teşekkürler deniycem
aynasız 150km/h yapar artık
Koruma Demir'i şöyle krom olanlardan
aynalar neden sökülür hala anlamış değilim
aynasız arkanızdan geleni üstünüze kıranı vs görmeden nasıl sürebiliyorsunuz şu motoru anlamış değilim. hele aynayı sökünce ne oluyor neyin havası neyin gösterişi veya neyin hızına katkı sağlıyor onu da anlamış değilim. vitesli sıfır denebilecek motora binip ayna sökmek kadar garip bir davranış naısl oluyorsa ülkemin motorcuları (!) arasında pek bir yaygın.
Kask da takmadığı için bisiklete biner gibi kullanıyo işte aynasız motoru.
Bedava verseler binmem. Neden ? Çünkü aynası yok. Ha aynası yok ha tekerleği yok, aynı şey benim için...
gecenlerde aynamın biri kırılmıstı. tek ayna ile bile süremedim eksikligini çok belli etti direk gittim yeni ayna taktırdım. ayna motorun şeklini bozmaz daha da güzel gösterir bence aynasız kasksız hiç bir motor güvenli olamaz. ayrıca bu motora modifiye falan yapma bırak orjınal kalsın.yapacaksan da bi jantlara şerit çek hoş görünür.
Asya 150 T1 - Arora ar 100 7 Kartal - Yuki 150G ÜSTAD - PHANTOM - 150MCX
hiçbişey yapmana gerek yok ayna tak sadece yeterli..
sürat motoruna benzetmek ybr nin ruhuna aykırı bence.aslında her tarafı koruma demirli çantalı bir ybr daha hoş duruyor . yine de bu tarz hoşuna gidiyorsa,
küçük sinyaller, ufak kesim ayna, arka demiri sök, m gidon tak , jantlara kırmızı şerit, daha kısa ve kibar duran performans egzoz ve ayaklık demirleri ve zincir muhafazasını karbon folyo ile kaplama yapılabilir.
ayna kaliteli kask efendi gibi kullanmak daha ne istenirki değilmi ?
Şu Türkiye'ye gönderilen YBR ve CG lerin aynaları komple şasiye kaynaklı yapıp gönderseler keşke..
Aslında olan:
Arkadaşın gördüğü:
Geçen gün ışıkta beklerken yanımda durdu bi tane ybr. Yeni almış belli ki ışık ışıl parlıyor. Hayırlı olsun güzel motor falan diyecektim baktım ki ayna yok, vazgeçtim. Yol da vermedim hatta.
Mavi olsaydı çok daha iyi önerilerde bulunabilirdim fakat şimdilik;
korumalık takdır
ayna takdır
amasörleri kestir
tekerlere beyaz yanak takdır
ve arka koltuğun altına mavi ışıklandırma yapabilirsin.
ybrde modifiye dediğin bundan fazlası olmaz.tipik ankara ybr leri
doğuştan modifiyeli isteseydin
jant şeridi , artçı almıyorsan ön kaldırmıyorsan arka koruma demirini sökebilirsin , orjinal aynalarını takma çok dandik , tipsiz 30 tl ye 25 tl ye çok güzel aynalar bulabilirsin farklı renklerde onlardan alabilirsin, egsozu karbon folyo katlatabilirsin tabi birşey yoksa şuan , ön fren koluyla debriyaj kolunu siyah yapabilirsin , sinyallere kırmızı folyo çektirebilirsin , tank pad yapıştırabilirsin. İnternette ki ybrlere bakarak fikir edinebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
demek ki modifiyeli ybr görmedin sen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)