Selamlar arkadaşlar, 2012 model esd sahibiyim.
Geçen internette dolaşırken şu resim gözüme çarptı;
Ve dedim ki, hadi bakalım
Fikirlerinizi alabilir miyim ?
Selamlar arkadaşlar, 2012 model esd sahibiyim.
Geçen internette dolaşırken şu resim gözüme çarptı;
Ve dedim ki, hadi bakalım
Fikirlerinizi alabilir miyim ?
Hayırlı uğurlu olsun. Aynayı fotoğraf için çıkardınız değil mi?
Yoksa sizde biliyorsunuz ki, aynasız motosiklet sürmek çok tehlikelidir.
bu yuvarlak far eski ybr lere mi ait.yoksa başka markanın mı.bende 2011 esd me yuvarlak far takmak istiyorum. bilgi verirmisin.ayrıca motorun çok şık olmuş....güle güle bin
103 hp
Çok teşekkür ederim, orjinal ybr farı eski kasalardan çıkardım. Yalnız bizim kafa grenajının demirlerine bu yuvarlak far takılmıyor, resimlerde gördüğünüz gibi gri demirlere (farların bağlandığı) 40 tl para ödedim. 40 da far, 80 TL ye geldi bana.
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:37 ----------
Trafikte böyle seyretmiyorum merak etmeyin
Öncelikle motorunuz çok güzel maşallah.. Allah kaza beladan uzak tutsun ikinizide..
dostum birşey yaparmısın benim için? Taktırdıgın farın capını ölçüp benimle paylaşabilirmisin? Aklımda GT650 için çift ön far projem var.. Uygun büyüklükte yuvarlak far bulmam lazım.. teşekkürler..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Seninki de YE BE RE mi
aşağıdakine ne dersin
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Güzel olmuş ta bir önerim daha var eğer fara düz cam takılırsa birde çerçeveye siyah boya olursa süper olur avrupa ybrden farkı kalmaz.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Kardeşim bu yeni model ybre lerde 70 geçtinmi titriyomuş diolar doğrum titreme var mı motorda ? çok merak ediyorum bende bi ybr alıcam
Parasını havale ile ödeyince titriyormuş...
Nöbet geçiriyormuş...
Ayrıca ne zaman aldın da aynaları ve arka çamurluğu söktün...
Yoksa fabrikadan o şekilde mi istedin...
Nasılsa gereksiz diyip...
Motora bişey diyemeyeceğim...
Ama sana söylenecek çok söz var....
Ama sana da bişey demeyeceğim...
bıktık sizin gibi motora binenlerden...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Aynasız motor feriştah olsa sürücüsünü yansıtmaktan öteye geçmez.
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
aynasız binmiyondur heralde güzel motor allah kaza bela göstermesin kendin mi çevirdin yuvarlak fara yoksa eski sanayide felan mı yaptırdın ? fotoğraflardan çıkaramadım dedeman tarafı felan mı ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Ülen demek bu Moto GP,SBK vs.vs. yarışçıları hep apaçi imiş yahu
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)