Kask fena yanlız
Kask fena yanlız
Teşekkürler
Buda youtube kanalım birkaç hareketli resim var; fakat içeriği forumda paylaşmak yasak burda paylaşılmazsa sevinirim
http://www.youtube.com/user/deadlytr111
bu motor bi ara satılık mıydı? Kış - bahar ayları Gördüm gibi hatırlıyorum sahinden.com'da
Allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin...Cidden siyah çok yakışmış
şu egsoz biraz göze batıyo...
kazasız belasız kullanman dileğiyle..
fotolar çok iyi felon bildigin kadarıyla oldukça tecrübeli birisi hyosung viraj çalışmalarını hatırlıyorum allah kaza bela vermesin.
Senin kadar cesaret edip diz veremiyoruz bana dingil mesafesi uzun geliyor biraz yatırıyp denge sagladıgım zaman her zaman degil ama bazen arka teker salıyor çizgi dışına itiyor beni bi bulussakta ders versen
Egsoz olayı kesinlikle degişmesi gerek taş devri gibi duruyor ama onun harici siyah r6 gölge gibi olmuş yollarda
Yahu motor çok güzelde hatta süperde affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum? Felon sen daha önce enduro motorları övüp racing motor kullananlara laf etmiyormuydun? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa yahu? Hay allah sıcaktandır heralde
Ha bu arada karıştırmışım pardon Ses iyi, motor iyi.. Daha ne olsun
herşey çok güzel ama o egzoz nedir abicim ya bi tane boru bulup kaynatmışlar gibi duruyor
güzel güle güle kullanın
Tam egzoz ileşşber aga, tırtingen şıtrayze gibisinden en lanet cümlelerimi hazırlıyordum ki, hepsini yuttum, oldumu şimdi
Yakışmış
tekerin düz bassın kazasız belasız
Fotolar makina ve mohawk harika 10 numara 5 yıldız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)