kimse laf etmez ama henüz görmemiş olsak da pulsarın kağıt üzerindeki özellikleri hiç de yabana atılır gibi değil. eğer diğer motorların fiyatlarını kıstas alırsak; aslında pulsar ucuz bile kalıyor fakat ben de herkes gibi düşünüyorum... şayet bu motorun maliyeti 3 bin tl ise ne kadar iyi ve güçlü olursa olsun neden 7 bin isteniyor diyorum. amacım iki hintliyi kıyaslamak değil de biraz espirili yaklaşmaktı. 150 cc 5bin tl ise 50 cc si 1700 yapar 150 cc + 50 cc = 5300 + 1700 = 7 bin gibi komik bir hesap yapmıştım. hemen bu kadar ciddiye almayın ya, daha bu motor gelmedi. belki yok satacak, belki çok tutulacak belki de yüzüne bakan olmayacak... bunu zaman gösterecek.

tahmin ettiğim tek şey var; motor geldiğinde tereddüt etmekte olan bir kesim beklemede kalacak, belirli bir kesim de alacak. alanlar forumlarda motorun ne kadar iyi olduğunu, ne kadar güzel gittiğini, yol tutuşunun iyiliğini, frenajının güzelliğini, ekonomisini, son hızını vs yazacaklar. çin malı motorlar bile ilk 10 binde pek bi sıkıntı çıkartmıyorlar; kötü bile olsa bajaj da çıkartmayacak ve forumlar güzel yazılarla dolacak. motorun ne olduğu 20 bini geçince ortaya çıkacak ki bu da yaklaşık olarak 2 yıllık bir süre gerektiriyor. 2 yıl sonunda insanlar benim başıma şu geldi bu geldi, firme böyle davrandı yazmaya başlayacaklar. işte gerçek bajaj o tarihten sonra ortaya çıkacak.

fikrimi sorarsanız; motorun geldiği gün gidip bir tanesini çalıştırmalarını isteyeceğim. sesini dinleyeceğim, dokunacağım. titreşimine bakacağım. bir miktar titreşime razıyım ama pek müsamahalı olmayı da düşünmüyorum. şayet az bir titreşim varsa ya da yok denilecek kadar az ise; satın almak için işlem başlatacağım. titreşim hoşuma gitmezse teşekkür edip çıkacağım ve tarzım olmasa da CBR 250 bulmaya çalışacağım. aklımda şu an CBR dan başka elle tutulur bir 250 lik yok malesef. CBF 250 de büyük sorunlar çıkıyor, yamahanınkinin devamı yok... vs vs.. alternatiflere de açığım. kısaca, ilk tanışmadan sonra karar vereceğim ne yapacağıma ama o zamana kadar ben bu motora sıcak bakıyorum, almayı planlıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doların düşük olduğu zamanları da biliyok.Ama illa bişey buluyorlar .
    -Demirin kilosu artmış.
    -Tamam hemen zam yapalım motorlara.
    -Ama efendim inşaat demirinden bahsediyordum.
    -Yaptık bikere tükürdüğümü yalayamam

fiyat kesinlikle düşmeyecek... sadece tahmin etmek adına ilk partiyi 7 binden piyasaya sürüp mesela ilk 500 den sonraki partiyi de USD daki artışa paralel fiyat artışı ile satışa sunabilirler.. o saate kadar ilk örnekler piyasaya çıkıp dolaşmaya ve insanların övgülerini kazanmaya başlar, insanların dikkatini çeker ve de reklam başlar.. ilk parti sonrası artan fiyatı da bayiler "abi çok tutuluyo, yok satıyo, ondan fabrika fiyatı yükseltti, zaten usd da arttı; bu fiyata ucuz bile kaldı" şeklinde gazlarlarsa.... bence bu sene iyi rakamlar yakalayabilirler.. yeter ki satış yapabilecekleri stokları yeterli olsun. ben kanuniden daha iyi satacağını düşünüyorum. özellikle de sadece pulsar değil diğer iki modelin ciddi alıcı bulacağına eminim. şunu da ilave edeyim; pulsarda beni üzecek kadar titreşim olur ve diğer modellerde titreşim az olursa tereddüt etmem discovery ya da boxer alırım. yarışa çıkacak değilim; diğer ikisi de işimi görürler..

Caponlara 12 verenler buna 7 diyince auuuuuuuuuasfas gibisinden sesler çıkarınca sinirim zıpladı birden dediğin gibi maliyeti 3000 lira bile etmıyor ama bizim ulkemızde fiyatlar böyle. Bende para bırıktırmıştım fuardan alanlar lıstesınde olacaktım ama muhtemelen sınıfta kaldım ve okul 1 yıl uzayacak, elımdekı parayı uzayacak olan 1 yıl boyunca kullanmak durumunda kalabılırım, bu yuzden bajaj benım ıcın komikli reklamları olan bir motor olarak kalacak. Okul bıtınce mondiyi forumdan birisine bağışlayıp verginin vergisinin alınmadığı bir ülkeye kaçacağım için artık bajaj'ın yorumlarını senden ve emre abiden dinleriz

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Ben de alamıyom ki.7000 vermek hiç içimden gelmiyor.Hemde ne zamandan beri bu motorun haytasıyım.

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    arkadaşlar, neye niyet neye kısmet; hiç belli olmaz.. ben de cbr 250 almaya kuyruğu kaldırmışken tesadüfen konusu açıldı ve bayisi bu motoru getireceklerini söyleyince birden durdum. aslında şimdi altımda cbr olacaktı ve geziyor olacaktım ama muhtemelen de pek hoşuma gitmiyor olacaktı. taksitle, şununla bununla, kısmetinizde varsa gelecektir, hiç canınızı sıkmayın. arkadaşım yeni motor almış; daelim s3 advance... ikinci el aldım diyor motor sadece 70 km de.. alana binmek nasip olmamış, bizimkisi 8 bine almış motoru.. demek ki nasipse geliyor bağdattan....

Motosikleti
    CRF250L WR125R ZS125-30
    Bunlar doğru veriler olabilir mi ya?

" “Yola En İyisi ile Çık” sloganı ile pazara giren şirket, Türkiye pazarında ilk etapta üç farklı segmentte, üç modelinin satışını gerçekleştirecek. İş için Boxer, günlük kullanım için Discover ve spor amaçlı Pulsar, şirketin Türkiye’de satışa çıkaracağı modeller. Aynı zamanda firmanın en iddialı modelleri olan bu motosikletler yüksek performans, düşük yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor. 2 bin 800 liradan satışa çıkacak olan Boxer modeli, bir litre benzinle yaklaşık 80 kilometre yol yapabiliyor. 3 bin 600 liradan satılacak olan Discover model motosiklet ise 70 kilometrede bir litre benzin tüketiyor."

http://www.zaman.com.tr/ekonomi_hindistanin-motosiklet-devi-turkiye-pazarina-iddiali-giriyor_2195867.html

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler