Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni Suzukime kavuştum sonunda... :D

REKLAM ALANI
    seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mono kapagi nerede bu canavarın ;) cok guzrl motor en begendigim rengi. Birgun belki neden olmasin ..

Hayirli olsun. Grenejlariniz asfalta degmesin
    Mono kapağı, yedek anahtarları ve orjinal egsozları evde duruyor. Bu aralar sürekli artçılı bindiğim için kapağı takamıyorum malesef.

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun seçkinim alah kaza kederden uzak tutsun , tekerine taş değmesin kardeşim senin adına valla çok sevindim , lakin bu makinalar kötü makinalar güzelim beni bozar hiç tarzım değiller , hayatta pinmem birde 100 km re yaptım hiç yol yapamadım diye yazmışssın otoyola çıkaydın bir kaç dakika içinde yapardın beyaa km , çaktım işi sen motoru yeni aldın binmeye fırsat bulamadın hemi ?

hem sonra yer uçakları beni kesmiyor biliyorsun olmamış çıkkkkk... kötü makine
    Abi iftar davetine gelebilirsem şöyle biraz turlarız o zaman söylersin bozar mı bozmaz mı diye. Otoyola çıkacak vaktim olmadı henüz, aldığımdan beri ev/iş arası gidip gelebiliyorum sadece.

Alıntı Gökhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.

Bu arada evet busaların en büyük sorunu maselef frenler ve birde şasenın uzun olması nedeniyle viraj kabiliyetinin düşük olmasıydı. Kullananlar "dönmüyor" diyordu. Yeni kasalarda şaseyi bir nebze kısaltarak viraj sorunun çözdügü söyleniyor ama fren konusu aynı. Dedigin gibi çelik fren hortumları, papatya diskler ve birde brembo gibi kaliteli bir firmanın balatasıyla sorun çözülebilir.

Bu busanın kusursuzu 2013'ler sanırım.Suzuki yıllardır gelen inadını bir yana bırakıp brembo kaliperler ve ABS'yi eklemesi iyi oldu.
    Busanın en büyük rakibi olan Kawasaki ZZR1400 2006'da ilk çıktığından beri ön arka frenleri standart ABS'li olarak üretiliyor. Suzukinin 2013 yılına kadar bu sistemi kullanmamış olması busanın en büyük eksikliği bence. Suzuki nihayet inadından vazgeçti de ABS'yi koydu busaya fakat bu sefer de ZZR1400 Traction Control'ü getirip yine konuşturdu klasını... Viraj kabiliyetine gelicne henüz pegleri sürtecek kadar yatırmadım motoru fakat kontra verdiğim zaman motorun geri dönüşü çok iyi, hemen tepki veriyor. Önceki motorum kadar rahat olmasa da zamanla bunu da fazla fazla yatırırım gibime geliyor.

Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel hocam hayırlı olsun. Hayabusa gördü mü mono kapak ve çift egzoz arar gözlerim Tek egzoz sanki bir kanadı kopmuş gibi gözüküyor gözüme, hayabusa dediğin çift egzoz olur Bir mono kapak da olsa tadından yenmez. Kazasız belasız sürüşler
    Hayabusalarda benim de olmazsa olmazımdır çift egsoz... Koskoca Suzuki bu aletleri çift egsoz olarak üretiyorsa vardır elbet bir bildiği...

İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar... Daha iyilerine sizler binersiniz umarım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ÜmitDURA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX1300 R HayabusA
    Tek çıkışa çevrilmesinin en buyuk etkenı back pressure arttırıp, yuksek devırlerde daha fazla guc elde etme mantıgı....Genelde ust devır kullanıclarının cogu bu ısleı yapıyor.Bende aldıgımda orjınal headers ve ara borular yoktu.Bunun yerıne yosımuradan kopmle egzost sıstemı uygulamsı yapılmıs...Velhasıl 3500tl para harcanmıs ama...4-2-2 daha bı guzel yaaa

Motosikleti
    kanuni GT170
    hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanınız, aman diyorum çok güvenli bir şekilde saklayınız yeni bebeğinizi..

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Mesajlarinizdan 300+ videolar cekmeyecekmissiniz gibi geliyor bana Otobanlarda hep yarisiyorlar, sizde o sekilde gidecekmisiniz

Burak_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    ikizi geliyor seçkinn yalnız hissetmiyecek makinan kendini

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    yemede yanında yat
    hayırlı olsun kazasız belasız inaşllah

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı Burak_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikizi geliyor seçkinn yalnız hissetmiyecek makinan kendini
    Gel gel çok yalnız kaldım ben...

