3 bujisi sayesinde denildiği kadar az yakıyorsa cbr yi felan gözüm görmez bi sezonda 30.000 km yol yapar helaya bile motorla giderim
3 bujisi sayesinde denildiği kadar az yakıyorsa cbr yi felan gözüm görmez bi sezonda 30.000 km yol yapar helaya bile motorla giderim
Feci bir şekilde KTM DUKE'u andırıyor. Üşeniyorum ama bazı kesitlerinden fotoğraflar alıp koysam yanyana hangisi KTM hangisi Bajaj anlaşılmaz. Hoş, ikisi de aynı fabrikada yapıldığı için normal tabii.
Sanayi dediğiniz böyle yapılır. Önce ortak alırsın, öğrenirsin sonra da kendin yaparsın. Helal olsun Bajaj.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
uu beybi garibanın (bende dahıl) poposu gün yüzü görecek
Ülkemizde satılan motosikletler Yurtdışı fiyatının üstünde satıldığı kesin. Ancak 650 cc kadar olan motorlar yurt dışı fiyatının bariz üstünde ama kesinlikle 2 katı değil. 250 ve altında ise durum daha iyi Örneyin crf250 Avrupa fiyatı 4700 dolar (10 bin TL) Ülkemizde 10.500 TL.
Yani verilen 3000 tl lik fiyat 150 lik in fiyatı gibi geldi bana. Burda da taş çatlasın 4000 tl istemeleri gerek. 200 lüğün fiyatı ne olur, gelsin bakalım.
elciklerde ki kumandarın aydınlatma ayrıntısı gerçekten hoş olmuş daha önce görmemiştim başka bir motor da..
Ben 1-2 yıldan beri takipteyim pulsarı.Zaten 2007 de çıkmış piyasaya.Getirse bi Allah ın kulu da alsak diyordum hep.Sonra da getirse ne olcak 3 katına çakarlar gene alamayız diye düşündüm.Eğer fiyatta saçmalamazlarsa almayı düşünüyorum.Ülkemizde malesef 150 cc motora bile 5500 tl fiyat çekiliyor ve peynir ekmek gibide satılıyor.Hal böyle olunca madem alan var çek çekebildiğin kadar fiyat.Birde pahalı mal kaliteli mal zihniyeti eklendimi ooooh bi kere daha fiyatı arttırasım geldi Biz kullanıcı olarak haliyle fiyatı uygun istiyoruz.
Bak mondiale nasıl coştu.Madem ucuz motor kalitesiz oluyo onlarda şişirdi fiyatları.Bu seferde ula mondiale o para verilirmi.Yahu küçük cc hiç bir motora 5 - 6 bin verilmez.Bekleyip görücez artık.Değerinin üstünde fiyat çekerlerse kendileri bilir artık.Hayırlısı.
Ben dışarıdaki fiyatından bağımsız, motorun ederine bakıyorum ve NS200'e 6 bin TL'ye balıklama atlarım. KTM Duke 200 gibi canlı, deli fişek bir motor. Kullanan herkes performansını göklere çıkarıyor. Biraz titreşiminden şikayetçi olanlar var ama hiç şikayet etmeyen de var, bunu da geldiğinde göreceğiz.
işte gerçekten akılcı bir yorum tebrik ederim.yok dışarı parası böyle yok şöyle demektense makina gelince bakarsın ,incelersin yorumları okursun,kullananları dinlersin ,ondan sonra çin malı çok daha düşük kaliteli mallara ne paralar dökmüşsün onu karşılaştırırsın .ondan sonra ha tamam bu para buna değer dersen alırsın yok değmez dersen yolun açık olsun...hocam titreşime gelince videolardan anladığım kadarıyla çok yüksek hızlara çıkmadığın sürece 130+ titreşim yok.hatta karşılaştırma yapan bi sitede inazumayla karşılaştırmışlar işçilik ,üretim kalitesi yakın ,titreşim bakımından çok fazla benzer demişler.adamlar KTM nin %47 ortağı ,KTM HUSQVARNANIN son satıştan sonra sahibi,buna istinaden BAJAJ ın hisselerini yuzde 57-58 e çıkarmak istediğini de hint ekonomi sitelerinden okudum.sonuçta KTM den doğal olarak alıntılar benzerlikler var ki amaç bu yani kalite unsuru...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
hocam abartı rakamlar var ama bu site doğru yazmış bence ki bu değer karbüratörlü olan için geçerli.(türkiyeye gelecekler enjektörlü)ama diğer markalar ile karşılaştırma için uygun bence.
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
bu motor 6.000-8.000tl civarı satılırsa piyasada dengeleri değiştirir. yer yerinden oynar. makina 4 4 lük..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Aksesuar olarak mutlaka düzgün bir çanta demiri olmalı. Görüntüyü biraz bozsa da çantasız olmaz. Motorun yakıt tüketimi 3 - 3.5 litre falan olur. Hint'liler saatte 50 km hızla gidice şu kadar yapıyor diyerek ortaya iddialı rakamlar atıyorlar ama böyle bir motorla da o hızlarda gidilmez artık...
bu motor enduroya mı yakın communatöre mi?
commünatöre yakın bu arada komünatör demek komitır demekten kolaymış. sevdim....
bu motor gelsin bi 2. ele düşşün alan memnun olsun bende alcam bi tane 2. el.aga ne kadar güzel bi motor bu boyle 200 ccye göre
Duke 200 den az yakacağı kesin. Yani nekadar düşük bir tüketimi olduğu belli.
herhangı bır gelışme yok be ya . çok yavaş ılerlıyor surec.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)