Apaçi çılgınlığı bu olsa gerek işte...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu fotograf da otoyol superman i gibi cıkmış :D
-
bunların motorlarına aldanmayın önemli olan apacilik ruhu birsürü bunları izleyipte ybr cbr ile bu şekil süreni gördüm yazıklar olsun
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
bunların motorlarına aldanmayın önemli olan apacilik ruhu birsürü bunları izleyipte ybr cbr ile bu şekil süreni gördüm yazıklar olsun
Kolunda kask sokak arasında insan içinde olmadık yere gaz sıkan büyük baş apaçiler de var onlar marjinal oluyor küçükbaşlar fişleniyor Apaçi apaçidir sonuçta iş içte bitiyor.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
psyche adlı üyeden alıntı
Kolunda kask sokak arasında insan içinde olmadık yere gaz sıkan büyük baş apaçiler de var onlar marjinal oluyor küçükbaşlar fişleniyor
Apaçi apaçidir sonuçta iş içte bitiyor.
Koluna kask takıp racing ile giden elemanlara göre hiç kask takmayan adam daha iyidir. En azından tarzı belli.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
Ben 60o cc ile kolunda kaskla dolasanlara uyuz olan ama hayatinda 600 e binmemis cok insan taniyorum. Ve o insanlar ayni motora binince elinde kaskla dolasiyor. Dinime kufreden musluman olmuyor iste her zaman.
-
19 Haziran 2013, 15:55
agilty adlı üyeden alıntı
Ben 60o cc ile kolunda kaskla dolasanlara uyuz olan ama hayatinda 600 e binmemis cok insan taniyorum. Ve o insanlar ayni motora binince elinde kaskla dolasiyor. Dinime kufreden musluman olmuyor iste her zaman.
Mesela ben 600 lük motora binip kask kolunda gezenlere uyuz oluyorum. Demekki bende 600 lük motor alırsam kaskı koluma takıcam. Burdan yola çıkarsak 600 lük motor almamam sağlığım açısından daha hayırlı olucaktır.
Bi video vardı arabanın aynasını kırıyodu madem kullanmıyosun ben alayım gibisinden. Aynısını bunlara yapasım var yanımdan yavaş yavaş geçerken kolundaki kaskı çekicem madem lazım değil yük olmasın boşuna :D
Bu arada bunlar doğuştan apaçi yaptığı her harektte her ettiği sözde anlıyosunuz olay motorla alakalı değil :D
-
19 Haziran 2013, 16:27
Resimlerin altındaki yorumları dehşetle okumaktayım.Neyin kafasında lan bunlar.
-
19 Haziran 2013, 16:47
-
19 Haziran 2013, 17:31
Bunlar böyle hızlı gittiklerinimi sanıyor,ahanda bak biz nekaaa becerikliyik bak nasıl mator kullanıyok mu diyor anlamadım
-
19 Haziran 2013, 17:44
yazık ya. garibanlar. acınacak durumdalar
-
19 Haziran 2013, 18:14
Adamların belki popişleri terlemiştir. Yani popiş rüzgar görsün diye yatıyorlardır
-
cocuklugum bionik-peugeot 103 mopedlerin uzerinde geçti br kere bu sekilde kullanmadım. en son memlekete yeni aphaciler cikmaya başladığında (bu sekilde kullanan) harket halindeki araca arkadan carpip rahmetli olmustu.yakinlari cenazeyi taniyamamislardi:((( (tabi ilk once kafa carpti ondeki araca)
-
Dafa 2 gün önce facebook a yaptığım bi gönderi.
Aynen kopyalıyorum:
"korumalı pantolon, bot, mont eldiveni zaten geçtim. Kask takmayan zihniyeti anlayamiyorum. Bunların gözüne sinekdemi kaçmıyor yahu."
-
APALA adlı üyeden alıntı
Dafa 2 gün önce facebook a yaptığım bi gönderi.
Aynen kopyalıyorum:
"korumalı pantolon, bot, mont eldiveni zaten geçtim. Kask takmayan zihniyeti anlayamiyorum. Bunların gözüne sinekdemi kaçmıyor yahu."
işyerinden eve giderken (1 km) bende üşeniyordum kask takmaya çoğu zaman takmıyordum,birgün kocaman sinek ağzıma girdi noluyo lan diyene kadar yutmuşum Ondan sonra 100 mt gitsem de takıyorum kaskımı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler