alper kaya emin ol yazısma tarzınla benim kisisel kariyerimin yanımda olamayacagına eminim bu tip gereksiz insanlar yüzünden paylasım acmak türkiyede yapılamaz birsey haline geldi
alper kaya emin ol yazısma tarzınla benim kisisel kariyerimin yanımda olamayacagına eminim bu tip gereksiz insanlar yüzünden paylasım acmak türkiyede yapılamaz birsey haline geldi
Demek ki yoshi egzosları bizim motor için kafadan silmek lazım. Gerçeği bulunmuyor sanırsam. En makulu tiger ancak bayiler çok zam yaptı son zamanlarda.
arkadas da yeni aldı tiger tri oval hic memnun kalmadı icine ozel boru yaptırdı ses farkı icin tiger da tırt yani biraz daha arastır derim
Sabahtandır kayıtsız kalmaya çalışıyom ama yapamıyom
Arkadaşım motora Aksesuar Keyfe keder takılır ,Koruma demiri Xenon Far gibi yararlı Aletler taksan fiyata bi nebze yansıta bilirsin ,He Bana göre Gerçi Herkeze göre böyle ,Aksesuar motora ayrıca takılan Koruma veya Performans Artırıcı Olan şeylerdir
Ama Keyfe keder Jant boyama,10liralık elcik takma,Kuyruk iptali,Yok 600F Aynaları,Hatta ve Hatta İstersen git 2.000 Tl lik Egsoz al bu kişiye özel Uygulamadır Aksesuar değil Düşük cc de performans Egsozu Güç kazandırmaz kaybettirir
Ve sen bunları Fiyata + Olarak yansıtıyorsun Bence bunlar + Değil - olarak görülmesi lazım Misal ben alacak olsam ne yapacam Yoshi Mişhi,VIŞHİ yi Demi yada kuyruk iptalini polis seni çevirse bilmem kaç derece açıyla durması lazım dese Tak yazsa cezayı Ne olcak Ve ayrıca Hyo nun Orjinal aynasıda daha iyi bence
Cidden Hyo Apaci Motoru derler dide inanmazdım baksanıza adamlar ne hale getiryorlar motoru.
10 liralık motora 1 lira masraf ediyorlar satarkende 3 lira masraf oldu deyip sıfır fiyatına İteliyorlar Vay be ne Karlı işmiş be Honda ya yapsan bunu kar bile elde edersin ha: Nasıl olsa her ay zamlanıyor.
Sado
boyle insanlar yüzünden düzgün seviyeli yorum yapan insanların tavsiyelerinden mahrum kalıcam ama malesef yorumları kapatıyorum bizim cahil kafalı insanlarımızdan hep cekeriz biz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
arkadasım sana fiyata muhalefet ol diyen mi var sana goremi yaptım ben tavsiye etme anlayısın boylemi senin fiyatı o bu su yok honda yok anakonda edebinle yorum yapmayı ogren sonra gel feed yap brda[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
edepli yararlı yorum yapacaklarını bildigim ve mahrum kalacagım arkadaslarında msj atma bolumunu kapatıyor olcagım icin bu tip yorum yapan insanlar adına ozur diliyorum boyle insanlar oldukca bende digerleride adam gibi paylasım yapıp motor sahibine saglıklı onerilerde bulunup yorum yapamaz
Saglam Egitimden Önce Saglam Zekalı İnsan Olmak Gerekir Anlayabilene ...
Bence modifiye yerinde.
Renkler de uyumlu.
Gereksiz stickerlar ve yazılar yok.
Çakarlar benim için gereksiz aksesuarlar.
Stop lambasının oradaki yapıştırmalar da öyle.
Fakat genel olarak hoş.
Burada hoş olmayan konu başlığı.
Bu kadar iddalı bir başlık olunca antipati topluyor.
Oysa ki , nasıl olmuş diye mütevazi bir yaklaşımla konuyu açsaydın buradaki birçok insan da aynı şekilde konuya yaklaşacaktı.
Herşey yazım dilinde bitiyor.
İyi forumlar...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
................................
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Dünyada tek olması biraz zor. Benim bildiğim kadarı ile seri üretim yaptılar
Emeğine sağlık. Sinyalleri beğendim. Gündüz de kendini belli ediyordur inşallah
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
kırmızı renk biraz daha daha koyu olsa daha güzel olurmuş bence, birde depo kar gibi bembeyaz kalmış bir iki şekil kırmızı yapıştırma gider.
sonuç itibariyle beğendim
Eline sağlık kardeş ama sticker lar az olsa birde jantlar beyaz olsa bence daha iyi olurmuş.
gri kırmızı olan daha güzel ya
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
hem gri kirmizi-hem beyaz kirmizi,iki motorda gercekten guzel ve dikkat cekici duruyor..Sahsen hyosung sevmesemde yolda gorsem iki motorada goz ucuyla degil daha yakin gormek amaciyla yanina giderek bakarim,incelerim..
Ellerinize saglik,ayrica yaptiginiz modifiyeleri,suslemeleri veya degisiklikleri forumda paylasmaniz ise cok buyuk cesaret..
insanlarin "cok sahane olmus,fena degil,cok begenmedim,bunu yapsan veya yapmasan sanki daha iyi olurdu" v.s gibi yorumlar yapacagina,cesitli yakistirmalar yapmasi (apaci v.b),artik asagilar tarzda sacma sapan yorumlarda bulunmasi uslubumuzun aslinda hangi boyutlarda oldugunun gostergesi...
Sahsen bana gore benim motorum da dunyadaki tek motor,konuyu acan arkadasa gore motorunun oyle olmasi cok normal..İstedigi fiyati ceker motoruna,isterse sifirindan 5000tl daha fazla fiyat ceker buda anormal degil ki arkadaslar..Cok pahaliysa kimse satin almaz olur biter,bu sekil yorumlara ne gerek var??
Ben bu baslik altindaki tum yorumlarin dikkatle okunmasini ve foruma yapilan yorumlarin (konu her ne olursa olsun) uslubunun daha duzeyli olmasini talep ediyorum..
Konuyu acan arkadasa tesekkur ediyorum,en azindan forum senlendi,bir kac resim gorduk v.s Saygilar...
tekrar yorumlara actım ve eminim seviyeli arkların tavsiyelerinin gelcegine eminim ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)