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesajlarinizdan 300+ videolar cekmeyecekmissiniz gibi geliyor bana Otobanlarda hep yarisiyorlar, sizde o sekilde gidecekmisiniz
    zx10r'la 300+ videom yok mesela, o süratlere hiç çıkmadın mı derseniz;, evet çıktım fakat video çekmedim. Çektiğim videolaar genellikle hep viraj videolarıdır. Edirne ve tatile giderken İzmir-Aydın otobanlarında 300+ hızları gördük arkadaşlarla beraber. Fakat kaç kez çıktınız diye sorarsanız toplasanız 8-9 yoktur bile o süratleri gördüğüm zamanlar. Hayabusayla da yapar mıyım? Yapmam desem yalan konuşmuş olurum ki yalanı sevmem. İllaki 300+ hızları yapacağım zamanlar olacaktır lakin ben zx10r'ı da hayabusayı da tapagaz 300+ kilit gitmek için almadım/sürmedim. Altımda güç olmaasını ve o gücü istediğim zaman istediğim yerde, istediğim amaç için kullanabilme hakkımın olması beni cezbediyordu. Plakam sökük gezmem, ogs/hgs'den kaçak geçmem, bildiğiniz spor motor kullanıcılarından biraz farklıyımdır anlayacağınız. Ha yeri geldiği zaman virajda dirseklerimi sürtecek kadar yatarım, otobanda 300+ giderim fakat dediğim gibi genel olarak agresif bir kullanıcı değilimdir, öyle doluya boşa gaz açmam...
    Burak_34 bunu beğendi.
    FOR THE HORDE...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı seckin_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mono kapağı, yedek anahtarları ve orjinal egsozları evde duruyor. Bu aralar sürekli artçılı bindiğim için kapağı takamıyorum malesef.

Abi iftar davetine gelebilirsem şöyle biraz turlarız o zaman söylersin bozar mı bozmaz mı diye. Otoyola çıkacak vaktim olmadı henüz, aldığımdan beri ev/iş arası gidip gelebiliyorum sadece.

Busanın en büyük rakibi olan Kawasaki ZZR1400 2006'da ilk çıktığından beri ön arka frenleri standart ABS'li olarak üretiliyor. Suzukinin 2013 yılına kadar bu sistemi kullanmamış olması busanın en büyük eksikliği bence. Suzuki nihayet inadından vazgeçti de ABS'yi koydu busaya fakat bu sefer de ZZR1400 Traction Control'ü getirip yine konuşturdu klasını... Viraj kabiliyetine gelicne henüz pegleri sürtecek kadar yatırmadım motoru fakat kontra verdiğim zaman motorun geri dönüşü çok iyi, hemen tepki veriyor. Önceki motorum kadar rahat olmasa da zamanla bunu da fazla fazla yatırırım gibime geliyor.

Hayabusalarda benim de olmazsa olmazımdır çift egsoz... Koskoca Suzuki bu aletleri çift egsoz olarak üretiyorsa vardır elbet bir bildiği...

İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar... Daha iyilerine sizler binersiniz umarım...

şaka lem şaka sağ salim gel inşallah hayabusa çok konforlu ve yere yakın bir alaat bir kere ümitin makinasına oturmuştum o kadarcık saten kimin arkasına artçı olsam aklımı alıyo birde senin busanın adrenalinini kaldıramaz bu yürek ama senden bir ricam olacak , benim işyerimde bir çırağım var , 15 yaşında severim kendisini , bu etkinlikten haberi var her gün abi ne oldu ? kaç motor geliyor deyi kafamın etini yiyor tam bir motor kırığı , bir tane hero puhc u var her gün onla uğraşır dedim ulem tamam seni güzel bir motora pindirip resim çektirtecem binmek gezmek değil tikat et sadece bir poz resim çektirse dünyanın en mutlu çocuğu olacak içinde öyle bir hevestir gidiyor , bende tamam ulem dedim o kadar nazımız geçiyor ve iftar gününü iple çekiyor
    sevindirelim bu çocuğu hatta zaman olursa kaskını ekipmanını ben verecem şehir içinde kısa bi tur attırıver çocuğa sevinsin garibim

baksana lem tipe bak biz adam arıyoz nerde bu oğlan deyi gitmiş un çuvallarının üzerinde şekerlemiş

| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Yeşi| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Falcon sport 150
    Harika görünüyor güle güle kullan
    seckin_ bunu beğendi.

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaka lem şaka sağ salim gel inşallah hayabusa çok konforlu ve yere yakın bir alaat bir kere ümitin makinasına oturmuştum o kadarcık saten kimin arkasına artçı olsam aklımı alıyo birde senin busanın adrenalinini kaldıramaz bu yürek ama senden bir ricam olacak , benim işyerimde bir çırağım var , 15 yaşında severim kendisini , bu etkinlikten haberi var her gün abi ne oldu ? kaç motor geliyor deyi kafamın etini yiyor tam bir motor kırığı , bir tane hero puhc u var her gün onla uğraşır dedim ulem tamam seni güzel bir motora pindirip resim çektirtecem binmek gezmek değil tikat et sadece bir poz resim çektirse dünyanın en mutlu çocuğu olacak içinde öyle bir hevestir gidiyor , bende tamam ulem dedim o kadar nazımız geçiyor ve iftar gününü iple çekiyor
    sevindirelim bu çocuğu hatta zaman olursa kaskını ekipmanını ben verecem şehir içinde kısa bi tur attırıver çocuğa sevinsin garibim

baksana lem tipe bak biz adam arıyoz nerde bu oğlan deyi gitmiş un çuvallarının üzerinde şekerlemiş

http://img694.imageshack.us/img694/3545/02vq.jpg

http://img708.imageshack.us/img708/619/82ik.jpg

Gelebilirsem gezdiririm tabi abi ne demek, sevindiririz miniği...
    FOR THE HORDE...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)