2014 Ducati 899 Panigale (Foto Galeri)
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
single sided swingram yok, çok üzücü.
-
ducati görünüş yapıyor performans ta yapıyordur ama ses çok caçık
848evo bi ses var sanki 250cc çin malı o derece iğrenç 848 ki hayallerimin motoruydu sesi duyunca hemen attım onu hayallerinden
-
F54 adlı üyeden alıntı
ducati görünüş yapıyor performans ta yapıyordur ama ses çok caçık
848evo bi ses var sanki 250cc çin malı o derece iğrenç 848 ki hayallerimin motoruydu sesi duyunca hemen attım onu hayallerinden
Alıştığımız standart sıralı 4 silindir Japonlara benzemiyor sesi.Genelde L tipi çift silindir kullanıyor.Mimarisi normal motorlardan çok farklı.Yanılmıyorsam Yeni Yamaha R1'in de Ducatilere benzer bir sesi var.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
motoru teknolojiyle donatmamışlar, teknolojiyi motorla donatmışlar. motosikletin ferrarisi işte. kusursuz diyemiyeceğim çünkü test etmedim
ses konusuna gelince traktör gibiler hele bir de kuru debriyaj varsa uff :D takır tukur :D ama o öyle bi gider ki sesini duyamazsınız ses severler bi cbr 250rr bulsunlar güzelce revize edip kullansınlar 20K devirde maşaallah F1 gibi sesi var :D
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Alıştığımız standart sıralı 4 silindir Japonlara benzemiyor sesi.Genelde L tipi çift silindir kullanıyor.Mimarisi normal motorlardan çok farklı.Yanılmıyorsam Yeni Yamaha R1'in de Ducatilere benzer bir sesi var.
O yüzden pek tutmadı bizim memlekette yeni R1. Ses yok hava atamıyor arkadaşlar
4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHU TAŞIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)