Ilk yorum benden fotograflar çok başarılı allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin..
Ilk yorum benden fotograflar çok başarılı allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin..
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
yeni manetlerimde ulaştı elime kısmetse onları da taktıracam
taktırdım nasıl olmuş direksiyon kitledim eve çıktım anahtarı unuttum :D böyle oldu neyse
hocam makinayı 5 dakika rolantide çalıştırmadan sakın gazlama yada en az bir on km ağır ağır dolaş yağ çalışma sıcaklığına ulaşsın ondan sonra gazla benden sana tavsiye makinan uzun ömürlü olur kol çıkardı bacak çıkardı diyenlerden olma diye söylüyorum bu arada hayırlı olsun grenajın asfalt görmesin dikkatli kullan
hayırlı olsun motor on numara maşallahı var bir nazar boncuğu takın
degısım vaktı geldı heralde
emmoğluyla gazlarken
elcik, zincir vs renk uyumu süper olmuş!
tekrar hayırlı olsun..
fotoğraflar da güzel, valla günün fotoğrafı seçilen fotoğraf iyi baya
Maşşallah,hayırlı olsun tekerin düz bassın
Hayirliolsun. Makinanin hası..Allah kaza bela mekanik ariza vermesin. Cok temkinli ve dikkatli kullanman dileği ile..
xenon da taktık
evet söktüm taktım yaptım abi faydası olursa daha 1-2 foto çektim öncelikle ön camı söküyoruz arkada büyük sert plastik var çektim gelmedi 2 tane düzgünce arkadan ittim aldım zaten 1 tane de saatin kendi vidası var bunlar çok basit xenon montajı ise çok basit youtube 5-6 video var izledim yaptım 1-2 resim takılmasına dair
http://www.youtube.com/watch?v=k61YOUFbPiI&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=iJ2eQpippAo&feature=youtu.be
mercek uzun mu?
bence ona takmalısın hem daha guzel gorus olur hem etraf fazla rahatsız olmaz
mercek uzun hocam bide açıkcası uzun farı sellektör amaçlı kullandığım için kaliteli bi xenon almadıkça görevini tam yapacağını zannetmiyorum xenon un ısınıp kendine gelmesi 3-5 saniye sellektör 1 saniyenin altında 300-400 tl vermem gerekiyor uzun xenon için ama gerek kalmadı xenon deli gibi yayıyor kısa far da beni fark etmemek artık imkansız ama uzun a da takabilriim sürrekli açık gezerim mercek de xenon çok tatlı duruyor ona buz mavisi takarım
Bilgi amaçlı
Kısa far h7
uzun far (mercek) h9
bakım el kitabından buldum low beam - high beam
Eymir gölünden ayrılırken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)