bunu gören japonlar 2 katı fıyat vermesse serefsızım
bunu gören japonlar 2 katı fıyat vermesse serefsızım
Vay vay vay vay
Mondial kötü deil kullanıcısı kötü veya şanssız :D
yolda giderken şase 2 ye bölünmüyor garantisini veriyorlar mı bunlara?
dün yolda kt nin teki yolda kalmış durdum.
şase demiri çatlamış ayaklık düşmüş 100 metre arkada kalmış düşmemişler allahtan =)
yiyorsa tork ve beygir değerlerini versinlerde görelim. kanuni gt 170 cc getirdi de . motor 12.2 beygir anca üretiyor. zangır zangırda titremesi cabası..
DIŞI SENİ İÇİ BENİ YAKAR !!!
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
150 z onenin bilgilerini buldum
Motor tipi ohc 149 cc
11.39 hp 8.500 rpm
Extreme Max'in Spormoto tipini çıkarmışlar, fiyatı uygunsa alınabilinir. Diğerleri tırt..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Ben de 650 cc motorun 150 cc modelle aynı kalitede olacağını varsayma mantığını anlamıyorum. Bu adamlar yıllardır bütün modellerini farklı firmalardan alıyorlar. O yüzden bazı modelleri çok kötü, bazılarıysa iyi. Servisleri kötü olabilir de, daha ilk kez piyasaya sürülmüş, gayet modern bir donanıma sahip, üstelik testlerden olumlu yorumlar alan bir motor için peşin hükümlü olmamak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
http://roborat-gadgetfreak.blogspot.com/2013/07/zongshen-z-one-motorcycle-review-x.html
Alın bu da 150 cc model için bir kullanıcının inceleme yazısı (İngilizce). Motor Piaggio Robinson olarak Avrupa'da satılıyormuş. Titreşim falan yokmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Yalnız bu 180 cc olan model ne Zongshen'de ne de Piaggio'da var. Bu da sadece Kanuni'de bulunan 150 cc'den bozma 170 cc'ler gibi bizimkilerin uydurduğu bir motor değildir umarım...
Bisan TRX 150
Peşin 3.990,00
12 ay taksitli 4.290,00
Mondialle aynı model.....
ss yok yine allam delircem...
bazılarının fiyatları aşırı uçuk olmuş o paralara arkadaşların dediği gibi neler alınır,şimdi mondial yazan bir araca 1500 verip binersen millet bir yeriyle resmen güler
http://youtu.be/5BEkuvpqgZw tam 20.000tl'yi hakeden bir alet marşa basar basmaz kaliteyi hissetiriyor zuahaha :D ayrıca yamaha xj6 naked 19.000tl iken ben nie 16 bin tl verip mondialin kini alıyım nabar eder 3 bin tl bulur yamaha gibi bi markanın motoruna sahip olurum hemde 2 silindir fazlam olur kaliteye deyinmiyorum
En baştaki naked model bu seneki motor fuarında vardı sanki, hatta seneye gelecek falan demişlerdi, ben mi yanlış hatırlıyorum?
https://www.google.com.tr/search?q=2...ml%3B960%3B640
Evet fuarda vardı, fiyatını sorduğumuzda onlar da aynı soruyu bize sormuşlardı
Görüntü olarak gerçekten çok güzeller.
pan europan cı arkadaşlar isyan eder heralde :D :D :D motoru yakmasınlar sonra
motosikletler şekil şemal bakımından çok hoş gözükmekte, fakat test imkanı olmadan alınacak gibi değil bence. ama benim anlamadığım bu kadar iddalı motosikletler piyasaya sürüyorsun be mübarek servis kaliten 3. sınıf önüne gelene bayilik ve yetkili servis belgesi veriyosun gidip denetlesene ne kadar ciddetli oldukarını, herkes servisten şikayetçi, işte o yüzden vatandaş aldığı motosikletin arkadasında durucak firmaları tercih ediyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)