bu motor şahane birşey dostum
Gelicek internet sitesine koymuşlar
tork yuksek bg dusuk
Merhabalar ben yaklaşık üç yıldır Yamaha xvs650 dragstar kullanıyorum. Motorumu satıp yerine xvs950 midnight star almayı düşünüyordum lakin yamaha bayisine gittiğimde bana midnight starın artık üretilmeyeceğini stoklarda da bittiğini onun yerine abd de bolt Türkiyede de xv950 denilen serinin olduğunu söyledi. Fakat bu motorun duruşu beni sarmadı fazla cc ve motor gücü olarak aynı ama uzun yolu kaldırıyor mu? Crouser'iN verdiği tadı verir mi. Kararsız kaldım ne önerirsiniz acaba?
Şahmeran
Motosikleti: Yamaha XVS650 Dragstar
Merhabalar ben yaklaşık üç yıldır Yamaha xvs650 dragstar kullanıyorum. Motorumu satıp yerine xvs950 midnight star almayı düşünüyordum lakin yamaha bayisine gittiğimde bana midnight starın artık üretilmeyeceğini stoklarda da bittiğini onun yerine abd de bolt Türkiyede de xv950 denilen serinin olduğunu söyledi. Fakat bu motorun duruşu beni sarmadı fazla cc ve motor gücü olarak aynı ama uzun yolu kaldırıyor mu? Crouser'iN verdiği tadı verir mi. Kararsız kaldım ne önerirsiniz acaba?
Paylaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Şahmeran
Motosikleti: Yamaha XVS650 Dragstar
Güzel motor biraz spor tarzı olmuş deposuda küçük geldi. Uzun yolda sıkıntı olabilir
geldi sanırım bodrum bayinde gördüm gibi (uzaktan yanlış görmediysem)
Sipariş vereceğim de son kararım artık
Bu arada ne yazık ki XVS 950yi bitirmişler artık. Geçmiş olsun
harley davidson iron 883 modeline çok benzetmişler. fiyatı ne kadar olacak acaba ? xvs 950 zaten güzel değildi. üretimden kalkmış mı şimdi ?
Evet yamaha bayilerinin tümünü aradım hatta. Bitmiş. Güzel motordu niye bitirdiler anlamadım gitti :(
bu motor sahibinden de vardı aynı sportster gibi olmuş, görüntüsü falan on numara am ses pek hoşuma gitmedi güzel bobber olabilecek bir motor örneğin bu adamalar güzel yapmış motoru
http://www.youtube.com/watch?v=Pe-peGJr1GI
fotoğrafta komple plastikten imalat gibi görünüyor su soğutması da yok
yamaha sporster olmuş
Araştırdım didikledim sorun çıkarmaz. üzerinde kolayca oynanacak bir motor. Birsürü yedek modifiye custom parçası da bulunuyor.
komple plastik dediğiniz yerini merak ettim ? su soğutmalı olmayınca eksikmi oluyor motor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
üstad önümüzdeki hafta inşallah full aksesuar xv 950 gelecek aydınlatıcı bir yazı yazacağım bu arada bendede dragstar 650 var şuanda.
En yakın zamanda incelemesini sizlerle paylaşacam inş.
motojen aldında çaktırmıyormusun :D
Yamaha xvs1300 custom ne zaman geliyor tanıtımı yapıldı da
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)