Siyaha Kırmızı süper oluyor. Jant Şeritleri yakısıyor. Driftçi değilim ama Motor ben burdayım diyor
Aynen,kırmızı ve siyah çok iyi tamamlıyor birbirini.
çok güzel bakımlı motorunda.. abi be şu 2. fotoda ki elektrik kablolarını çözemedim nerelerden sökdün onları niye boştalar bide sen jigleyi hep 2 de mi kulanıyorsun ? çok yakar abi dikat..
hocam ufaklığa kask büyük gelmiş... aman diyim.. bol kask koruma değil tehlikedir... babaeskide bi motorcuda cocuk kasklarına rastlamıstım..
motosiklet iyi güzelde bence koruma demiri eksik
O kablo yan ayaklığın elektrik kablosu.Motoru yıkadıktan sonra içi su dolu olduğundan havalandırıyorum.Soketin içinde pas varsa pas sökücü sprey sıkıyorum.Jikle her zaman altta.Resimde etrafındaki benzin terleme lekelerini temizlerken aşağı yukarı çekmek zorunda kalıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Onun kaskı siyah XS beden,tam oturuyo bedeni,hatta biraz sıkıyo ve kilit sistemi mükemmel,çocuk kaskları olmuyo artık.Fotoğrafta benim kaskı takıyoToplam 5 tane kaskımız var.İlginiz için teşekkürler.
maşallah diyelim kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim..
200lük dag canavarı motorum var ama şu kıçı kırık 135cc lik yakışıklıya hasta oluyorum satıp razmeyı alıcam en sonunda. bişey degıl bıde onumde ön kaldırıyolar ya bu motorla, ben de bi halt edemiyorum amortisörüm patlak oldugu ıcın, deliye dönüyorum. mondial fena bi motosiklet yaptı. helal olsun adamlara. inşallah alıntı çalıntı degıldır, cok ovuyorum mondiali cunku bu Drift yüzünden.
Yeniliklerde devam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
Mondial driftci değilim ama nacizane fikrimi söylemek isterim.. Farlar bmw gs görüntüsü vermiş ve siperlik sanki büyük gelmiş gibi duruyo yanlış anlamayın sakın bide siperlik ve farlar arasındaki üçgen şey göz yoruyo sanki onlar olmasa daha hoş olabilir kazasız belasız diyelim tekrardan maşallah.. ;)
Kafamdaki düşünceye göre en yakın benzerini bunu buldum.Baştan bana da siperlik büyük geldi ama gözüm alıştı
Ülkemizde buna benzer bir tane model satılıyor onda da spot ışığı kullanmışlar bildiğin,bununla aynı fiyat.Bunun bari mercekli farı var.İleri doğru bundan da bıkarsam ya da daha güzeline rastlarsam onu da alırım.Yenilik hoşuma gidiyor.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
helal kardeş motorun harika olmuş,oğlunla birlikte çok yakışmışsınız ,ALLAH kaza bele göstermesin. saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)