derbiyle karşılaştırabilir misin ?
rahatmı ? yakıt nasıl ? frenler i gidişi kestimi ? servis çekincen vardı almadan, sorun oldumu ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
http://www.motosiklet.net/forum/tebr...armadillo.html
Hocam link burda zevkli bi yazı olmuş, arkadaşlar öyle diyorlar
leziz bir yazı olmuş. tvs güzel makina. bende seneye ölü sezonda alacağım bir adet.
kazasız belasız kullan inşallah makinanı.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Eyvallah hocam. Sürekli üstündeyim. İçim acımıyor. Çok da keyifli bi alet. Bazen soluksuz kalıyor anayolda o kadar. Ama 250 cc liği olsa, başka hiçbir motosiklete bakmam onu söyleyeyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Eyvallah hocam. Sürekli üstündeyim. İçim acımıyor. Çok da keyifli bi alet. Bazen soluksuz kalıyor anayolda o kadar. Ama 250 cc liği olsa, başka hiçbir motosiklete bakmam onu söyleyeyim.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
TvS nin zaten hoş bir duruşu var. Sende yanında ful ekipmanla süper olmuşsun tebrik ederim. Ben çok beğendim pozlarda yaratıcı olmuş. Tekerin düz bassın.
Siyah beyaz videoyuda beğendim
ilham verici resimler emeğinize sağlık
Bu kış günü, konuyu hortlayımda, birazcık şenlenelim, ardından bi sigara yakıp, yazı bekleyelim dedim.
Oguz bir alamadın hyo yahuuu..
Senin hyo alıpta gezi fotolarını ne zaman görecegiz. ozamanda ben diyecegim depona çizik atarım diye
Sevgili APALA:
Fotolar gerçekten güzel full koruma ekipmanlarıylada olman örnek olacak bir davranış ..
reyting olayına ve yazı bekleme mevzusuna gelirsek harmanlanmış gezi fotoları daha çok reyting alıyor
Yada Kız motosikletçiler mesela
Sen emegini vaktini zamanını harcamıssın .. bakanda bakmayanda olsa bu sitede her daim anı olarak kalıcak.
Ben kendi gezilerimi kuzenlerime yada arkadaşlarıma gösterirken googledan arattırıyorum direk çıkıyor.
6 tane gezim var benim için resmen bir ( gezi anı defteri ) gibi
saglıcakla kal..
Yakışıklı makine. İnsanı zorla (titreşimli de olsa) TVS rtr aylamaya özendiriyorsunuz, çok ayıp.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)