allah herkeze istediği nasip eder inşaallah sizin yapmanız gereken tek şey önce hedefinizi belirleyip ona ulaşmak için bi yol haritası çizmelisini
allah herkeze istediği nasip eder inşaallah sizin yapmanız gereken tek şey önce hedefinizi belirleyip ona ulaşmak için bi yol haritası çizmelisini
Hayırlı olsun... Bu kasaların pek temizi kalmadı piyasada. Ararken kaç motora baktınız
13 e 14 e de vardı ben 2 fazla vereyim temizini alayım dedim temiz olduğuna inanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun hocam maşallah Allah kaza bela dert deva vermesin tekerin hep düz bassın depon hep dolu olsun polis hiç çevirmesin tütütütü maşallah
Hayırlı olsun
Şu monster logosuyla jant şeritlerini pek beğenmedim
Kazasız belasız..
Hayırlı uğurlu olsun hocam kawasaki yeşili candır. Ben oldum olası sticker olayını sevmiyorum En güzeli orijinali her zaman. Ama tabi sahibi sizsiniz zevk meselesi Kazasız belasız sürüşler inş.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
Kask galiba "LS2" İNSALLAH kalitesini(!) (ve yesil canavara yeterliliğini) gormezsiniz
Hayırlı Uğurlu Olsunn. Jant seritlerini değiştirelim
636 candır güle güle kullanın..
Ben olsam o kaskla o motora binmeye utanırım valla.geçen 2012 sarı gsxr 1000 geldi bizim buraya adamda tindirik ls2 kask hiç bi karizması kalmadı gözümde...
Hayırlı olsun. Kazasız belasız süresin. Kızlar bayılsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)