Harikaa
yamaha borumu..............
Hayırlısı hemşerim..
Güle güle kazasız belasız kullan..
(buda nazar boncuğumuz..) dediğiniz far grenajındaki çizik mi?
Çok güzel fotoğraflar Hayırlı olsun, güle güle bin
Kardeşim illa bana da aldırtacaksınız şu yeni kasalardan bi tane zor tutuyorum kendimi
Çok hoş duruyor kazasız belasız sürüşler nazar değmesin.
eyvallah hocam..
tesekkurler yorumunuz icin..
Eyvallah sag olasin hemserim.. Yok hocam o fotograf cekerken arkamizda elektrik diregi varmis onun yansimasi.. Allah korusun diyelim ;)
Sag olasiniz degerli yorumlariniz icin..
Nasıl kardeş yen modeli + sı ve - leri neler anlatsan güzel olur bnm cok merak ettiğim titreme varmı bu yeni kasalarda solermısın
---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:03 ----------
Bu yeni modellerinde titreme varmı
Hocam hayırlı olsun güle güle kullan aynısından bende de var süper gerçekten .Kazasız sürüşler.
Çok güzel motor allah kaza bela vermesin
Çok güzel fotoğraflar, hayırlı olsun
sag olasin hocam valla daha onceleri honda titan kullaniyodum onda titresim olayi hissedilir derecedeydi tabiki cin mallarindan bile az o kesin.. eski kasalarinda bile merakim vardi ybr'lerin bu kasasi ilac gibi geldi icimizde ne kadar supersport sevdaasi olsada CBR 954RR asigi olan biri olarak simdilik yamahanin bu kasasini tercih etmek zorunda kaldi ilerde kismet tabi artik nerelerde oluruz allah bilir..
Valla cok test etme firsatim olmadi eski motorum honda titan 97'ydi bunda titresim gercekten yok hic bir sekilde rahatsiz edicek bir yanini goremedim tek sahsi dusuncem tipine gore fazla yakiisikli..
eyvallah hocam sizde gule gule kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle..
amin hocam herkese allah kaza bela vermeden kullanmayi nasip etsin..
cokk sag olun insallah daha guzel karelerle karsinizda olmaya calisicam fotograflarla ilgiliyi birazcik daha iyilerini insallah paylasiriz burda.. ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)