Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dünyada Tek St Gt 250 r ...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2006 Yamaha R6
    alper kaya emin ol yazısma tarzınla benim kisisel kariyerimin yanımda olamayacagına eminim bu tip gereksiz insanlar yüzünden paylasım acmak türkiyede yapılamaz birsey haline geldi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Demek ki yoshi egzosları bizim motor için kafadan silmek lazım. Gerçeği bulunmuyor sanırsam. En makulu tiger ancak bayiler çok zam yaptı son zamanlarda.

Motosikleti
    2006 Yamaha R6
    arkadas da yeni aldı tiger tri oval hic memnun kalmadı icine ozel boru yaptırdı ses farkı icin tiger da tırt yani biraz daha arastır derim

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Sabahtandır kayıtsız kalmaya çalışıyom ama yapamıyom
    Arkadaşım motora Aksesuar Keyfe keder takılır ,Koruma demiri Xenon Far gibi yararlı Aletler taksan fiyata bi nebze yansıta bilirsin ,He Bana göre Gerçi Herkeze göre böyle ,Aksesuar motora ayrıca takılan Koruma veya Performans Artırıcı Olan şeylerdir
    Ama Keyfe keder Jant boyama,10liralık elcik takma,Kuyruk iptali,Yok 600F Aynaları,Hatta ve Hatta İstersen git 2.000 Tl lik Egsoz al bu kişiye özel Uygulamadır Aksesuar değil Düşük cc de performans Egsozu Güç kazandırmaz kaybettirir
    Ve sen bunları Fiyata + Olarak yansıtıyorsun Bence bunlar + Değil - olarak görülmesi lazım Misal ben alacak olsam ne yapacam Yoshi Mişhi,VIŞHİ yi Demi yada kuyruk iptalini polis seni çevirse bilmem kaç derece açıyla durması lazım dese Tak yazsa cezayı Ne olcak Ve ayrıca Hyo nun Orjinal aynasıda daha iyi bence
    Cidden Hyo Apaci Motoru derler dide inanmazdım baksanıza adamlar ne hale getiryorlar motoru.
    10 liralık motora 1 lira masraf ediyorlar satarkende 3 lira masraf oldu deyip sıfır fiyatına İteliyorlar Vay be ne Karlı işmiş be Honda ya yapsan bunu kar bile elde edersin ha: Nasıl olsa her ay zamlanıyor.
    Sado

Motosikleti
    2006 Yamaha R6
    Alıntı hndsmyng adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alper kaya emin ol yazısma tarzınla benim kisisel kariyerimin yanımda olamayacagına eminim bu tip gereksiz insanlar yüzünden paylasım acmak türkiyede yapılamaz birsey haline geldi
    boyle insanlar yüzünden düzgün seviyeli yorum yapan insanların tavsiyelerinden mahrum kalıcam ama malesef yorumları kapatıyorum bizim cahil kafalı insanlarımızdan hep cekeriz biz

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------

Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabahtandır kayıtsız kalmaya çalışıyom ama yapamıyom
    Arkadaşım motora Aksesuar Keyfe keder takılır ,Koruma demiri Xenon Far gibi yararlı Aletler taksan fiyata bi nebze yansıta bilirsin ,He Bana göre Gerçi Herkeze göre böyle ,Aksesuar motora ayrıca takılan Koruma veya Performans Artırıcı Olan şeylerdir
    Ama Keyfe keder Jant boyama,10liralık elcik takma,Kuyruk iptali,Yok 600F Aynaları,Hatta ve Hatta İstersen git 2.000 Tl lik Egsoz al bu kişiye özel Uygulamadır Aksesuar değil Düşük cc de performans Egsozu Güç kazandırmaz kaybettirir
    Ve sen bunları Fiyata + Olarak yansıtıyorsun Bence bunlar + Değil - olarak görülmesi lazım Misal ben alacak olsam ne yapacam Yoshi Mişhi,VIŞHİ yi Demi yada kuyruk iptalini polis seni çevirse bilmem kaç derece açıyla durması lazım dese Tak yazsa cezayı Ne olcak Ve ayrıca Hyo nun Orjinal aynasıda daha iyi bence
    Cidden Hyo Apaci Motoru derler dide inanmazdım baksanıza adamlar ne hale getiryorlar motoru.
    10 liralık motora 1 lira masraf ediyorlar satarkende 3 lira masraf oldu deyip sıfır fiyatına İteliyorlar Vay be ne Karlı işmiş be Honda ya yapsan bunu kar bile elde edersin ha: Nasıl olsa her ay zamlanıyor.
    arkadasım sana fiyata muhalefet ol diyen mi var sana goremi yaptım ben tavsiye etme anlayısın boylemi senin fiyatı o bu su yok honda yok anakonda edebinle yorum yapmayı ogren sonra gel feed yap brda[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    arkadasım sana fiyata muhalefet ol diyen mi var sana goremi yaptım ben tavsiye etme anlayısın boylemi senin fiyatı o bu su yok honda yok anakonda edebinle yorum yapmayı ogren sonra gel feed yap brda
    Ben edepsiz bir cümle görmedim yazımda İteliyorlar kısmını edepsiz bulmuyorum Kakalamakla aynı anlamı taşıyor Böylesine satma denmez çünkü
    He bu yorumuda Genel olarak herkeze yazdım Sade sana değil oraya belirtmemişim ama Sade sen üstüne alınma herkez alınsın
    Sado

