re60 süpermiş...inşallah uygundur...eşimde araba diye tutturup duruyodu...yeter ona 70km/h...çok bile...
re60 süpermiş...inşallah uygundur...eşimde araba diye tutturup duruyodu...yeter ona 70km/h...çok bile...
cc gördüm o yüzden beğendim zati...ama canlı canlı görmek lazım...
4 kişilik olduğunu yazmışlar. 80 e kilodan 4 kişi 320 kg yapar. araba zaten 400 kg. toplam ağırlık sınırı aştı bile..nasıl bir hesap sistemleri var acaba..
özeleştiri yapmak gerekirse genelde bu tarz motordan bozma küçük araçlara önyargı ile yaklaşırım.ama bajaj ne hikmetse bende bi kalite algısı oluşturdu,re60 modeli bile hoşuma gitmeye başladı.7 bin pulsar ise 12 -13 den aşşağısı olmaz bunun fiyatı da sanırım...
o paraya alınır, garaja konulur, kışın soğuk havalarda RE60 a, uygun havalarda kısa mesafe ve yoğun şehir trafiğine PCX ve daha uzun mesafe, açık şehir trafiğine de Pulsar NS200... işte çözülmüş bir ulaşım ve park sorunu.
Kalörifer falan vardır inşaalah, adamlar yapboz gibi araba yapmışlar. Koltuk altları bile bagaj.
önde 77 arkada 44 lt bagaj iyi vallaha. 2. elleri inşaallah tutmaz :D hint malı ya 5-6 arası kapatır millet
Bajajın ürettiği rikshaw lar var Hindistanda taksi olarak kullanılıyor, kelle koltuk maceralı ve üç kağıtçı şöförlerle maceralı yolculuk isterseniz buyrun )
ben bindim bolca )
ahanda buraya yazıyom re60 10 binden aşşa olmaz olursa zaten bi tane çekerim...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
yazdım yine yazarım .pulsar ın favorim olan o sarı eşşekarısı olanla düz metalik kırmızı rengi üretilmeyecek int.sitesinden anladığım kadarıyla.şimdi hintlilere nasıl bu kadar saçma sapan renkleri buldunuz iki ana rengi durdurdunuz diye kesin i.e.t.t nin otobüs rengi anketi gibi anket yaptık millet bunları seçti derler.anladık da gardaş sizin renk anlayışınızla bizim beğenimiz bir mi?
Renkleri benim de hoşuma gitmedi.E fiyatıda malum iyi körüklediler.Yıllardır hayalim olan motordan bu kadar çabuk soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi.
tvs yı ılk alanlardan bırısı olarak sahsen cok zorluk cekmedım 2006 model sahıbı herhalde ıkı uc kısıyız dır guvenıp aldım hemde sadece katologa bakarak vıdeosu bıle yoktu 1 adet bıle hıc pişman olmadım hatta gıdıp bırde 2011 model aldım seneler sonra ama servıs agı parca fıyatı gercekten sıkıntı bı harcamam olmadı ama ya olursa sorusu hep aklımdaydı alırmıyım bence fıyat ucuz olmadıktan sonra ben almam 7000 lıra olacakmıs sanırım ıyı para
Bügün kanuni bayisine gittim ve hayal kırıklığına uğradım arkadaşlarımızında yorumlarında yazdığı gibi 7 bin tl fiyazla piyasaya gireceklerini öğrendim . 170 gt kullanıyorum 200 lüğe terfiye edebiliymiyim diye hayal kurdum resmen çakıldım kaldım elimdeki motorla bir süre daha idare edip para biriktirip 250 cc motor almaya karar verdim pulsar almak tamamiyle mantık dışı sırf fiyatı nedeniyle 250 cc lere geçiş yapacağim . kanuni bayisinin sahibiyle yapmış olduğun küçük sohbette kendisi şu sözleri saffetti '' bu motor türkiyeye gelir ve çok motor satılan bir bölgede olmamıza rağmen fiyatı yüzünden pekte seri satamayabiliriz yani herkezin beklediği gibi bir açıklama gelmedi ve sen bugün gelip te hayal kırıklığına uğrayan tek müşterim değilsin dedi ''
Hayret ediyorum arkadaş, 250 cc lere 11.500 TL verenlere normal 200 cc 7.000 TL olunca pahalı diyorsunuz. Beygir gücü ve top speed olarak neredeyse CBR 250 ile aynı. Titreşim için denemek lazım ama sağlamlığı konusunda şüphe yok çünkü hintliler gibi yamyam bir memleket için üretilmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
Bu hintliler reklam yapmasın abi çok komik oluyor. Motordan soğutur şerefsizim.
titreşim iyidir. .aşaklardaki damar tıkanıklıklarını giderir ve totonun sıkılaşmasına yardımcı olur...
Japonlarda pahali tabiki, cbr250 8 bin tl den fazla olmamali ama memleket iste,megelli turşu 250r bile 9bin tl ye halkimiza saplaniyorken honda cbr yi 20 bine satsa yine az.
Cin mallari da cok pahali. Eger FP olarak uygun fiyatli bir motosiklet olsa zaten piyasanin anasini aglatir. Şahsen ben 250 cc bir motosiklete 2000 model sunrooflu bi 106 quicksilver parasindan fazla vermek istemiyorum zoruma gidiyor bu yuzden param oldugu halde 250 cc almiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)