Mono kapağı, yedek anahtarları ve orjinal egsozları evde duruyor. Bu aralar sürekli artçılı bindiğim için kapağı takamıyorum malesef.
Abi iftar davetine gelebilirsem şöyle biraz turlarız o zaman söylersin bozar mı bozmaz mı diye.
Otoyola çıkacak vaktim olmadı henüz, aldığımdan beri ev/iş arası gidip gelebiliyorum sadece.
Busanın en büyük rakibi olan Kawasaki ZZR1400 2006'da ilk çıktığından beri ön arka frenleri standart ABS'li olarak üretiliyor. Suzukinin 2013 yılına kadar bu sistemi kullanmamış olması busanın en büyük eksikliği bence. Suzuki nihayet inadından vazgeçti de ABS'yi koydu busaya fakat bu sefer de ZZR1400 Traction Control'ü getirip yine konuşturdu klasını...
Viraj kabiliyetine gelicne henüz pegleri sürtecek kadar yatırmadım motoru fakat kontra verdiğim zaman motorun geri dönüşü çok iyi, hemen tepki veriyor. Önceki motorum kadar rahat olmasa da zamanla bunu da fazla fazla yatırırım gibime geliyor.
Hayabusalarda benim de olmazsa olmazımdır çift egsoz... Koskoca Suzuki bu aletleri çift egsoz olarak üretiyorsa vardır elbet bir bildiği...
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar... Daha iyilerine sizler binersiniz umarım...