Motosikleti
    2006 Yamaha R6
    edepli yararlı yorum yapacaklarını bildigim ve mahrum kalacagım arkadaslarında msj atma bolumunu kapatıyor olcagım icin bu tip yorum yapan insanlar adına ozur diliyorum boyle insanlar oldukca bende digerleride adam gibi paylasım yapıp motor sahibine saglıklı onerilerde bulunup yorum yapamaz

Saglam Egitimden Önce Saglam Zekalı İnsan Olmak Gerekir Anlayabilene ...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence modifiye yerinde.
    Renkler de uyumlu.
    Gereksiz stickerlar ve yazılar yok.
    Çakarlar benim için gereksiz aksesuarlar.
    Stop lambasının oradaki yapıştırmalar da öyle.
    Fakat genel olarak hoş.

Burada hoş olmayan konu başlığı.
    Bu kadar iddalı bir başlık olunca antipati topluyor.
    Oysa ki , nasıl olmuş diye mütevazi bir yaklaşımla konuyu açsaydın buradaki birçok insan da aynı şekilde konuya yaklaşacaktı.
    Herşey yazım dilinde bitiyor.

İyi forumlar...
    valvole, Chronix ve Sepetçioğlu bunu beğendiler.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    ................................
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Dünyada tek olması biraz zor. Benim bildiğim kadarı ile seri üretim yaptılar
    Emeğine sağlık. Sinyalleri beğendim. Gündüz de kendini belli ediyordur inşallah
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

kırmızı renk biraz daha daha koyu olsa daha güzel olurmuş bence, birde depo kar gibi bembeyaz kalmış bir iki şekil kırmızı yapıştırma gider.
    sonuç itibariyle beğendim
    hndsmyng bunu beğendi.

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Eline sağlık kardeş ama sticker lar az olsa birde jantlar beyaz olsa bence daha iyi olurmuş.
    hndsmyng bunu beğendi.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    gri kırmızı olan daha güzel ya
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    2006 Yamaha R6
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gri kırmızı olan daha güzel ya
    = ) oyle diosan oyle baskan

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    boyle insanlar yüzünden düzgün seviyeli yorum yapan insanların tavsiyelerinden mahrum kalıcam ama malesef yorumları kapatıyorum bizim cahil kafalı insanlarımızdan hep cekeriz biz

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------

arkadasım sana fiyata muhalefet ol diyen mi var sana goremi yaptım ben tavsiye etme anlayısın boylemi senin fiyatı o bu su yok honda yok anakonda edebinle yorum yapmayı ogren sonra gel feed yap brda[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
    edepli yararlı yorum yapacaklarını bildigim ve mahrum kalacagım arkadaslarında msj atma bolumunu kapatıyor olcagım icin bu tip yorum yapan insanlar adına ozur diliyorum boyle insanlar oldukca bende digerleride adam gibi paylasım yapıp motor sahibine saglıklı onerilerde bulunup yorum yapamaz

Saglam Egitimden Önce Saglam Zekalı İnsan Olmak Gerekir Anlayabilene ...
    Bu mesajları yazan ve şu mesajı da yazan aynı kişi ise;

iste motordan anlamayan insanların kafadan sallamasyon egsoz orjinal yoshi degil lafları yüzünden resim falan koymak istemiyorum gel egsoz orjinalmi degilmi yakından gor arkadasım sesinden anlamıyorsan sen motora binme ztn bisiklete bin üstte videosu var

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

kasa olarakdan da anlasılacagı gibi ebat yükseklik sase kas vs ( agırlık haric )

Mantık bütünlüğü mükemmel gerçekten...
    YILDIRIMBORA bunu beğendi.
    #sürenadam

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadas da yeni aldı tiger tri oval hic memnun kalmadı icine ozel boru yaptırdı ses farkı icin tiger da tırt yani biraz daha arastır derim
    Dostum arka sinyaller güzelmiş. Nerden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim aceba ?
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Motosikleti
    2006 Yamaha R6
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum arka sinyaller güzelmiş. Nerden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim aceba ?
    ist sirkecide hocam cifti 35 olması gerekiyordu ...
    viper17 bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha yzf r6
    hem gri kirmizi-hem beyaz kirmizi,iki motorda gercekten guzel ve dikkat cekici duruyor..Sahsen hyosung sevmesemde yolda gorsem iki motorada goz ucuyla degil daha yakin gormek amaciyla yanina giderek bakarim,incelerim..

Ellerinize saglik,ayrica yaptiginiz modifiyeleri,suslemeleri veya degisiklikleri forumda paylasmaniz ise cok buyuk cesaret..

insanlarin "cok sahane olmus,fena degil,cok begenmedim,bunu yapsan veya yapmasan sanki daha iyi olurdu" v.s gibi yorumlar yapacagina,cesitli yakistirmalar yapmasi (apaci v.b),artik asagilar tarzda sacma sapan yorumlarda bulunmasi uslubumuzun aslinda hangi boyutlarda oldugunun gostergesi...

Sahsen bana gore benim motorum da dunyadaki tek motor,konuyu acan arkadasa gore motorunun oyle olmasi cok normal..İstedigi fiyati ceker motoruna,isterse sifirindan 5000tl daha fazla fiyat ceker buda anormal degil ki arkadaslar..Cok pahaliysa kimse satin almaz olur biter,bu sekil yorumlara ne gerek var??

Ben bu baslik altindaki tum yorumlarin dikkatle okunmasini ve foruma yapilan yorumlarin (konu her ne olursa olsun) uslubunun daha duzeyli olmasini talep ediyorum..

Konuyu acan arkadasa tesekkur ediyorum,en azindan forum senlendi,bir kac resim gorduk v.s Saygilar...
    hndsmyng bunu beğendi.

Motosikleti
    2006 Yamaha R6
    Alıntı darkwonder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hem gri kirmizi-hem beyaz kirmizi,iki motorda gercekten guzel ve dikkat cekici duruyor..Sahsen hyosung sevmesemde yolda gorsem iki motorada goz ucuyla degil daha yakin gormek amaciyla yanina giderek bakarim,incelerim..

Ellerinize saglik,ayrica yaptiginiz modifiyeleri,suslemeleri veya degisiklikleri forumda paylasmaniz ise cok buyuk cesaret..

insanlarin "cok sahane olmus,fena degil,cok begenmedim,bunu yapsan veya yapmasan sanki daha iyi olurdu" v.s gibi yorumlar yapacagina,cesitli yakistirmalar yapmasi (apaci v.b),artik asagilar tarzda sacma sapan yorumlarda bulunmasi uslubumuzun aslinda hangi boyutlarda oldugunun gostergesi...

Sahsen bana gore benim motorum da dunyadaki tek motor,konuyu acan arkadasa gore motorunun oyle olmasi cok normal..İstedigi fiyati ceker motoruna,isterse sifirindan 5000tl daha fazla fiyat ceker buda anormal degil ki arkadaslar..Cok pahaliysa kimse satin almaz olur biter,bu sekil yorumlara ne gerek var??

Ben bu baslik altindaki tum yorumlarin dikkatle okunmasini ve foruma yapilan yorumlarin (konu her ne olursa olsun) uslubunun daha duzeyli olmasini talep ediyorum..

Konuyu acan arkadasa tesekkur ediyorum,en azindan forum senlendi,bir kac resim gorduk v.s Saygilar...
    eyw hocam keske herkes senin gibi düsünceli olsada bu tip gereksiz soylemlere gerek kalmasa ama nerde ...

Motosikleti
    2006 Yamaha R6
    tekrar yorumlara actım ve eminim seviyeli arkların tavsiyelerinin gelcegine eminim ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)